Matura

mortishaaa:
Sasha85:
bleach:
Sasha85:
Nema sanse...
Ima onih koji se izdvajaju... Kad bi se svi slizili da se negde okupimo... Oni nece... I slicno... Tako da necemo moci nikako da se organizujemo...
Hm...
znam o cemu pricas. Moje odeljenje u OS. Nikako celo... A uvek celo kad treba da ubedis nekoga da treba da se bezi s casa... pa moramo svi i slicno. :roll:
Ne znam sta da ti kazem... Mozete vecinu da skupite barem?
Nije to to, ali... :wink:

Skupicemo se nas nekoliko... Jeste da nije to to... Ali... :wink:
pa mozda vam je i tako bolje :wink: bolje ista nego nista..

elem, na mojoj maturi je pajkan (skolski) isao sa nama + uzasno odeljenje + svi nenormalni = glupa matura.. vec sam i zaboravila gde smo slavili.. preneki dan smo o tome pricali i ja nisam mogla da se setim :shock: no dobro :lol:

Mi,srecom,nismo imali tako nesto... Ali to je bas glupo... :?

srećica:
jaoj,i kod nas na maturi ce biti OBEZBEDJENJE!!! :( Ne nogu da verujem...
nama nije bilo obezbedjenje, nego bas pajkan.. mi smo u skoli imali i obezbedjenje i pajkana i dezurnog nastavnika i jos su nam na odmoru zakljucavali kapiju :shock: elem.. sve u svemu.. ako ti je drustvo OK, nece ti smetati obezbedjenje :wink:

mortishaaa:
srećica:
jaoj,i kod nas na maturi ce biti OBEZBEDJENJE!!! :( Ne nogu da verujem...
nama nije bilo obezbedjenje, nego bas pajkan.. mi smo u skoli imali i obezbedjenje i pajkana i dezurnog nastavnika i jos su nam na odmoru zakljucavali kapiju :shock: elem.. sve u svemu.. ako ti je drustvo OK, nece ti smetati obezbedjenje :wink:
ma,drustvo je ok,medjutim oni su malo vise nadrndanni...!!!prodjes sa osmehom,on te pogleda kao krava mrtvo tele,tebi se osmeh ondah spusti...ne volim ih...ali bice mi strrrrrrrava na maturi!!!

srećica:
medjutim oni su malo vise nadrndanni...!!!prodjes sa osmehom,on te pogleda kao krava mrtvo tele,tebi se osmeh ondah spusti...ne volim ih...ali bice mi strrrrrrrava na maturi!!!

Pa bolje i to, nego prodjes sa osmehom, on te pogleda pogledom "Mala, je*acu te samo tako".... :? ....Ili kad ti dodju "A sta imas u tasnici?".....pa prokopa....a onda "A da nemas nesto i u gacicama?".... :x

QchCK*a:
bleach:
Nije toliko nebitna, ali nije ni toliko bitna :roll: :oops: [/color]

Pa, slazemo se :wink:
Meni je nenormalno sto moje drugarice od pocetka maja svaki dan idu u solarijum da bi im boja bila savrsena za matursko koje je krajem juna :?
И моје другарице смарају са тим...иду а ниједна није поцрнела ко човек...које смарачице :roll: :roll: :roll: :roll:

Evo meni je matura bila 28.
nisam se nesto nadala nekom ludom provodu,kao i mnogi,ali ne pamtim kad smo se bolje proveli.imali smo i dobru klopu,ali kome je tad do hrane.uopšte nismo prestajali plesati.sigurno je na moje tako dobro raspoloženje uticalo i to što sam bila prezadovoljna kako sam bila obučena.sve u svemu,treba biti opušten.

Ahhhhhh MATURA!!!!!!!!!!! :cry:
Sta bih sad dao da se vratim godinu dana u proslost da opet loodojem... :D
Zao mi je sto nisam napravio neko njesra na osnovnoj kad sam je zavrsio da me svi pamte i da se osvetim nastavnicima ZA SVE!!!!! :twisted: :evil:
Sad to jos vise zelim jer su mi pretvorili skoliu u J*E*B*E*N*I MANASTIR!!!!! :cry:
A povrh svega bih da pljunem na svoju razrednu sto me sve ni ne seca,a pre god dana mi je predavala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-=[ne znam koj mi q*** nasto sam bas iznerviran]=-

Е вечерас је мени матура...и сва сам нервозна и узбуђена....надам се да ће све проћи како треба..Сви ми причају да се не надам превише и да не очекујем много..али шта ћу - таква сам :D
пожели те ми срећу :D

Bliznakinja:
Е вечерас је мени матура...и сва сам нервозна и узбуђена....надам се да ће све проћи како треба..Сви ми причају да се не надам превише и да не очекујем много..али шта ћу - таква сам :D
пожели те ми срећу :D
Good luck,you will need it....Salim se naravno.Ma bice ti lepo. :D

Dead_Knight:
Meni je matura 3.(sutra)ali neocekujem nista specijalno mada osecam neko *...
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D :D :D :D :D
Izvini sto sam juce onako zbrisala bez pozdrava ali sta ces,morala sam. :roll:
Znaci uspeo si da se registrujes....sampanjac...hihih :P

*Kako stojimo sa racunom u banci?? :twisted: :twisted:

Back