Kolega hvalaaa
Ocem.

Ocem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Caos.Sada sam osmi razred i zelela bih sledece godine da upisem medicinsku.Ali,s' obzirom da 100% da idem na fakultet(medicinski),svi mi govore da je bolje da upisem gimnaziju,da cu se lakse upisati.Sta mi vi preporucujete??
![]()
pozz svima...kazite mi nesto o smeru ft? koliko je tesko i kakvi su profesori? kakav je prof Kristijan....i matematicarka? drugarica mi je nesto pricala o njima, kaze da ih nikako ne voli...![]()
e a sta mislite o zubnim tehnicarima jel ima neko da ide taj smer?
pozz svima...kazite mi nesto o smeru ft? koliko je tesko i kakvi su profesori? kakav je prof Kristijan....i matematicarka? drugarica mi je nesto pricala o njima, kaze da ih nikako ne voli...![]()
Око 80Pozzz...
Da li mozete da mi kazete koliko bodova je sada potrebno za smer sanitarno-ekoloski tehnicar?
Hvala unapred!![]()
jel postoji vanredno skolovanje za medicinsku sestru-tehnicara ?
jel postoji vanredno skolovanje za medicinsku sestru-tehnicara ?
Postoji, naravno. Sto se tice Beograda, postoje koliko sam ja informisana 3 skole. Zemun, Zvezdara i Deligradska. U sve tri ima smer Medicinski tehnicar. U toku sam jer sam ja upisala vanredno prekvalifikaciju u Zemunu, ali velika je verovatnoca da cu se prebaciti u neku drugu. Postoje razlike u ceni skolarine, tako da cu se verovatno zbog toga i prebaciti. U Zemunu je skolarina za prve tri godine 9000+ vezbe+ispiti a IV godina 12000+ sve ostalo. U Deligradskoj je nesto bas mnogo, cini mi se 80.000 ali mislim da se sem toga nista ne placa, ali bez obzira sto je mnogo, mnogo je. A nisam ni sigurna da li je to privatna ili drzavna skola. A na Zvezdari je 5000+ ostaalo. Ja sam upisala opsti smer, ali me vise zanima ginekolosko-akuserski, ali on ima samo u Deligradskoj. Tako daaaa pojmam nemam sta cu da radim
Jel bih mogao da upisem Medicinsku skolu na Zvezdari ako imam 78 boda, a trazi se 80.50? Hvala unapred
Moj drug je upisao prosle godine za fizioterapeuta, imao je 79 boda a minimum je bilo 89? Znaci postoji mogucnost da ja upisem na Zvezdari sa 77.90?Regularno,ne!
Međutim,upiši šta god,ako možeš,makar zemunsku,ili bilo sta drugo,pa onda idi i prebaci se recimo,3.-4. septembra.
Sad ti i ja dadoh glup odgovor! Kako ti znas koliko se trazi,kad je tek sad bio prijemni?! Ako ti je ta cifra iz konkursa,to samo pokazuje koliko je poslednji upisani prosle godine imao bodova. Takodje,ove godine to zavisi od konkurencije....
cekaj kolko sam skapirao zemunska nije bas popularna ? mislim dal bi mi bilo tesko i kad bih upisao za tehnicara vanredno od pocetka ? cuo sam da je jako teska ovako redovno , odnosno da su profesori uzas i da se skola raspada ...