Jukie
Aktivan član
- Poruka
- 1.479
I društveni smer gimnazije ima fiziku četiri godine. Priča se da je fizika imala najjači lobi.A svi smerovi,sem oglednog odeljenja laboranata imaju fiziku 4 godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I društveni smer gimnazije ima fiziku četiri godine. Priča se da je fizika imala najjači lobi.A svi smerovi,sem oglednog odeljenja laboranata imaju fiziku 4 godine.
Poslao sam ti ovo što sam našao na sajtovima vesti. Za nastavnika je dato ime i predmet a za učenika inicijali.Imena učenika i profesora, da ne bismo objavljivali na forumu, pošaljite mi samo na PP.
Ćao svimaaaa
)) E je l' može neko da mi kaže nešto o srednjoj medicinskoj školi na Zvezdari ?
Ono..kakvi su profesori,je li puno teško itd.
Iiii zanima me...da li prijamni pišu osobe koje su strani državljani?
Hvala unapreeedpozzzzzzziić
Jesu fizika i matematika sve 4 godine? I ima li ogledno odeljenje laboranata? (:
Kako to mislish?Malo prenaduvan smer
Ma svesna sam ja da ima puno hemije..I sve je to ok..Ionako planiram da upishem neshto shto ima veze sa medicinom..I onda sam nekako doshla da farmacije..Samo me zanima da li ima puno da se uchi..Jer sam ja od onih koji uche sve u 5 do 12