<<<MATURA>>>

Pazz, ako je cilj odevanja za maturu postizanje elegancije i skretanje paznje na sebe (ali u poz smislu, jer bi u suprotnom riba mogla da dodje i gola) onda objektivno gothic stil nudi najvise opcija

Ukratko, omogucava ti da zasenis sve oko sebe

npr

4683366404_f1a5b83294.jpg

Bolje je obucena od svih kretenki iz mog odeljenja zajedno kada su bile na maturi

ili druga opcija da budete deo bagre koja imitira margaret tacer u mladjim danima

db_matura_00012.jpg

Ova goticarka ili kako god, uopste nije ruzna, cak naprotiv, slatka je, ali ovakvo oblacenje je samo potvrda same suistine tih fazona koje svaku djevojku prodju u najkasnije 19-toj godini, u tom periodu sve shvate koliko je to debilno. A to je konkretno kompleks zbog nedostatka individualnosti, pa traze neki nacin da se odvoje od nekog vecinskog shvatanja, sto ja podrzavam u sustini, ali ne toliko ekstremno da mora svako na prvi pogled da vidi da ste drukciji. Oblacenjem u smislu individualnosti nista ne postizete.

To ćeš jednom obući i posle će ta haljina skupljati prašinu i moljce
daj mi tu kintu i za te pare ti nabavim neke extrakul krpe, par grama odlične gandže, gljive i dildo na baterije

da li da dam 300-400 evra za haljinu Sherri Hill, za maturu?

Ne znam da li stvarno razmisljas o tome ili trolujes, ali to zavisi od platezne moci clanova tvoje porodice koji zaradjuju. Nije rijedak slucaj na brdovitom Balkanu neko izdrzava porodicu sa 300-400 eura mjesecno, e u tom slucaju maturanti koji imaju takve prohtjeve su nezahvalni i sebicni. E ako je situacija drukcija, ako zaradjuju mnogo vise, onda svaka cast.

Pa ja da imam tako imućne roditelje verovatno opet ne bih razmišljao da potrošim toliku količinu novca na glupo odelo :lol:

I ovako pola mojih stvari i nisu moje, već sam uzeo od ujaka.. njemu male, meni taman, on je to očuvao a bogami i skupo platio :mrgreen:
Socijala,ebiga.
jedino su gaće moje

Pa ja da imam tako imućne roditelje verovatno opet ne bih razmišljao da potrošim toliku količinu novca na glupo odelo :lol:

I ovako pola mojih stvari i nisu moje, već sam uzeo od ujaka.. njemu male, meni taman, on je to očuvao a bogami i skupo platio :mrgreen:
Socijala,ebiga.
jedino su gaće moje

Ja znam da je moje odijelo za maturu kostalo oko 50 eura, danas ga ne ne nosim jer ne mogu uci u njega, ybg malo sam se ugojio :lol:

Socijala,ebiga.
jedino su gaće moje
i ja sam socijala, imam onu jadnu bednu stipendijicu i to mi je to. a samo matura kosta 70evra. otkud mi? da rodim?

Glupos'

To je samo cena visoka i ona mentalno stvori sliku perfekcije kod žena.
Šteta što toga ima kod muškaraca pa kupe patike od 15k dinara i misle da su uberkul i odlične,ali se raspadnu posle 3 meseca.
Veruj mi, za mnogo manje pare možeš naći gotovo isto njesra, a i nije toliko bitno.

Ja na tvom mestu bih uzeo od keve kintu, kupio neku 10x jeftiniju i ostalo potrošio na: drogu, pivo, knjige, kurrve, slatkiše, pivo.. i bilo bi mi mnogo bolje :mrgreen:

a daj ebt sta vam je... bas mi se svidjaju ove 2 haljine :) a pare nisu problem, tj. i keva je odlepila pa ce finansirati haljinu ;) ne znam da li da kupim tako neku super kul extra i puknem lovu ili da uzmem te pare za sebe...
http://www.newyorkdress.com/Jovani/5405JO.html
http://www.newyorkdress.com/Nika/5023NK.html

Obije haljine su lijepe, narocito ona druga (u slucaju da nekoga, ne daj Boze, zanima moje misljenje) ali i moj otac tako odlijepi pa hoce da mi kupi nesto, a kad ja kazem ne treba, on pocne da se ljuti na mene govoreci kako druga djeca (ja sam za njih jos dijete) jedva cekaju da im roditelji kupe nesto, ja tu kao necu i onda sta cu, ja popustim :lol: Tu se obicno radi o satovima, narukvicama, ogrlicama i sl. A kad mu pomenem kupovinu stvari koje mi zaista pricinjavaju zadovoljstvo, e onda je drukciji, onda mi on govori kako sam ja neskroman :lol:

Ne znam kako je kod vas, ali kod mene u odeljenju vecina devojka planira da kupi dizajnerske haljine, jbga jednom u zivotu je sve to, sad il' nikad...

Kad ti pocnu studije, ta jedna noc ce ti biti toliko nebitna, pa ce ti samim tim biti smijesno sto uopste pridajes vaznost tome sad, trust me.

I ne samo to, sjutra kad budes svojoj djeci pokazivala slike sa mature, i dronjke da obuces tu noc, oni ce ti reci kako im je mama bila lijepa.

Meni se ta teget haljina mnogo sviđa.
Reklesu, i moji mama i tata često meni tako nude razne stvari.
Samo što je razlika što su jako darežljivi i što se tehnike tiče.
Sećam se da je tata jedan dan samo došao sa velikom kutijom i rekao:" Marinče, dete moje, kupio ti je tata novi monitor"!
:D

svako veče se dešava jednom u životu.
Nikad više nećeš doživeti jedan trinaesti mart 2012. godine, right?

Što bi kog đavola trošila kintu gledajući taj fazon :D ?

To je samo rečenica navlakuša koju su izmislili money loveri i masa je to prihvatila

Meni se ta teget haljina mnogo sviđa.
Reklesu, i moji mama i tata često meni tako nude razne stvari.
Samo što je razlika što su jako darežljivi i što se tehnike tiče.
Sećam se da je tata jedan dan samo došao sa velikom kutijom i rekao:" Marinče, dete moje, kupio ti je tata novi monitor"!
:D

Monitor je vazda dobrodosao, ali kad se pojave sa nekom "sitnicom" koja meni ne treba, a pritom kosta oko 200 eura, e to zna da bude zeznuto. Poklonu se ne gleda u zube, tako da se ja tu obradujem i pokazem zahvalnost, ali neprijatno mi je, jer znas da od postenog rada se tesko zivi, a s druge strane poslije toga mi obicno zatreba nesto pa mi bude jos neprijatnije da uopste pricam s njima o tome :lol:

Back