Dakle, ovako - interesovanje za temom je prestalo pa se samim tim završava i glasanje.
Zahvaljujem.
Anketa je bila javna iz prostog razloga - okupljanje na Adi ili Košutnjaku a većina se ne poznaje medjusobno...
Po abecednom redu:
Opcija 1:
Buggy, Kad_LupimLupim, MarijA`, MarilynManson, Nevernik u to, rastamann
Ukazuje na oprezne osobe ali i plašljive. Jedna osoba sa ovog spiska je toliko oprezna da ne voli ni držanje za ruke sa partnerkom. Što je sigurno, sigurno je. Neću da kažem ko je - nadjite. Hehehe
Opcija 3:
Iako je pitanje bilo "Da li ste imali neku seksi-zarazu" ova opcija je falš jer je opšta.
Jesam imao upalu ali je logična - jedna mnogo duga noć pa je Miško otekao.
Hladna voda i čaj od kamilice (kao blag antiseptik) za svaki slučaj i za dva dana - isti kao pre...
Ma na film da ga snimiš! Ovo je toliko česta pojava "kod pravih" tako da mislim, hvala, hvala,hvala... Tako da mislim da se mnogi ovde foliraju da su "znalci" jer bi prepoznali ovu pojavu.
Vic na temu:
Posle prve bračne noći ustaje snajka, oblači se i ide da sredjuje po kući.
Svekar sedi za stolom i kako je video snaju da je stigla kaže:
"Snajka donesi malo vode živ ti ja"
Snajka ode na česmu pa malo pusti dok ne dodje hladnija voda i sipa u čašu.
Svekar uzima čašu sa vodom i pita:"Jel otekla malo"?
Snajka - "Ma kakvi malo..."
Ljuba82, mahamaja, se nisu izjašnjavali rečima pa verujem da je i kod njih razlog isti.
Odnosno da su čekali hladniju vodu...
ggolub i whitenicky su možda trebali da zaokruže pod 4 ali ako su u stanju da javno govore o svom problemu onda spadaju u itekako svesne i odgovorne osobe jer ih je maler još više "doveo u pamet". Odnosno stiglo im iz jedne glave u drugu...
Za sve ostale - oprez na susretu (jer ko zna zašto nisu zaokružili ni prvu opciju)
Pozdrav!