Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.064
To je malo drugačija stvar. Ovog puta nema baš nikakvih osnova da se uopšte krene sa upisom u narednu godinu.U nasoj drzavi obnavljaju godine kao dobar dan pola veka unazad, niko nista ne prigovara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je malo drugačija stvar. Ovog puta nema baš nikakvih osnova da se uopšte krene sa upisom u narednu godinu.U nasoj drzavi obnavljaju godine kao dobar dan pola veka unazad, niko nista ne prigovara.
Onda svi gimnazijalci na prekvalifikaciju u srednje strucne, da bude nesto i od njihTo je malo drugačija stvar. Ovog puta nema baš nikakvih osnova da se uopšte krene sa upisom u narednu godinu.
Svi da budu schrodingeri ! IdemoooOnda svi gimnazijalci na prekvalifikaciju u srednje strucne, da bude nesto i od njih
Njima je sve smešno jer šmrču non stop. Meni je ključna priprema zauzimanja tornja to znači da im se bliži kraj.Je li može neko da mi objasni zašto mu je moja opaska da je par narednih sedmica ključno smešna?
Ne mora @Casual Observer. Zapravo, i bolje ne on.
Nek predju u molere nije kasno
Lepo, samo vama elektoroenergetičarima ne verujemo da nećete da ponovo dovedete Čedu i Čanka.hoćeš i moj YT kanal da vidiš ?
obrisaću
Šta da se radi, bar da se unapred vidi dokle bi plenumi doveli zemlju.Oni će možda preći, ali će fakultet biti devastirani i bez sredstava za rad. I to nema veze sa vlašću već sa propisima po kojima se finansira rad fakulteta.
A gde je tu Šredingerova mačka?Svi da budu schrodingeri ! Idemooo
Još da Google ne ume da indeksira i slike i pdf…hoćeš i moj YT kanal da vidiš ?
obrisaću
Sumnjam da će neko hteti takve kadrove. Mogu samo u direktore.Onda svi gimnazijalci na prekvalifikaciju u srednje strucne, da bude nesto i od njih
Urušio ti se vučić od strahaŠta da se radi, bar da se unapred vidi dokle bi plenumi doveli zemlju.
I onda na Zapad. Ove naše diplome veoma teško prolaze skoro da nisu priznate.Nek predju u molere nije kasno
Moler zaradjuje u Beogradu isto kao i na zapaduI onda na Zapad. Ove naše diplome veoma teško prolaze skoro da nisu priznate.
Poenta?Ginu ljudi u saobraćaju pa pošto ste tako brižni treba da razmislite da blokirate sve saobraćajnice.Da niko ne ide nigde.Da se vratimo u kameno doba.Jer ginu ljudi.
Jel to hoćete?
Vidiš li šta je kultura?Pametni ljudi ne stoje na ulici gde je saobraćaj.
Нетачно.svi su tu ispali teske kukavice
Zgrada erektirana 1959. pre podne i niko je nije održavao od tad.Нетачно.
Неко је реконструисао Надстрешницу тако да убије људе, а неко подигао глас тражећи одговорност за то
Неки мамини докторанти Шумистике хоће да буду интересантни.Studenti samo hoće da budu interesantni,
Urušio ti se vučić od straha![]()
Već je prošao "point of no return".Inače Vučić je još uvek u nekoj dobroj pregovaračkoj poziciji, ukoliko bi sad odstupio i džentlentski se povukao i rekao kao ok dosta je bilo i dobili ste što ste želeli ja verujem da ga niko ne bi dirao i da bi nastavio najnormalnije da se šetka okolo i živi normalnim svakodnevnim životom i da bi mu što šta progledali kroz prste (kao što su progledali mnogima) , ali ukoliko bude nastavio da narodu tera inat, da spinuje, da vređa i antagonizuje jedan ogroman deo naroda, da preti i plaši narod i da zateže situaciju ono samo se dublje ukopava i umanjuje verovatnoću za tako nešto.
To ne bi bilo dobro za Srbiju , studenti protiv placenika...je jedna ozbiljna utakmica u kojoj senilni i debilni narod moze mnogo da izgubi...Nema više šetkanja.
Mozda oni najbolji nemaju "rupe u znanju"a i to je upitno,prosek a ti su velika vecina ima crnu rupcagu u znanju,kako nekada tako i sada.Recimo nekada si morao da znas neki ispit u crevca, pa si imao profesore koji su se po danasnjim kriterijumima izivljavali na studentima.
Mozda si mogao sa nekom pukom srecom da polozis neki bitni ispit ali bi te vec na sledecem koraku docekao novi ispit na kom se podrazumevalo da si ti sasvim solidno usvojio znanja od onog prvog. Pa kad se ispostavi da si ga ipak na srecu prosao sreca te izda vec na tom drugom i jasno ti pokazu da imas rupu u znanju. naravno, jos jednom, govorim o ozbiljnim fakultetima, fakultetima gde je amtematika dominantna.
Конструкцију Надстрешнице?Nije malim prstom mrdnuo a razbacao vam konstrukciju celu.