Matijevic

A vidim u poslednje vreme loš kvalitet svežeg mesa kod njega. Ostavila sam komad mesa u frižideru da ga spremim za sutra kad ono promenilo boju i miris..

Svuda i u maxiju..familiji..kad prodjes pored suhomesnatog to smrdi najstrasnije..ne kapiram kako oni to ne provale i bar zamazu necim a sta ce narod navuko se na brzu hranu i nista ne moze bez mesa:confused:

Matijevic i njegovo carstvo... Evo sta jedete... Ja sam, doduse, tu kupovala samo psecu salamu, ali odsad vise ni to...
Sledi citat...

Naime, mesna industrija Matijević, vođena podlom idejom ovog beskrupuloznog dinaroida, krenula je u čišćenje evropskog smeća njegovom preprodajom u Srbiji. Preciznije, Petar Matijević se već duže vremena bavi nabavkom mesa iz Evropske unije koje je pred istekom roka ili mu je taj rok upravo istekao (njegova poslušna administracija strogo prati šta evropski trgovci spremaju za bacanje). I ne samo to nego uzima otpatke iz klanične industrije mnogih evropskih proizvođača, a u Srbiju ih doprema u buradima ili kontejnerima. Takvo meso zatim odlazi u preradu, od njega, dakle, nastaju Matijevićeve čuvene mesne prerađevine koje u njegovim prodavnicama koštaju mnogo manje nego prerađevine njegove konkurencije.

Kad mu je ova prljava rabota toliko podigla zaradu, kupio je nove mašine za preradu mesa poslednje generacije, koje mogu da melju ne samo kožu nego i kosti, i to tako savršeno da je put do paštete po ceni od 20 dinara postao otvoren. Odatle pa do masovne upotrebe nečega što je takozvana sirotinjska hrana iliti otpad iz kontejnera u pakovanju Matijević, takođe nije bio dalek put. Izvori Tabloida sa carinskih prelaza predočili su podatke u zemljama iz kojih Petar Matijević uvozi mesni otpad. To su, s vremena na vreme, Grčka, Belgija, Danska, Holandija, Austrija, Mađarska, Francuska, Italija, ali i Hrvatska koja nije članica EU, Makedonija...

pa u srbiji proizvodnje nema mesa.

unistioo je tadic. tako da taj matijevic ima izbor ili da ti preprodaje to skart meso iz EU ili da zatvori firmu.

brazilsko i ostalo meso iz juzne amerike nije dozvoljeno prodavati u srbiji zato ga svercuju

cuo sam da se cuvena prsuta zlatiborac pravi 100% od tog mesa sto i nije cudno , jer drugog mesa na trzistu srbije jednostavno nema

Svuda i u maxiju..familiji..kad prodjes pored suhomesnatog to smrdi najstrasnije..ne kapiram kako oni to ne provale i bar zamazu necim a sta ce narod navuko se na brzu hranu i nista ne moze bez mesa:confused:

Ne mogu ni ja...:confused:

Znači, došlo vreme opet kao 90-tih: francusku obradu u friz, ostatak u salamuru, pa u pušnicu, ..da znamo šta jedemo.

Nema potrebe da zamaskiraju kada je narod ovde bez mozga....i kupuje i da smrdi ko crkotina....jos kad daju na akciju...ihaaaa :D

taj rad

pa vidis kako picolo i milunka opravdavaju tadicev kukavicluk

vidis da je ovo zemlja kukavica i jajara

ovde se hrabri mogu izbrojati na prste jedne ruke

narod , beda nikad veca, rade za 100-200 evra a niko nema muda da izadje na ulicu da se bori za sopstven zivot a kamoli sta dalje da pricamo

Uuuuuu, pa nije to ništa.... Za prave Srbende... Pa mi smo jeli i korjenje, kad je trebalo... Kamo li malo mesa sa isteklim rokom...

Bre, živu decu jedemo za doručak, a ona se plaši mesa iz Matijevića... :lol:

Ako nisi znao, koren je najhranljiviji deo biljke pun vitamina, ugljenih hidrata, masti belančevina ..... i on bi trebao da se svakoga dana nađe na prosečnoj trpezi.

Šargarepa, krompir, mrkva .....

Za vas, iz južne pokrajine, poznato da jedete živu decu, već sam to negde pročitao i to nije ništa novo.

Gazda Pera je faca , zna cale coveka , kaze ima cuveni poslovni slogan " nema od cega se salama ne moze napraviti " :mrgreen: ,a o virslama i pastetama da i ne govorim :( inace ni ne znam ko od Matijevica ovde kupuje sveze meso , aj te preradjevine jos mozda neka sirotinja i uzme posto je to uglavnom svuda smece zestoko pa ni kod njega nije nista gore .

Poslednja izmena:
sto bi ja izasao na ulicu ako vi necete ?

pa vi treba da budete u prvim redovima a ja u zadnjim

tek kad vidim da je izaslo 50.000 vas koji zivite najteze onda cu ja da se pojavim. do tad nemam nameru da trosim svoje vreme.

kriticna masa za skidqanje tadica na vlasti je minimum 100.000 ljudi

sto bi ja izasao na ulicu ako vi necete ?

pa vi treba da budete u prvim redovima a ja u zadnjim

tek kad vidim da je izaslo 50.000 vas koji zivite najteze onda cu ja da se pojavim. do tad nemam nameru da trosim svoje vreme.

kriticna masa za skidqanje tadica na vlasti je minimum 100.000 ljudi

Odakle ti ideja da ja zivim najteze?

Meni je zao kad vidim oko sebe kako ljudi zive tesko i sastavlaju kraj s krajem.

Sto bih ja umesto tebe izlazila na ulicu?

Poslednja izmena:
Odakle ti ideja da ja zivim najteze?

Meni je zao kad vidim oko sebe kako ljudi zive tesko i sastavlaju kraj s krajem.

Ne kazem da mi je "super" taman posla, ali ja zaradjujem vise nego ti dnevno.:cool:

Sto bih ja umesto tebe izlazila na ulicu?

pa cim si nezaposlena sigurno ne zivis sjajno.

ne znam pricala si da si nezaposlena i da ne mozes da nadjes posao.

Matijevic i njegovo carstvo... Evo sta jedete... Ja sam, doduse, tu kupovala samo psecu salamu, ali odsad vise ni to...
Sledi citat...

Naime, mesna industrija Matijević, vođena podlom idejom ovog beskrupuloznog dinaroida, krenula je u čišćenje evropskog smeća njegovom preprodajom u Srbiji. Preciznije, Petar Matijević se već duže vremena bavi nabavkom mesa iz Evropske unije koje je pred istekom roka ili mu je taj rok upravo istekao (njegova poslušna administracija strogo prati šta evropski trgovci spremaju za bacanje). I ne samo to nego uzima otpatke iz klanične industrije mnogih evropskih proizvođača, a u Srbiju ih doprema u buradima ili kontejnerima. Takvo meso zatim odlazi u preradu, od njega, dakle, nastaju Matijevićeve čuvene mesne prerađevine koje u njegovim prodavnicama koštaju mnogo manje nego prerađevine njegove konkurencije.

Kad mu je ova prljava rabota toliko podigla zaradu, kupio je nove mašine za preradu mesa poslednje generacije, koje mogu da melju ne samo kožu nego i kosti, i to tako savršeno da je put do paštete po ceni od 20 dinara postao otvoren. Odatle pa do masovne upotrebe nečega što je takozvana sirotinjska hrana iliti otpad iz kontejnera u pakovanju Matijević, takođe nije bio dalek put. Izvori Tabloida sa carinskih prelaza predočili su podatke u zemljama iz kojih Petar Matijević uvozi mesni otpad. To su, s vremena na vreme, Grčka, Belgija, Danska, Holandija, Austrija, Mađarska, Francuska, Italija, ali i Hrvatska koja nije članica EU, Makedonija...

SRBI IZ SRBIJE MORAJU POCETI DA VODE RACUNA O SRBIJI!

taj rad

pa vidis kako picolo i milunka opravdavaju tadicev kukavicluk

vidis da je ovo zemlja kukavica i jajara

ovde se hrabri mogu izbrojati na prste jedne ruke

narod , beda nikad veca, rade za 100-200 evra a niko nema muda da izadje na ulicu da se bori za sopstven zivot a kamoli sta dalje da pricamo

"Al' se nekad dobro jelo baaas"... (kod Milosevica)!!! :dash::dash::dash::hahaha:

Back