Znaci I,II,III mesto na republickom nosi 120 poena,a za upis je potrebno oko 150... znaci republicko je siguran upis... A sta ako upisem u 7. razredu?????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci I,II,III mesto na republickom nosi 120 poena,a za upis je potrebno oko 150... znaci republicko je siguran upis... A sta ako upisem u 7. razredu?????![]()
![]()
Ja sam sada 8 razred OS van Beograda i razmisljam da upisem MG.Od kad znam za sebe volim matematiku i bavim se njome.Na takmicenja idem iz matematike,fizike i hemije.Prosle godine,u 7. razredu sam osvojio 1. mesto na rep. iz mate,a iz fizike III nagradu,falila mi 3 boda za II.Mislim da mi MG odgovora u potpunosti pre svega zbog predmeta i nacina rada.Imam velike radne navike.Desavalo mi se da vezbam zadatke po 4-5 sati dnevno kuci.Kada se spremam za takmicenja sa nastavnicima ostajem u skoli i do 16h popodne.Raspust za uskrs sada u 7. razredu sam proveo kod nastavnice kuci osim 2-3 dana za Uskrs.Sta me interesuje:
1.Da li su predmeti koji se na sajtu MG fakultativni obavezni ili ni jedann od njih ne moram imati.Dakle,da li mogu tokom svog skolovanja u MG imati samo engleski i da nikad nemam latinski,likovno,muzicko i ostale fakultativne predmete?
2.Da li su gradjansko i verska nastava obavezni i biramo izmedju njih?
3.Da li su profesori iskompleksirani,prosto receno da li vole da podj*b*v*ju?
4.Da li je ocenjivanje drugih predmeta pored mat.,fiz. i inf. manje rigorozno?Jel treba manje da se uce ti predmeti nego u obicnim gimnazijama?
5.Kakva su to mentroska,a kakva obicna odeljenja?
6.Na osnovu mog opisa licnosti da li biste mi mogli reci da li ce mi biti teska MG?
7.Neko ko je zavrsio ovu skolu a da nije bio iz BG kako mu je bilo sto se tice drustva?
8.Sto se tice prijemnog pretpostavljam da za nas takmicare nema nekih prevelikih problema,zar ne?
Da, radi se poseban prijemni sa 12 zadataka iz matematike, od kojih svaki nosi 10 bodova. Iz skole bodovi se racunaju kao za sve druge skole. Nagrada sa republickog takmicenja nosi 120 bodova, i to je sve sto mozes da dobijes sa takmicenja. Postoji i prijemni za sedmi razred, tada test ima 8 zadataka. Ako upises sedmi razred, onda ce ti biti mnogo lakse da upises prvi, ali ces opet morati da radis prijemni.
Ako neka ima informacije, neka podeli, oko broja prijavljenih i primljenih, kolika je bila granica i sl.Zdravo, ja sam osmi razred i zelim da upisem matematicku gimnaziju. pitala sam se koliko je bodova prosle godine trebalo da bi se upisala MG? koliko je ucenika primljeno ?![]()