Bliznakinja:Хвала...јаоо још сат и по...полудећу...ops:
ops:
ops:
I, kako je bilo ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bliznakinja:Хвала...јаоо још сат и по...полудећу...ops:
ops:
ops:

Pa oni se jos nisu ni otreznili a ti pitas kako je bilo...QchCK*a:Bliznakinja:Хвала...јаоо још сат и по...полудећу...ops:
ops:
ops:
I, kako je bilo ?![]()
Dead_Knight:pa sto te nema sad...a za repa,nema brigeBlack_Swan:HeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejDead_Knight:Meni je matura 3.(sutra)ali neocekujem nista specijalno mada osecam neko *...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izvini sto sam juce onako zbrisala bez pozdrava ali sta ces,morala sam.![]()
Znaci uspeo si da se registrujes....sampanjac...hihih![]()
*Kako stojimo sa racunom u banci??![]()
![]()
pare su u svici,neka ih mnoze se... :wink:
Прелепо..било је стварно сјајно.Ја сам одушевљена.Атмосфера,музика,друштво је је било сјајно.Слику ћу да ставим у профил.ја сам у плавој хаљини за необавештенеQchCK*a:Bliznakinja:Хвала...јаоо још сат и по...полудећу...ops:
ops:
ops:
I, kako je bilo ?![]()
Bliznakinja:Прелепо..било је стварно сјајно.Ја сам одушевљена.Атмосфера,музика,друштво је је било сјајно.Слику ћу да ставим у профил.ја сам у плавој хаљини за необавештенеQchCK*a:Bliznakinja:Хвала...јаоо још сат и по...полудећу...ops:
ops:
ops:
I, kako je bilo ?![]()
![]()
A sta ti nikad nisi bio tinejdzer!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :?Keeper:Shinoda:-=[ne znam koj mi q*** nasto sam bas iznerviran]=-
ma nije ti nikoji ****, pubertet samo
c c c c c ........
Ona iza u necemu crvenom leprsavom se strava obuklaBliznakinja:Прелепо..било је стварно сјајно.Ја сам одушевљена.Атмосфера,музика,друштво је је било сјајно.Слику ћу да ставим у профил.ја сам у плавој хаљини за необавештенеQchCK*a:Bliznakinja:Хвала...јаоо још сат и по...полудећу...ops:
ops:
ops:
I, kako je bilo ?![]()
![]()
Да,ја сам левоKeeper:Bliznakinja:Прелепо..било је стварно сјајно.Ја сам одушевљена.Атмосфера,музика,друштво је је било сјајно.Слику ћу да ставим у профил.ја сам у плавој хаљини за необавештенеQchCK*a:Bliznakinja:Хвала...јаоо још сат и по...полудећу...ops:
ops:
ops:
I, kako je bilo ?![]()
![]()
ako je ono plavo ja sam crvenokozac
mislis, ona levo ???
Ова у плавом минићу је горзна,али било је и горих,па ти видиBlack_Swan:Ona iza u necemu crvenom leprsavom se strava obukla I tvoja je lepa,ali previse uobicajeno za moj ukus...
A ono u plavom minicu...necu ni da komentarisem...
drago mi je sto ti je bilo sjajno 8)Bliznakinja:???????..???? ?? ??????? ??????.?? ??? ?? ???? ??????.?????? ??????.?? ??? ? ?????? ?????? ?? ????????????QchCK*a:Bliznakinja:?????...???? ??? ??? ? ??...????????...ops:
ops:
ops:
I, kako je bilo ?![]()
![]()
Хвала!bleach:drago mi je sto ti je bilo sjajno 8)
super si ispala :wink:
miss:bliznakinjo,bas si bila slatka mada bi ja na tvom mestu bi obukla nesto malo smelije... ja sam prosle godine imala svetlo roze pantalonice 3/4 i roze topic,i to je bilo skroz usko,providno...tako da pantalone vise nisam oblacila,a top mozda 1-2 puta uz farmerke,al tad je bas bilo slatko
Nema na cemu :wink:Bliznakinja:Хвала!bleach:drago mi je sto ti je bilo sjajno 8)
super si ispala :wink:![]()
Хехе...и мене су штикле убиле...Fiorella:Joj ala bole noge!Meni je sinoc bila matura,crkla sam!Stikle su me ubile(iako sam se u 12 izula)
Strava je bilo,niko nije igrao na podijumu,svi su bili na stolovima...
Хвала!The Last Unicorn:Meni je preksinoc bila matura i nije bilo lose ,ali sam se ipak malo smorila.Sva sreca sto sam imala ravne sandale,skoro sve moje drugarice su morale da se izuvaju.
PS.Blizakinjo,haljina ti je preslatka!!![]()
ops: miss:bliznakinjo,bas si bila slatka mada bi ja na tvom mestu bi obukla nesto malo smelije... :wink:
QchCK*a:miss:bliznakinjo,bas si bila slatka mada bi ja na tvom mestu bi obukla nesto malo smelije... :wink:
:shock: :shock: :shock: Jbt, MALA matura.....MATURA.....treba da izgleda pristojno, a ne golo, providno itd......
Bliz, stvarno si super! :wink: (mislim da licis na mamu)
shvatili smo sta zelite da kazete 8)Black_Swan:QchCK*a:miss:bliznakinjo,bas si bila slatka mada bi ja na tvom mestu bi obukla nesto malo smelije... :wink:
:shock: :shock: :shock: Jbt, MALA matura.....MATURA.....treba da izgleda pristojno, a ne golo, providno itd......
mamu?
Nego bre,sta smelije,kad moze i gola![]()
![]()
Хахах....па стварно личим на мамуQchCK*a:miss:bliznakinjo,bas si bila slatka mada bi ja na tvom mestu bi obukla nesto malo smelije... :wink:
али озбиљно Bliznakinja:Хахах....па стварно личим на маму![]()
![]()
![]()
![]()
али озбиљно
![]()

pa slika je i dalje na mestu 8)mortishaaa:ja nisam videla sliku![]()
![]()