GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jooooj.....kod nas se vecina devojcica u3povalo i sad hoce da nose pantalone....Msm,koja gloopost.....meni je totalno glupo (da me neko pogresno ne shvati) da zensko na maturi obuce farmerke,majicu i starke (kao sto je uradila jedna cura prosle godine i sad se sve napalile i hoce i one tako....
) .....ja cu 100% haljinu,ali necu stikle,vec cu ortopedsku petu....ali to je slicno....
....msm da je za zensko tako najlepse.....na haljinu msm....
![]()
shta za maturu?shta ste vi obukli...?kratka ili duga haljina?cipele na shtiklu ili balentanke...?ja sam mislila kao neku duzhu haljinu i shtiklu...shta vi mislite...xelp...![]()
oknaso sam vodu na Marsu
![]()
Jooooj.....kod nas se vecina devojcica u3povalo i sad hoce da nose pantalone....Msm,koja gloopost.....meni je totalno glupo (da me neko pogresno ne shvati) da zensko na maturi obuce farmerke,majicu i starke (kao sto je uradila jedna cura prosle godine i sad se sve napalile i hoce i one tako....
) .....ja cu 100% haljinu,ali necu stikle,vec cu ortopedsku petu....ali to je slicno....
....msm da je za zensko tako najlepse.....na haljinu msm....
![]()
e pa to.. taj rad brate..
jedino je ok u farkama ko jedna moja drugarica proshle god.. farmerke, neka fensi tunika kao, shtiklice, torbica, znachi sve u fulu..
al ovo shto si ti opisala to u zhivotu ne bi obukla.. -.-
ja cu naravno haljinu, shtikle, itd..
Ehmmm..Kako vam se čini ovako nešto za matursko veče (završavam gimnaziju). Al' iskreno. (Naravno ne te boje kao na slici)
Mislila sam da ne uzimam one stikle sa obicnom tankom stiklom jer u zivotu nisam obula tako nesto. Ne znam ni da hodam u onome. Opet u necemu ravnom ne mogu da se pojavim, a ovako neke bih mogla i posle da koristim. Ako uzmem neke od 15,20cm samo ce mi stojati.
Cula san sam da je ove godine zabranjeno proslavljanje mature ho hotelima i resoranima.Znaci,samo u skolkojjj sali!Horor!Sramota...![]()
da ali ja sam niska i ne stoje mi duge haljine...
Pa tako i treba.... sta ce deca po kafanama i hotelima?
predlog: grandz suknjica (to ti je ona crvena karirana), martinke ili starke dole i gorgoroth majica
ehmmm, slazem se, ja bih najradije ostala kuci, ali ne mogu ja sama protiv svih, moram da se prilagodim, ******
a za martinke i starke, ne sumnjam da ce biti i toga. jednostavno ne zelim ni na koji nacin da privlacim paznju. idem radi reda, ali hvala na savetu.
Pazz, ako je cilj odevanja za maturu postizanje elegancije i skretanje paznje na sebe (ali u poz smislu, jer bi u suprotnom riba mogla da dodje i gola) onda objektivno gothic stil nudi najvise opcija
Ukratko, omogucava ti da zasenis sve oko sebe
npr
![]()
Bolje je obucena od svih kretenki iz mog odeljenja zajedno kada su bile na maturi
ili druga opcija da budete deo bagre koja imitira margaret tacer u mladjim danima
Moja drugarica je u goth stilu bila obucena u osnovnoj na maturi.....xD i ja sam sa njom iso eeeee propasti![]()
ehmm..prvo mama me ne bi pustila na ulicu tako obucenu a kamoli na maturu..jos da mi se narod smeje..ali shvatam sta hoces da mi kazes, biti originalan i po cenu da ispadnes smesan, jel to?
obucicu se onako kako sam isplanirala, najjednostavnije moguce, a da opet ne odudaram od ostalih.