Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja hoću onaj satarasti a žena onaj dugački špicasti. Tašta merka ove za guljenje ali je probl što ih NEMA konstantno na cvetnom trgu.
Sećam se pre x godina devojka skupljala one koka kola čepove za dedamraziće kojih naravno nije ni bilo. Sramota.
jbt ti ne razlikujes svinjsku lopaticu od buta i solaEU:
Pogledajte prilog 1817233
Deleze:
Pogledajte prilog 1817235
Zbog svoje pohlepe su propali i ugrozili mnoga radna mesta. Mešetarenjem su uništili hiljade poljoprivrednika u srbiji! Maxi genocid!

ono za cene su u pravu..dosta toga je vraceno na nivo pre mera.
sto se tice zaposlenih ne verujem jer ionako imaju manjak zaposlenih tako da sumnjam da otpustaju.
Ukinuli seckanje suhomesnatog u manjim objektima, al ce da se truje narod na upakovano
Da ali veza zeleni u suncu 120 dinara a u maksiju 170-180 din.Ja kupujem jednom u mesec, dva u velikom Maksiju, a u manje, male kupovine idem u Sunce i Shop@Go.
Uopšte nisam ni videla to sniženje.
Morali su da ukinu to odeljenje delikatesa. Razlog je vrlo jednostavan. Niko ne želi da radi na delikatesu.
To sam još prošle godine čula od šefovice Maksija u koji idem redovno u veliku kupovinu.
Kada se uporede cene, od svih trgovinskih lanaca najskuplja je Idea. Najlošiji kvalitet ima DIS, tu mislim na onu njihovu robnu marku "Dobro".
Sunce je ranije bilo mnogo jeftinije od Shop@Go radnji i od Maksija.
Sada samo neki proizvodi imaju nižu cenu, a od nedavno u ovom Suncu gde kupujem ima sve manje artikala. Ne plaćaju nabavljačima..verovatno.
Voće i povrće u Suncu ne može da se poredi sa Shop@Go. Grozno je.
Нурмагомедов и МекГрегор су на пробном раду.Da ali veza zeleni u suncu 120 dinara a u maksiju 170-180 din.
Inače maxi laže, ukidaju radnike i uvode automatske kase i batinaše.