<<<MATURA>>>

Maaaaa...strashno.Ispred je smrdelo na izmet,jer je restoran pored zooloshkog vrta. :lol:

Nismo smeli da ulazimo sa pratiljama iz drugih odeljenja,ali sam ja lagao da sam iz njenog,pa smo ushli zajedno. :super:

Pevao nam je neki lik shto nie chuo ni za P od pevanja.Sve vreme je neki lik s kamerom bio na plesnom podijumu,tako da nismo mogli da se opustimo,to se primecjuje na snimku. :mrgreen:

Onda,3 puta me je pretresao neki tamo sekjuriti iz restorana,mislio je da imam vodku.Ja nisam imao,ali moj drug jeste. :mrgreen:

Celo veche sam poqshavao da se pomirim s jednom ribom,ali necje,j*g. :lol:

I tako,vratili se mi na shkolsko u pola 4,i ostali dokle je ko hteo. :mrgreen:

Maaaaa...strashno.Ispred je smrdelo na izmet,jer je restoran pored zooloshkog vrta. :lol:

Nismo smeli da ulazimo sa pratiljama iz drugih odeljenja,ali sam ja lagao da sam iz njenog,pa smo ushli zajedno. :super:

Pevao nam je neki lik shto nie chuo ni za P od pevanja.Sve vreme je neki lik s kamerom bio na plesnom podijumu,tako da nismo mogli da se opustimo,to se primecjuje na snimku. :mrgreen:

Onda,3 puta me je pretresao neki tamo sekjuriti iz restorana,mislio je da imam vodku.Ja nisam imao,ali moj drug jeste. :mrgreen:

Celo veche sam poqshavao da se pomirim s jednom ribom,ali necje,j*g. :lol:

I tako,vratili se mi na shkolsko u pola 4,i ostali dokle je ko hteo. :mrgreen:

pa nebi se ni ja pomirila sa nekim koga skjuriti 3 puta pretresa:lol:

ja sam se NADALA(valjda si dosad skontao da sam zensko)............pa nicemu posebno,da vidim atmosferu i to,da znam cemu da se nadam,da vidim da slucajno nema kod koga neki zanimljiv detalj...........i taaaaak'

Ja od slika sa mature imam samo neke svoje i par od nekoliko drugara zajedno.
Nikako ne mogu da nabavim sve slike, zato što je mom društvu organizacija slaba strana. :thumbdown:
Ali smo zato dobili DVD-eve, sa oko tri sata snimka. To je bolje od svih slika. ;)

Nash DVD traje sat i po,ceo disc se zavrshava samnom,i time kako zovem drugaricu da joj neshto hitno pokazem....Inache na maturi je bilo bash-bash vrh.....trajala je negde do pola 1,posle smo ishli u kafic i sve do 3 i 15...Svima se svidelo kako sam se obukla,dobro,ako hocete da vidite,imam na profilu neke slichice,a inache postavite i vi neke...msm stvarno...:mrgreen:

Back