Maxi noževi nedelja 13.2 ujutro!

hoće se ljudi bodu sa kvalitetnim noževima neće sa onim iz kineskih radnji :mrgreen: mada i ovi pitanje jesu li uopšte kvalitetni ili su ufuranog kvaliteta ?:mrgreen:
ma , i oni su napravljeni u kini, uvezeni iz holandije a navodno su produkt swissa,

Ја сам узела данас онај најмањи.
Ћале ми реко стигли, и ја буквално у пиџами само јакна преко сишла до максија.
Хтела сам онај други по реду величине,али није га било.
os da ti prodam

Hoćemo naše KUHN RIKON NOŽEVE! Nećete da nas prevarite vi iz maksija!
oce , a sto i ne bi
kazu , da su razresili uvozne probleme i da ce ih biti sve do kraja marta

Danas mi kasirka u maxiju na cvetnom trgu rekla kako će u ponoć dobiti noževe a da će ujutro u nedelju 13.2 biti dostupni!

Svi smo primetili kako nikada nije bilo noževa a bogme ni markica! Mi smo nekada dobijali potpis na računu umesto markica!

Dakle ako se u nedelju ujutro ne dočepamo noževa nećemo nikada! Ja sam za to da se opkoli maksi cvetni trg i drži u opsadi dok ne rode te jebbene noževe!

Gde se nalazi predstavništvo maxija?

VIDIMO SE 13.2 UJUTRO!

Pogledajte prilog 1100953Pogledajte prilog 1100954
uh, Rambo 🤤

EJ BRE mafijo 30.000 dinara sam ostavio u maksiju i još više jer nisu imali markice i ne mogu da mi daju jedan kineski jebbeni nož! Žena je šacovala onaj dugački a ja sudoku!

Ljudi stvarno treba da se organizujemo i da im blokiramo ulaz u maxi dok nam ne rode te noževe!

Ej bre 30.000 dinara!

Screenshot_2022-02-12-00-08-34-569_com.miui.calculator.jpg

da li neko moze da objasni nama koji nismo u Srbiji sta se desava sa tim fakin nozevima
.....i zasto svuda svi pominju te nozeve
Desavaju se neke mnogo teske stvari za prihvatanje (nisi ovde / nisu ti u fokusu ) / da se ne bi pricalo o njima dize se lažna drama namerno oko potpuno nebitnih stvari (trenutno su to ovi nozevi/ moze da bude bilo sta).

Poslednja izmena:
hahaha sada svi u redu za noževe ranom zorom
ujedinile se i demokrate i patriote

vrhunski noževi za jeftin krompir, jeftin kupus,jeftinu papriku... jeftinike meso... sve iz uvoza... al zato noževi vrhunski...

Desavaju se neke mnogo teske stvari za prihvatanje (nisi ovde / nisu ti u fokusu ) / da se ne bi pricalo o njima dize se lažna drama namerno oko potpuno nebitnih stvari (trenutno su to ovi nozevi/ moze da bude bilo sta).
Vizuelno prolazi kod manje inteligentnih
a oni su naša većina

Sutra je nedelja , dan za odmor.
Policija mora da obezbedi po jednu maricu ispred svakog maxija ... ...preventivno.
lep onaj katalog
vrhunski dizajniran
naložio se narod i oštrač da uzme
jeste da ima i jeftinijihoštrača i bez markica al ko zna,po mišljenju kuhn rikon kolekcionara, da li će oni da oštre ko "original iz MAXI-ja"

Mi smo narod koji u osnovnoj izbegavao časove hemije gde se utvrdjivalo koliko molova vodonika ima u 14 grama vode ali zato smo preko večernje vajber škole naučili sve o virusologiji. Ne nosimo maske jer je korona izmišljotina ali zato promaja ubija i nikako proizvod sa blago zarozanom ili oguljenom etiketom... ko zna koji se tu biohemijski proces odigrao?

tako da sam ja uzeo tri potrebna noža:
kuvarski, ljuštenje i opšti

a čemu santoku sem što izgleda,to će domaćini i domaćice nenaviknuti na japansko seckanje šargarepe tek da utvrde

p.s. daska za sečenje daleko veća a duplo jeftinija može se kupi i u IKEA-i

jes' al' 'de je tu KATALOG gde prvo stoji NADRKANA cena a onda ZA DŽABLJE?
Treba Srbin da ubedi sebe kako je "jeftino prošo" a onda DA PREPRODA PO ONOJ PRVOJ CENI na Kupimuda, biznis da se pravi BRE!

Maxi-nozevi-i-kuponi-768x509.png

30 leba u zamrzivač i miran Srbin mesec dana!
VRH!
:super:

Srbima treba oštrač noževa tek u 2022-oj!
Do sada si snajperom mogao da tražiš ko li ga uopšte pa ima u celom Beogradu?

Pretpostavljam da ima "profesionalaca u glavu" kojima će se posle nedelju dana "učiniti da se otupeo malo"... pa daj oštrač... ako može ručno da ispadne bolje od mašinskog fabričkog...

jel oštrite i žilete kad se istupe? :D

Poslednja izmena:

Back