Max Payne 3

max%20payne%202.JPG

Sta kazete a?

S_K_V_O:
E a meni je zanimljiviji bio kec nego dvojka koliko se sećam
Mnogo je laka igrica i mnogo kratka pa mi i nije neki gušt da je igram
Igrica nije bas toliko laka kada je igras na najtezem modu!
I radnja u 2 je mnogo bolja nego u kecu ali svi uvek hvale keca jer je prvi izasao i probio led!

Po meni MP serijal ima najbolju pricu, obozav u svakoj igri da gledam filmove koji spajaju tok radnje, ali znam mnogo likova koji filmice preskacu jer zele samo da predju igru, za njih nije MP !

OKLAGIJA:
Po meni MP serijal ima najbolju pricu, obozav u svakoj igri da gledam filmove koji spajaju tok radnje, ali znam mnogo likova koji filmice preskacu jer zele samo da predju igru, za njih nije MP !
Potpuno se slazem!
Meni da nije kratkih filmica izmedju misija u bilo kojoj igrici ta igrica je zesce sranje i zesci smor za mene!Filmici daju draz igricama!
A tim likovima sto preskacu filmice najbolje je dati tetris! :lol:

Filmici su extra,posebno mi je uzivancija ih gledati warcraftu,uff,ali animacija mozhe i da te predje,ono uvodna spica sav se najezis kakva je igra,u animaciji krkljanac,ono udjes u igru,ono grfikanjasre,zvuk njasre...Znate vec,mrzim one koji preskacu animacije,za njih lopta pa napolje!

tommy gun:
Filmici su extra,posebno mi je uzivancija ih gledati warcraftu,uff,ali animacija mozhe i da te predje,ono uvodna spica sav se najezis kakva je igra,u animaciji krkljanac,ono udjes u igru,ono grfikanjasre,zvuk njasre...Znate vec,mrzim one koji preskacu animacije,za njih lopta pa napolje!
To si potpuno u pravu!
Ali ipak filmici iz MP nimalo ne odstupaju od igrice po grafici a ipak su extra!

Back