Doktorka'94
Primećen član
- Poruka
- 748
Hvala
Ali ne znaci mi nista da studiram medicinu na engleskom u Srbiji,ipak bih na srpskom
Ali ne znaci mi nista da studiram medicinu na engleskom u Srbiji,ipak bih na srpskom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me kolika je granica prethodnih godina bila da se upadne na Farmaciju? Sad krecem u 4. razred gimnazije pa pomalo razmisljam o farmaciji
Hvala
Ali ne znaci mi nista da studiram medicinu na engleskom u Srbiji,ipak bih na srpskom![]()
pa ako je bilo 88+ to je izvodljivo. Samo da napisem dobro prijemni i upadam
1.godina 4,50 (nesto malo vise)
2.godina isto preko 4,50
3.godina oko 4,20![]()
To mi vise odgovara, posto nisam bio bas nesto zainteresovan za ucenje u srednjoj.
Mislim da imam vise sanse kad je 40 maximum...
Da li mi neko moze reci koliko je medicina perspektivna za posao, jel sam cula da je sad jako tesko naci posao sa zavrsenom medicinom? Isto i za farmaciju? Sad sam 4. godina prirodnog smera gimnazije i zelela bi da upisem medicinu, pa se plasim da kad je zavrsim da necu moci naci posao.![]()
Da li neko zna koja literatura je potrebna za pripremu prijemnog ispita za specijalnu rehabilitaciju?Vjerovali ili ne,ali na internetu ništa ne pronađoh.![]()