Medicinska na Zvezdari

Meni se i proshle godine ishlo.. Ali ne toliko kao sad!! Nisam mogla bolje drushtwo da nadjem!! Swi su mi suuuuuuuuuuuuuuuper, a pogotowu moje twins, Beka, Maja, Krofna, Ica...ma! Swi su mi ekstra!!! Jedwa chekam da ix widim!!:) A jedwa chekam da widim jednog dechka...:)))) Zbog toga mi se i ide najwishe!!:D

E ja sam se prosle godine toliko cimao oko toga (3 puta sam isao i nista)!~!!!Ne treba nista samo kad dodjete tamo direktorka ce vam reci (garant je necete cuti) da treba da idete na zadnji ulaz jer tu primaju farmaceute i citaju ko je koje odeljenje!Nemoj dzabe da se cimas do skole nece biti nista!

JAoo soooper je bilo danas..
Predaju mi:
Matis-neka starija zena,valjda plavu kosu ima...traazi svesku koja ne sme da ima manje od 100 listova
Higijenu-Branka Brajovic
Istoriju-Zivorad
Geos-Nebojsa
Fizicko-valjda se zove Zivorad
i razredna mi je profesorka informatike,Zorica..
kakvi su?

JAoo soooper je bilo danas..
Predaju mi:
Matis-neka starija zena,valjda plavu kosu ima...traazi svesku koja ne sme da ima manje od 100 listova
Higijenu-Branka Brajovic
Istoriju-Zivorad
Geos-Nebojsa
Fizicko-valjda se zove Zivorad
i razredna mi je profesorka informatike,Zorica..
kakvi su?

Geograficar ti je extra,meni je predavao,necete morati nista da ucite,Zivadin na fizickom trazi samo da redovno radis,i onda sigurno imas 5 za kraj,kakve god da su ti ocene.Higijena je smesan predmet,pa ko god da ti predaje nece ti biti problem.

Back