mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
hehe.. ja sam shvatila da je stavila grupnu sliku, pa sam htela da vidim :?bleach:pa slika je i dalje na mestu 8)mortishaaa:ja nisam videla sliku![]()
![]()
u profilu Bliz :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe.. ja sam shvatila da je stavila grupnu sliku, pa sam htela da vidim :?bleach:pa slika je i dalje na mestu 8)mortishaaa:ja nisam videla sliku![]()
![]()
u profilu Bliz :wink:
Хехее...то ми сви кажуQchCK*a:Bliznakinja:Хахах....па стварно личим на маму![]()
![]()
![]()
![]()
али озбиљно
![]()
Secam se kako izgleda :wink: A ti si ista ona, samo sto je tada imala drugi friz![]()
mortishaaa:hehe.. ja sam shvatila da je stavila grupnu sliku, pa sam htela da vidim :?
:wink: OK :wink:Bliznakinja:mortishaaa:hehe.. ja sam shvatila da je stavila grupnu sliku, pa sam htela da vidim :?
Ма нисам скенирала групну,мада није нека...не свиђа ми се![]()
:wink:Bliznakinja:Хвалаops:
![]()
mortishaaa::wink:Bliznakinja:Хвалаops:
![]()
Моја најбоља другарица?how_high:mortishaaa::wink:Bliznakinja:Хвалаops:
![]()
Meni se svidja ona teta desno na slici))
iskreno, meni si ti mnogo simpaticnija :wink: 8)Bliznakinja:Моја најбоља другарица?how_high:mortishaaa::wink:Bliznakinja:Хвалаops:
![]()
![]()
![]()
Супер је она
![]()
Hvala :wink:bleach:iskreno, meni si ti mnogo simpaticnija :wink: 8)Bliznakinja:Моја најбоља другарица?how_high:mortishaaa::wink:Bliznakinja:Хвалаops:
![]()
![]()
![]()
Супер је она
![]()
bleach:iskreno, meni si ti mnogo simpaticnija :wink: 8)Bliznakinja:Моја најбоља другарица?how_high:mortishaaa::wink:Bliznakinja:Хвалаops:
![]()
![]()
![]()
Супер је она
![]()
:wink: 8)Bliznakinja:Hvala :wink:bleach:iskreno, meni si ti mnogo simpaticnija :wink: 8)Bliznakinja:Моја најбоља другарица?how_high:mortishaaa::wink:Bliznakinja:Хвалаops:
![]()
![]()
![]()
Супер је она
![]()
m da 8)Black_Swan:i meni
Ona mi je nekako bzvz izgleda 3X starije