Dollz
Ističe se
- Poruka
- 2.349
Kako napreduje Fahri 1.0ako je paraliza mozga onda treba postavljacu i maloj grupi na forumu ubrizgati dupli dozu, straga! ha, ha, ha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako napreduje Fahri 1.0ako je paraliza mozga onda treba postavljacu i maloj grupi na forumu ubrizgati dupli dozu, straga! ha, ha, ha
ides medju svoje, na listi nepozeljnih!Kako napreduje Fahri 1.0
Je l sam ja jos na ignore kotebe?ides medju svoje, na listi nepozeljnih!![]()
Treba da si srećan jer on je bukvalno lud.Je l sam ja jos na ignore kotebe?
Ti i nas nekih 95% sa foruma. Oni koji mu nisu na ignore treba da su veoma zabrinuti.Je l sam ja jos na ignore kotebe?
Fajzerova doza ako pažljivo pogledaš njen sastav nije uopšte u rangu vakcina.Зашто се о овоме ћути? Погледајте шта пише на Фајзеровој вакцини против короне
19:35 31.12.2020.
3
Ако неко и размишља да ли би требало да се вакцинише против коронавируса, овај податак би могао да му разбије све илузије. Проблем је што већина домаће лекарске струке ћути о овоме, а у свему саучествују и режимски медији.
Поставља се питање због чега у нашим документима за вакцинисање „Фајзеровом“ вакцином нигде не пише оно што пише у званичним објавама „Фајзера“ о вакцини коју убризгава!? Конкретно, треба посебно причитати тачке 5. и 7.
![]()
Тачка 5. Обавештен сам да вакцина још увек није регистрована и да је добила хитну ауторизацију за употребу док је још увек у завршној фази 3. клиничког испитивања као и да ефикасност и безбедност вакцине ће тек бити утврђена.
Тачка 7. Схатам да моје учешће у Националног Програму вакцинације за Ковид – 19 вакцину ме неће заштитити против вируса Ковид – 19.
Дакле, из документације о фајзеровој вакцини свуда у свету, па и овде, јасно је да је то 4. фаза experimentuma in vivo!
Да ли сте спремни да у своје тело убаците нешто што може да угрози ваше здравље и да при томе пристанете да амнестирате од одговорности произвођача вакцине ако вам се нешто деси?
Да ли ћете у 2021. години пристати на увођење такозваних „ковид пасоша“ и пристати на вакцинацију да бисте могли да пређете границу? Прича како већ постоје слични пасоши, јер је неопходна вакцинација од појединих тропских болести за неке афричке земље је смешна, јер је ту реч о провереним вакцинама, које су се развијале неколико деценија и примењују се исто толико.
Треба се подсетити и да је Проф. Др. Бранимир Несторовић свим мушкарцима који желе да буду у овој експерименталној фази вакцинације препоручио да замрзну сперму, јер би могли да остану стерилни.
gde da se prijavim za vakcinu?!?!?!?!
A geyevi furundzije?Muskarci cuvajte se ako se paralise ona stvar bolje da umrete od korone.
Pa jedina alternativa nam ja kajropraktilAнтиваксер.![]()
Lažna vest nisam ni sumnjao.Медицинска сестра добила парализу лица од Фајзерове вакцине
Медицинска сестра из Насхвиллеа у Тенесију добила је парализу лица (Bellova paraliza) од Фајзерове COVID-19 вакцине.
имптоми стања, који укључују главобољу и бол, трзање или слабост на једној страни лица, почињу изненада и обично се погоршавају у следећих 48 сати, што доводи до опуштености лица и једностраног осмеха.![]()
“ Након вакцинисања осећала сам се добро, али у року од три дана отишла сам лекару јер ми се парализовало лице. Заправо цела лева страна мог лица „, рекла је готово плачући. “Сад имам Беллову парализу и као што видите не могу се насмешити. Покушавам се насмешити.“
https://srbin.info/svet/medicinska-sestra-dobila-paralizu-lica-od-fajzerove-vakcine-video/
Zato Vučić neće da primi Fajzerovu vakcinu jer zna da nikada neće moći cinično da se smeje svojim protivnicima.Što se tiče Brnabićke ako se kod nje pojavi neće se ni primetiti jer je uvek i bila ozbiljna.
.Зашто се о овоме ћути? Погледајте шта пише на Фајзеровој вакцини против короне
19:35 31.12.2020.
3
Ако неко и размишља да ли би требало да се вакцинише против коронавируса, овај податак би могао да му разбије све илузије. Проблем је што већина домаће лекарске струке ћути о овоме, а у свему саучествују и режимски медији.
Поставља се питање због чега у нашим документима за вакцинисање „Фајзеровом“ вакцином нигде не пише оно што пише у званичним објавама „Фајзера“ о вакцини коју убризгава!? Конкретно, треба посебно причитати тачке 5. и 7.
Тачка 5. Обавештен сам да вакцина још увек није регистрована и да је добила хитну ауторизацију за употребу док је још увек у завршној фази 3. клиничког испитивања као и да ефикасност и безбедност вакцине ће тек бити утврђена.
Тачка 7. Схатам да моје учешће у Националног Програму вакцинације за Ковид – 19 вакцину ме неће заштитити против вируса Ковид – 19.
Дакле, из документације о фајзеровој вакцини свуда у свету, па и овде, јасно је да је то 4. фаза experimentuma in vivo!
Да ли сте спремни да у своје тело убаците нешто што може да угрози ваше здравље и да при томе пристанете да амнестирате од одговорности произвођача вакцине ако вам се нешто деси?
Да ли ћете у 2021. години пристати на увођење такозваних „ковид пасоша“ и пристати на вакцинацију да бисте могли да пређете границу? Прича како већ постоје слични пасоши, јер је неопходна вакцинација од појединих тропских болести за неке афричке земље је смешна, јер је ту реч о провереним вакцинама, које су се развијале неколико деценија и примењују се исто толико.
Треба се подсетити и да је Проф. Др. Бранимир Несторовић свим мушкарцима који желе да буду у овој експерименталној фази вакцинације препоручио да замрзну сперму, јер би могли да остану стерилни.
Shvati da ovo nema veze sa virusom i umiranjem bolest je neke druge prirode zato se i uvodi karantin zdravih ljudi zato nas vakcinisu iako je procenat prezivelih daleko veci od 99% ....
Ово је стварно невероватно.
Произвођач у пратећој документацији јасно наводи све разлоге због којих нико нормалан не треба да се подвргава оваквом експерименту и опет нас овде гомила овдашњих равноземљаша и теоретичара завере уверава како је све у реду.
У тачки 5 приложене документације уз "вакцину" наводи се:
"Тачка 5. Обавештен сам да вакцина још увек није регистрована и да је добила хитно одобрење за употребу док је још увек у завршној фази 3. клиничког испитивања као и да ефикасност и безбедност вакцине ће тек бити утврђена."
Ово значи да сви који приме вакцину у ствари учествују у 3. фази клиничког испитивања, мимо свих правила, уз невероватну издају "медија" који се напросто утркују у убеђивању наивног света како је све безбедно.
Дефиниција "фејк њуз" и апсолутно разлог да сви престану да се трују оваквим непровереним и лажним информацијама.
Наши прописи предвиђају следеће (извод са сајта АЛИМС - Агенције за лекове и медицинска средства Р. Србије):
Клиничка испитивања
Клиничко испитивање лекова је испитивање које се врши на људима у циљу утврђивања или потврђивања клиничких, фармакодинамских дејстава једног или више испитиваних лекова , идентификације сваке нежељене реакције на један или више испитиваних лекова, испитивање ресорпције, дистрибуције, метаболизма и излучивање једног или више лекова са циљем утврђивања његове безбедности, односно ефикасности.
Клиничко испитивање лекова и медицинских средстава обавља се у складу са смерницама добре медицинске праксе у клиничком испитивању.
Лекови који се користе у клиничком испитивању морају бити произведени у складу са смерницама Добре произвођачке праксе и обележени натписом "за клиничко испитивање".
При издавању дозволе за клиничка испитивања лекова и медицинских средстава врши се детаљна и високо стручна процена предложеног клиничког испитивања како би се обезбедила сигурност пацијената који учествују у клиничком испитивању и створила могућност за брзу финансијски доступну иновативну терапију.
Закон о лековима и медицинским средствима у члану 206, такође предвиђа:
У случају епидемије, односно епизоотије, као и у другим ванредним ситуацијама, ради спречавања настанка тешких последица по здравље становништва, односно животиња, Влада може да пропише и друкчији начин, поступак и услове за издавање дозволе за лек, односно упис у регистар лекова или медицинских средстава који води Агенција, за клиничко испитивање лека, производњу, промет, контролу квалитета лекова, обележавање, фармаковигиланцу, односно вигиланцу, оглашавање, као и примену лекова у лечењу животиња, од услова који су прописани овим законом.
Међутим, каквог смисла има увођење некаквог ванредног стања за болест код које је вероватноћа преживљавања изнад 99%???
.
Ne krijes da podržavaš ustaše psihopate haha.Aнтиваксер.![]()
Iskonska pravda bi bila da lice Ane Brnabic dobije ovakav izgled jer ona promovise nebezbednu vakcinu Fajzer u Srbiji.
![]()
Naravno znao sam da ide kampanja laži anti-vaksera.
Оно што ови антиваксери раде,
је да буквално кажу "Вакцина прегазила човека који је примио колима!" јер су од 4 милиона људи који су до сада примили вакцину (популација Хрватске) једног преазила кола.
Ту морам да одам почаст мојој професорици, Невенки "Долз" Веселиновић-Бастер, @Dollz која је прозрела да становници села Одвратћеница то раде
јер су примии шаку рубаља (3 евро цента) од КГБ-а да праве антикампању за конкуренте руске вакцине Спутњик Р.
i ovo su foruimasi ds i cro provinijencije?Aнтиваксер.![]()