Medicinska na Zvezdari

:D Ćao svimaaaa :))) E je l' može neko da mi kaže nešto o srednjoj medicinskoj školi na Zvezdari ? :)

Ono..kakvi su profesori,je li puno teško itd. ;)
Iiii zanima me...da li prijamni pišu osobe koje su strani državljani? :dontunderstand:

Hvala unapreeed :) pozzzzzzziić

Pozdrav.

Pre svega, zanimljivo mi je to što si napisao "pišu prijemni", jer i moja tetka iz Nemačke koristi glagol pisati u te svrhe, recimo, piše domaći.

Škola je, po meni, dobra. Ja sam odsek medicinska sestra - tehničar.

Ako se redovno uči, nije teško biti 5.00, pod uslovom da si pametan.

Jedno pravilo, nikad ne slušaj decu šta pričaju o profesorima, već se sam uveri kakvi su.
Glasine o profesorima su tačni u 5% slučajeva, mada je i to prenabudženo.

Kao "strašan" predmet u prvoj godini je latinski.
Deca su sama sebi utuvila u glavu da moraju da imaju ocenu dovoljan 2.
Meni to nije jasno. S lakoćom sam imao 5.
Sve što treba je redovno vežbanje, to jest, rađenje domaćih zadataka.

Ozloglašen predmet je bila i fizika. Stara profesorka Milka Petrović je bila glavni krivac.

Uverio sam se u to.

Žena nije dovoljno sebe ulagala u svoja predavanja, a deci nije stavila do znanja šta treba da se zna i odakle treba da se uči.

Međutim, došla je nova profesorka koja izvanredno predaje. Odmah sam dobio petice kod nje.

Polovina odeljenja je svoju ocenu podigla naviše.
Ona ne podrazumeva da mi nešto znamo od ranije, za razliku od prethodne profesorke, već sve lepo, ispočetka objasni.

Druga godina, zdravstvenu negu će ti predavati profesorka Vera Vilotić.

Ona tokom cele godine pita celokupno gradivo. Zahvaljujući tome, maturski se polaže bez imalo muke.

Profesorka Dušanka Memedović je osoba koja se više ne rađa. Ona je fantastična.

Profesorka Aleksandra Mihajlović, vrlo fer i korektna.

Uskoro ću postaviti na svom blogu sastav koji sam o njima napisao.

Sajt škole je http://www.medicinska-zvezdara.edu.rs

Ne znam da li treba da polažeš prijemni.

Moraš se raspitati. Pošalji mail školi.

Pozdrav.

Apsolutno se slazem da je smer i suvise prenaduvan.Samo nesto kukaju kako im je tesko,kako oni najvise uce u skoli,bla,bla,a jedina razlika u odnosu na ostale smerove je sto imaju za nijansu vise hemije,sto je i normalno i sto matis imaju 4 godine.

Back