MATRIX

• Začetnik teme Začetnik teme bhc33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ej ej.

Da se deesi katastrofa, zaboga, idjahu neki ljudi u kolichinama, a baka Mara osverli zamracheni kutak svoje karte i reche da je u mladosti skakala sa malim nostalgichnim jazavcima.
Pomislih... nije kao sutra, a shta da radim vecheras?

Zovi, zovi...

Ma je li moguce da je ovoliko zima?
Ma jel; moguce da je ovoliko pospan dan koji ishchezava na kajgani kod Gogolja?
Kako da se multiarbitrazni bicikli prevedu na singalezanski dijalekt?
Koliko je bolje: drvo ili 27-9?
Lete dve vrane, pogotovu ova druga.
Mudri orkestar baca sluh nazad kroz stolicu dok mrkozuti krastavci mirno ispijaju zadnje kapi i oblake.
-'Dobar dan', reche igla.
-'De si bre padobrane, od mene ili leti?', upita shmirgla.
-'Ja samo odovuda da mislim, ne vredi ni platno preko brda, mada bi se mogli odvojiti nalik mene ona gleda kao ne moze da sedi pa onda levitira, pishe levom choveku od pre pola sata pretopljenom', kaza Menhetn.
-'Luda Krava itself na to odgovori:'gde je bilo juche da pokosim minut salame i 2 grama Golgofrinchana, protresenih, ne golih.

Najezda svekolikih, strateshki vaznih, ambicioznih pasti za zube pochinje za 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0...................................................................................................
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

...a iskre lete u zagrljaj lanenim koshiljama.
Shta sad?
Kuda?
Kitolovac misli.
Da nisam ja u pitanju ili mozda Honduras?
Sa visokih plamtecih planina koje gore milijardima sunaca gledah ultimativnu borbu za svest ljudsku.
Taj rat svi izgubishe!

...a iskre lete u zagrljaj lanenim koshuljama.
Shta sad?
Kuda?
Kitolovac misli.
Da nisam ja u pitanju ili mozda Honduras?
Sa visokih plamtecih planina koje gore milijardima sunaca gledah ultimativnu borbu za svest ljudsku.
Taj rat svi izgubishe!

IMAM JE I DANAS...
SACUVAO SAM JE...EMOCIJA SHTA CESH...
SECASH LI SE KAKO SU DOMOROCI U RANU ZORU PLJUVALI U SVOJE DLANOVE...
I OKRETALI IH KA SUNCU...POKAZUJUCI SVOJE DUSHE...
IZLAZECEM DIVU...

mask_tut.th.jpg

de ste ljudi nisam odavno pisala a nisam ovde popularna, delatnost sam prosirila na ostatak foruma

upoznala sam zanimljivu osobu slucjano, ide u dijasporu da radi, ne znam kako, rekao mi je da se javim da popricamo o tome medjutim ja zagorela u tome vidim muvanje a malo me i zanima sta ce biti.
mislim zanima me zasto ide tamo. ne smem da zovem jer sam zagorela. boze boze

cackam pazuh...imam bubuljice koje cedim.izgleda jezivo
a drugi je ok

volela bi da se scucurim sa H

zastho se pravim fina sada to je jako jadno
:)
ali nema veze ovo je nash nmatrix

dakle danas sam se pomalo probudila, zelim da zaradim pare, a sada opet padam u letargiju...to je valjda neki sistem odrzanja

ajde pederu zovi. zovi zovi

samo da mi prekratis vreme to mi je cilj. kako sam patetichna a mislim da sam interesantna. ako.

mogla bih da vezbam mozak na neki nacin, kad necu da se bavim bludnim radnjama to bi mi pomoglo?

muka mi je...da li cu se opet ugojiti

ma kad bolje razmislim...bolje i to nego anoreksija kao ti

hej htela sam da citiram ne da editujem. no dobro

ne znam ni shta sam htela da napishem... alchajmerova boleste

a da, ovo shto pishem bas nije reprezentativno da mi naidje ovaj samo bi se dodatno ispovracao ali ebiga sta da radim.....uchicu od toga cu biti zamamna. zamamna kao trbushna plesacica
jao i to moram, i irsi i kola
hahahaha bash sam pravi plemic ko iz ruske serije anastazija..plemkinja

ehehh provalila sam sta radim, pokusavam da pariram ljudima ovde, kao sad ja imam nekakvu temu : )) inache me bole **** mada sam u subotu plakala..ubija me sedenje u kuci inace ne mislim o hrani, kad sam napolju...izdrzhi ti 2 sata stojecki pa da te vidim
;)

Back