MC Stojan?

On nema ni jednu "ozbiljnu" pesmu. Ima samo one na foru bicarke, kola, repa i to. On je SRPSKI 50 CENT . A posto je on SRPSKI 50 CENT ne mozes da skines te pesme, vec moras da ih kupis. Decko ne radi rap jer to voli (da tako radi promo album bi bio for free) vec to radi zbog repa (pa moras da kupis CD - ako se tako moze nazvati ova sramota).

Sad ce da predje u zonfa:

"ja sam gangster pljackam banke,
iz rajfajzena uzimam kes za nove farke.
ko mi pridje ja cu da ga skinem,
a onu ribu sto sam vid'o danas ima na fon da cimnem.
i neka znaju svi sta gangsterski zivot znaci,
prodajem drogu imam mercedes i sve vas u saci."

Ma daj. Bolje neka nastavi da bicuje jer ce tesko on napraviti dobru stvar da nije komercijala. Neka se ugleda na MC Tana, on je bog za njega.

Hahhahahahahhhahhahhahahahahahhhahahhahhhahhahhahahhahhhhahahhaahhahhahahaha... Sad će da ti ukrade rimu... Ajoj! Hhahahahahahahahahhahhaahhahahaha...

Keve ti, urimuj i deo sa Lučanima, da je reper Bog (jer za njega samo Nebo zna), da je pametan, dobar i sl. Hahahahahhhhahahahahaaa...

Pa ne bih se slozio sa onom (Ti si reper bog, jer za tebe samo nebo zna) jer ipak za Stojana je culo vise ljudi nego recimo za Krang-a, a krang je 100 puta bolji.

"Bre lucani su centar sveta,
reper iz kostolca nije mi ni do kacketa,
ja idem ulicom i bijem pandure,
a iza bine ***** fine cure,
da cujem ko ce sad reci da nisam baja,
ajmo svi lizite mi jaja"

Al' dobro kenjam i ja, mozda i on napravi nesto OK, al to nece biti zato sto voli, vec zato sto oce da uzme lovu.

Najnoviji spot MC Stojana...najskuplji spot i produkcija na Balkanu do sada i od sada...dignut je kredit na 50 godina da bi se finansijiski podrzao ovaj video zapis...potroseno je takodje i 300 kinti za 3 flase piva...

Back