- Poruka
- 677
Ne verujem u "obnaženo kupanje" u januarskoj Savi
Verovatno ga je napao neki nacionalista čiji je moto "Slobo Slobodo"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema čak ni indicija za takav napad sve liči da je nesreća u pitanjuNe verujem u "obnaženo kupanje" u januarskoj Savi
Verovatno neko od forumaša sa KrsteNe verujem u "obnaženo kupanje" u januarskoj Savi
Neko ko smatra da je Šojgu lep ki upisanVerovatno neko od forumaša sa Krste
Napali ga alkohol i droga. Nije ovo Split da bacaju ljue u vodu, ovde su svi dobrodošli, ali kad piju previše, često upadnu u reku koja ja na metar-dva odatle.Ne verujem u "obnaženo kupanje" u januarskoj Savi
Ti si vrlo zbunjen.Мени је драго што Хрвати деле мишљење са Србима, а једини који пружељкују да се десило убиство су муслимани и другосрбијанци.
Ako pod najmanje misliš najviše.Napali ga alkohol i droga. Nije ovo Split da bacaju ljue u vodu, ovde su svi dobrodošli, ali kad piju previše, često upadnu u reku koja ja na metar-dva odatle.
Mogu tvoje zle žene u crnom i ostali kompijui da navijaju za neku tuču, ali to je najmanje verovatan scenario.
Moze neko da pojasni nama koji nismo iz BG, sta je to Beton hala i zasto se spominje?
Niko ga nije ubio, taj navijač koji je došao da se tuče, je u strahu skočio sam i polomio se. Oni koji su ga jurili su pohapšeni i kažnjeni. Tviji iz vlasti su napravili srtamotu u sudu i optužili ljude koji čak i nisu bili u to vreme na tom mestu. Plaćenici i slični otporaški ološ poput G-17 i DS.Ti si vrlo zbunjen.
Ovde 100% ljudi priča negativno o ustašama, a ti o sebi misliš da ne voziš levom stranom
GRETA!!
Ako pod najmanje misliš najviše.
Već s__ ubili Brusa Titona
A da odeš u ovoj godini kod stručnjaka? Tamo na pshijatriji. Posle kod logopeda pa da upišeš večernju školu...Свођење рачуна монархиста јер Хрвати нису вратили законитом власнику ТКТВКЊКВ'у имовину Каражорђевића ...
Монархисти постају временом све агресивнији .....
Molim Boga da je istina da se odvezao negde i da su ga zaista kamere snimile u centru, ali bojim se da je to medijska nekrofilija čemu je srpska žuta štampa sklona i da je dečko u reci nažalost završio.Ima puno tekstova po portalima, pa da nestavljam ionako generalije nisu bitne...
Što vi iskusniji domaći mislite da se Splići dogodilo...
Gledao sam oca,jako mu je tesko ali je pribran covek. Ne znam vise sta da mislim,misterija je taj nestanak. Ne verujem da je jos ziv. Beograd je opasan grad a Dunav i Sava nisu more,jedan moj poznanik se udavio 80 tih kada je prevozio nesto camcem zimi a bio imao neku bundu koja ga je povukla u vodu ,ovaj decko nije imao jaknu da mu oteza.Ne bi ovo izjavio da si otac.
Kamere pokazuju da je isao sam. Znaci teorija ti otpada.Možda su ga njegovi drugari bacili u reku.
- Не спавамо, непрестано га тражимо. Немогуће је да човек од скоро два метра само нестане. Нисмо се кошкали ни са ким, мада јесте обезбеђење неколико пута долазило и опомињало га, а и нас, да га смиримо. Био је баш пијан - додаје овај момак, такође из Сплита.
Београд је препун избеглица, ми смо навикли на њихове нагласке, које донекле наследе и они који су рођени у Београду, због утицаја родитеља, тако да овде нагласак не значи ништа.Ne funkcioniše ovaj grad po principu "oklen su tvoji" i "krvi i tla" sviđalo se nekome ili ne.Nije ni u najcrnje doba devedesetih. Od svih svojih mana ovu nema.
Uzivas sprdajuci se na ovu temu?Био је шпијун Рија Тинта .. па су ка елиминирали Зелени
Srbi su svakako sa većim procentom bele boje od tih raznih došljaka u Francusku.U realnosti, neki rusofili su čuli: "Śta je to ba? Jezik bijela ćovjeka? Pokazaćemo mi njemu etc!"
Ma daj, to je polupismeni komunista Aleksa... uhhhUzivas sprdajuci se na ovu temu?
' Ништа лично .. само посао '
Крвати у Београду су ДНК анализом утврдили да је дечко Срб ... и нису могли отрпети ту увреду да Срб се декларише Хрватом
Елиминилисале су га Црос Дрес и Транс особе јер није хтео финанцијски компензирати уговорен накнаду ...
а то је нетолерантно брутално дно дна у тржишном либерализму
@inesamoto
?!
Логпедија помаже дефектима у ВЕРБАЛној комуникацији .. не писању ....за писање/читање је задужен ДисГРАФичар/ка/ДискЛЕКСичарка/чар
Отварач/ица теме је поставила тему по принципу 'изнес'те спекулац'ју '.... Тако да је спекулац'ја изнета ....
Свођење рачуна монархиста јер Хрвати нису вратили законитом власнику ТКТВКЊКВ'у имовину Каражорђевића ...
Монархисти постају временом све агресивнији .....
A sta da postane od nekih komunjarskih otpadnika. Opste je poznato da im kultura i obrazovanje nisu bili jaca strana.Srbi su svakako sa većim procentom bele boje od tih raznih došljaka u Francusku.
Kad je jedan takav počeo da dobacuje i provocira, nije znao da ovde ne obitavaju razni šernobojni i ostali Nosfiji koji ih podržavaju i tu se zenuo. Kad je započeo beg napravio je još jednu grešku, nije se setio da nema krila.
Ma daj, to je polupismeni komunista Aleksa... uhhh
"Matej je trenirao vatrepolo, bio je izrazito jak momak, sportaš, nepušač... Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondicija, znanje o plivanju i vještine - ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja", rekao je Periš za Novu TV.(...) Nije ovo Split da bacaju ljue u vodu, ovde su svi dobrodošli, ali kad piju previše, često upadnu u reku koja ja na metar-dva odatle. (...)
Neko je već bio tamo i zvao ga je telefonom da izađe. Teorija stoji.Kamere pokazuju da je isao sam. Znaci teorija ti otpada.
Možeš da budeš i Džoni Vajsmiler, ako si pun alkohola i/ili droge nema plivanja, samo lep san i zdravo."Matej je trenirao vatrepolo, bio je izrazito jak momak, sportaš, nepušač... Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondicija, znanje o plivanju i vještine - ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja", rekao je Periš za Novu TV.![]()
Beži bre, nas dvojica volimo žene, nismo kao ti i Komšiju. Paljba!Како вас је лепо видети заједно .... Ајмо .. пуса ....
Možeš da budeš i Džoni Vajsmiler, ako si pun alkohola i/ili droge nema plivanja, samo lep san i zdravo.
Iskreno se nadam da je negde otišao, ali bez jakne i sa ugašenim telefonom? Sve izgleda kao nesrećan slučaj, pad i zdravo.
Beži bre, nas dvojica volimo žene, nismo kao ti i Komšiju. Paljba!
Srbojeci su bili izum Hrvata, a vaš drug Tita je bio Hrvat. Zato je i pomilovao toliko ustaša koji su samo prešli u partizane. U suštini, od fašista prešli u iste takve komuniste, ubijali Srbe. Aj sad mrš.Еххх.. доћи ће (опет ) та времена .. када ћете уз цвичек .. брљу .. гибу и млинце
опет мерити своје каме и србосјеке ....