NiKoLaG
Početnik
- Poruka
- 37
Pa nije bas ni istina da ima riba koliko hoces,vecina je ruzna,ima lepih alliiiii mmmmmaaaaaaaaaallloooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e,nemoj sad da lupetas.uopste nije tako.
Mislim da jeste tako..slazem se sa NIKOLOM G..... A ti ih branis,aaa?
Da, da... Ja, idem u Medicinsku skolu, treca sam godina... Skola jeste LEPA, ali je mnogo TESKA.... Ako ste spremni da ucite konstantno onda je i upisujte, a ako niste (kao ja npr) onda cete se malo vise pomuciti... Inace Nebojso je car nad carevima....... Farmaceuti su ubedljivo NAJVECE STREBERCINE, krace receno-tuga ziva.... I nemoj neko da mi dira Latinku------ona je najveca CARICA u skoli.... !!!!!!!!
To bi bilo to..ako nekog jos nesto zanima, neka slobodno pita...
JA mislim da su zvali ovi sa cetvrte..ja sam novi ovde,inace sam prva godina medicinske na zvezdari MS...ljudi,najvise se plasim engleskinje ili popularnije "SNAPSHOT"...cuo sam da ona obara,kao i fizicarka milka...latinka je najbolja zena,imali mi pismeni i klupa od prof.i od druga su bile spojene,i drug bio nervozan i tresao nogm i malo se tresla njena klupa,pa tek ce latinka:"Deco,zemljotres......mi svi u smeh...komirali se...pa kad latinka kaze za seku aleksic seljanka..pa kad place cisto bezveze kad vidi koliko ne znamo latinski..a o Beljinu da ne pricam....jedino mi je razredna Sneza super..[/Q
Milke se svi plase,al nije toliko strasna.I meni predaje.Ona je najbolja profesorka fizike u skoli,pazi kakve su tek one druge.A neke od tih ce nam verovatno predavati od sledece god,jer Milka ide u penziju.Cak i poslednji cas u godini ti da sansu da popravis keca,samo sto te pita gradivo iz cele godine.Koja Sneza ti je razredna?Sta predaje?Meni je razredna najbolja profesorka u skoli Milena Stojicic!!!!Ne znam na koju engleskinju mislis,meni je u 1-oj god predavala ona sa crvenom kosom,a sada neka druga.
Latinka se zove Jelena...stvarno je lik...***...zar ovde nema nikog ko je MS.....![]()