Pa jasno je sve to. Zato mi moram priznati, budući da su se vrlo pametno do sada organizovali, kako io sada da ne pristupe pametno i racionalnmo. Jednostavno, ništa se ne gubi u njihovom delovanju zato što će u svoje slobodno vreme slušati online predavanja i imati vežbe u neko vreme kada nisu protesti na faksu? Nije mi jasno zašto bi i dalje gurali neku priču posle 4 meseca, kada je jasno i da su se oni rasuli i malo ih dolazi, jer je većina otišlo sojim kućama nemaju para za beograd. Ovo je baš super prilika, jer potoji ponuda za njih da svaki dan imaju od pola 12 do 14h slobodno da se irganizuju, da i oni završe što imaju, mi završimo godinu, zajendo možemo da prtestujemo, biće ih pun amfiteatar,... jednostavno istrajavanje u ovom trenutku na tome vodi samo do prinudnih uprava. Zašto je to tako teško shvatiti? Kome je to u interesu?
Dosta sam pisala o tome, nadam se da će se naći neko rešenje, ali garantovano će se naći način da se svim studentima koji su uplatili svoje školarine i onima na budžetu koji žele, omogući da završe godinu. Ovako ili onako.