Maxi

Nema sanse maxi da vrati neki normalni nivo cena jos dugo vremena...evo i lidl razvaljuje narod...

Ali zanimljivbo DIS kad naletis zna da bude normalniji , a sad se nalozili neki mali prodavci , lanci , aman i leon i slicni , vidim vec bunare velike....raste im promet , cim vidim da ne moze jedna kasa da radi skoro nikad nego moraju dve...to je totalno druga prica....

Bio sinoć u maksiju, jogurt 1,5l 2,8 mm koji je bio 145 din opet 165 din. Uhvatim se za šabačko mleko 1l 2,8 mm koji kupujem u metrou 90 din naravno nema cene. Odem do kase 140 din. Neka hvala ostavim sve i izađem.

Maksi, lidl i ideu treba šikanirati dok ne propadnu i nestanu.

Ja hoću onaj satarasti a žena onaj dugački špicasti. Tašta merka ove za guljenje ali je probl što ih NEMA konstantno na cvetnom trgu.

Testerasti je za hleb, glatki za meso.
Za guljenje ima u plastičarskim radnjama i na kartonskim kutijama kod uličnih biznismena.

Sećam se pre x godina devojka skupljala one koka kola čepove za dedamraziće kojih naravno nije ni bilo. Sramota.

Interesantna mi je transformacija (napredak) tvog antisrpskog rečnika,
od "sramota" 2022. do "Srbijo, dabogda izgorela" 2025. ...

Povećao Nato donacije, ili misliš da je Srbija na kolenima,
pa da nas pljuneš za kraj ??

1000025211.jpg

Trgovci troduplirali cenu hrane pa je sakrivaju i zaključavaju. U idea marketu po jedan puter u zaključanoj kutiji nosoš na kasu pa tamo otključaju i naplate. Sumnjam da neko to krade jer su pored skuplji i bolji puteri na izvolte. Znači pravi se klima nestašice i lopovluka. Kao krade se pa mora pod ključ. Bez putera se može!

„Do kraja ove godine ćemo zatvoriti ukupno 25 prodavnica. U mnogim slučajevima smo uspeli da pronađemo nova radna mesta za zaposlene unutar našeg sistema, ali na žalost, za deo koleginica i kolega to će značiti odlazak iz kompanije. Želimo da znate da će onima koji odlaze biti obezbeđena odgovarajuća otpremnina i puna podrška u prelaznom periodu“, stoji u internom dopisu uprave Deleza.

"Usled uticaja Uredbe o ograničenju trgovinskih marži, primorani smo da, na žalost, donesemo teške odluke i sada želimo da vas obavestimo da naša kompanija ulazi u fazu izmene poslovnog modela“, piše, između ostalog, u ovom dokumentu.

https://n1info.rs/biznis/delez-zatvara-25-prodavnica-vreme-objavilo-interni-dokument/

https://vreme.com/ekonomija/vreme-o...YRqHpidcwKp7odHOWG_aem_IvE7ShF0IDvppUmCosmcuA

EU:

Pogledajte prilog 1817233

Deleze:

Pogledajte prilog 1817235

Zbog svoje pohlepe su propali i ugrozili mnoga radna mesta. Mešetarenjem su uništili hiljade poljoprivrednika u srbiji! Maxi genocid!
jbt ti ne razlikujes svinjsku lopaticu od buta i sola :dash:

lopatica je rame, masnija je i cesto se koristi za gulas ili cevape.. prosto nisu ista mesa i lopatica je jeftinija.

inace slazem se da je jeftinije nego kod nas..

ono za cene su u pravu..dosta toga je vraceno na nivo pre mera.

sto se tice zaposlenih ne verujem jer ionako imaju manjak zaposlenih tako da sumnjam da otpustaju.

Ja kupujem jednom u mesec, dva u velikom Maksiju, a u manje, male kupovine idem u Sunce i Shop@Go.

Uopšte nisam ni videla to sniženje.

Ukinuli seckanje suhomesnatog u manjim objektima, al ce da se truje narod na upakovano

Morali su da ukinu to odeljenje delikatesa. Razlog je vrlo jednostavan. Niko ne želi da radi na delikatesu.

To sam još prošle godine čula od šefovice Maksija u koji idem redovno u veliku kupovinu.

Kada se uporede cene, od svih trgovinskih lanaca najskuplja je Idea. Najlošiji kvalitet ima DIS, tu mislim na onu njihovu robnu marku "Dobro".

Sunce je ranije bilo mnogo jeftinije od Shop@Go radnji i od Maksija.

Sada samo neki proizvodi imaju nižu cenu, a od nedavno u ovom Suncu gde kupujem ima sve manje artikala. Ne plaćaju nabavljačima..verovatno.

Voće i povrće u Suncu ne može da se poredi sa Shop@Go. Grozno je.

Sta ce za sveze meso,domace suseno,sir,kajmak,sledeca najbliza trovacka radnja na 10km,ako lazu da je prosecna plata kolko 700-800e,pa nek daju mesarima 1500.to je posao,zanat jbg,ako moraju u vece markete dalje onda ce sve tamo da kupe,sve te manje radnje ce puci,msm ja u njih retko idem i opet samo nesto s akcije kupim

Ja kupujem jednom u mesec, dva u velikom Maksiju, a u manje, male kupovine idem u Sunce i Shop@Go.

Uopšte nisam ni videla to sniženje.

Morali su da ukinu to odeljenje delikatesa. Razlog je vrlo jednostavan. Niko ne želi da radi na delikatesu.

To sam još prošle godine čula od šefovice Maksija u koji idem redovno u veliku kupovinu.

Kada se uporede cene, od svih trgovinskih lanaca najskuplja je Idea. Najlošiji kvalitet ima DIS, tu mislim na onu njihovu robnu marku "Dobro".

Sunce je ranije bilo mnogo jeftinije od Shop@Go radnji i od Maksija.

Sada samo neki proizvodi imaju nižu cenu, a od nedavno u ovom Suncu gde kupujem ima sve manje artikala. Ne plaćaju nabavljačima..verovatno.

Voće i povrće u Suncu ne može da se poredi sa Shop@Go. Grozno je.
Da ali veza zeleni u suncu 120 dinara a u maksiju 170-180 din.

Inače maxi laže, ukidaju radnike i uvode automatske kase i batinaše.

Back