"Matej ne bi sam otišao, a da se nikome ne javi" Oglasio se otac mladića iz Splita koji je nestao u Beogradu

Ne verujem u "obnaženo kupanje" u januarskoj Savi

Verovatno ga je napao neki nacionalista čiji je moto "Slobo Slobodo"
Napali ga alkohol i droga. Nije ovo Split da bacaju ljue u vodu, ovde su svi dobrodošli, ali kad piju previše, često upadnu u reku koja ja na metar-dva odatle.
Mogu tvoje zle žene u crnom i ostali kompijui da navijaju za neku tuču, ali to je najmanje verovatan scenario.

Мени је драго што Хрвати деле мишљење са Србима, а једини који пружељкују да се десило убиство су муслимани и другосрбијанци.
Ti si vrlo zbunjen.

Ovde 100% ljudi priča negativno o ustašama, a ti o sebi misliš da ne voziš levom stranom

GRETA!!

Napali ga alkohol i droga. Nije ovo Split da bacaju ljue u vodu, ovde su svi dobrodošli, ali kad piju previše, često upadnu u reku koja ja na metar-dva odatle.
Mogu tvoje zle žene u crnom i ostali kompijui da navijaju za neku tuču, ali to je najmanje verovatan scenario.
Ako pod najmanje misliš najviše.

Već s__ ubili Brusa Titona

Moze neko da pojasni nama koji nismo iz BG, sta je to Beton hala i zasto se spominje?

То је гомила бетонских магацина поређаних у ред у београдском пристаништу на Сави
који нису више у функцији,
већ су ти магацински простори (сваки рецимо 30х30 метара) адаптирани
и издати за луксузне угоститељске објекте.

Иначе ту је и лучка капетанија, и пристаниште са граничном полицијом и царином,
увек има 2-3 везана речна крузера који путују кроз подунавске земље.

Не знам да ли је тих туристичких бродова било 30. децембра,
а вероватно је да јесте,
али ми паде на памет да је Сплићанин вероватно имао пасош уз себе,
и све се мислим, да није упао на неку "крузерску журку" ?

Не би то њему било страно,
колико сам схватио он се и у Сплиту бави крстарењима и слично.

Ti si vrlo zbunjen.

Ovde 100% ljudi priča negativno o ustašama, a ti o sebi misliš da ne voziš levom stranom

GRETA!!

Ako pod najmanje misliš najviše.

Već s__ ubili Brusa Titona
Niko ga nije ubio, taj navijač koji je došao da se tuče, je u strahu skočio sam i polomio se. Oni koji su ga jurili su pohapšeni i kažnjeni. Tviji iz vlasti su napravili srtamotu u sudu i optužili ljude koji čak i nisu bili u to vreme na tom mestu. Plaćenici i slični otporaški ološ poput G-17 i DS.

Свођење рачуна монархиста јер Хрвати нису вратили законитом власнику ТКТВКЊКВ'у имовину Каражорђевића ...

Монархисти постају временом све агресивнији .....
A da odeš u ovoj godini kod stručnjaka? Tamo na pshijatriji. Posle kod logopeda pa da upišeš večernju školu...

Medijska paznja je prisutna zbog dva razloga, prvo , moze biti zbog sklanjanja paznje sa referenduma, sa blokade i slicno...
Drugo zato sto se tako izgleda tera policija da resi slucaj, a ovako ko zna da li bi...

Ako je policija postala ogranicena sa resursima, a vrlo je moguce da jeste, ako je postala suplja odozgo , zbog politizacije i kriminalizacije, a vidimo da jeste, onda se sve vise pretvara u policiju nekog USA dualnog grada, pa za deo grada nalazi ko je pomazio pudlicu a za deo ne nalazi ni ko je pobio decake na ulici u grupi od 50 njih...

Ima puno tekstova po portalima, pa da nestavljam ionako generalije nisu bitne...
Što vi iskusniji domaći mislite da se Splići dogodilo...
Molim Boga da je istina da se odvezao negde i da su ga zaista kamere snimile u centru, ali bojim se da je to medijska nekrofilija čemu je srpska žuta štampa sklona i da je dečko u reci nažalost završio.

Nikakav trening mu neće pomoći, ako oznojan i pregrejan upadneš u ledenu reku srce staje odmah.
Vrlo moguće da su nešto uzeli ili previše popili i da mu je percepcija prostora bila poremećena.

Apsolutno ne verujem da ima bilo kakve veze sa nacionalizmom jer ti klubovi žive od stranaca,fensera i sponzoruša,pa navijačko "obezbeđenje" i njihovi boss-ovi imaju direktnu korist od toga da oni dolaze i troše bezbedni i srećni. A realno koliko je za 20 godina bilo takvih incidenata u Beogradu makar u vidu bušenja guma a kamoli da nekoga ubiju zbog nacionalizma? (Bris Taton je učestvovao u klasičnoj huliganskoj tuči u nekim drugim vremenima nevezano za bilo kakvu priču sa klubovima i reketom a kamoli nacionalizmom, bila je još jedna smrt za koju znam i nekoliko povređivanja lokalnih momaka u tučama sa obezbeđenjem nakon svađa...i to je to za 20 godina) . Ne funkcioniše ovaj grad po principu "oklen su tvoji" i "krvi i tla" sviđalo se nekome ili ne.Nije ni u najcrnje doba devedesetih. Od svih svojih mana ovu nema.

Poslednja izmena:
Ne bi ovo izjavio da si otac.
Gledao sam oca,jako mu je tesko ali je pribran covek. Ne znam vise sta da mislim,misterija je taj nestanak. Ne verujem da je jos ziv. Beograd je opasan grad a Dunav i Sava nisu more,jedan moj poznanik se udavio 80 tih kada je prevozio nesto camcem zimi a bio imao neku bundu koja ga je povukla u vodu ,ovaj decko nije imao jaknu da mu oteza.
Vidim da ima tema na politici ,sto mi je lakse jedan potez manje nego ovde na hronici,hebiga moderator ne razume da je ovo i politicka tema.

- Не спавамо, непрестано га тражимо. Немогуће је да човек од скоро два метра само нестане. Нисмо се кошкали ни са ким, мада јесте обезбеђење неколико пута долазило и опомињало га, а и нас, да га смиримо. Био је баш пијан - додаје овај момак, такође из Сплита.

Ne funkcioniše ovaj grad po principu "oklen su tvoji" i "krvi i tla" sviđalo se nekome ili ne.Nije ni u najcrnje doba devedesetih. Od svih svojih mana ovu nema.
Београд је препун избеглица, ми смо навикли на њихове нагласке, које донекле наследе и они који су рођени у Београду, због утицаја родитеља, тако да овде нагласак не значи ништа.

U realnosti, neki rusofili su čuli: "Śta je to ba? Jezik bijela ćovjeka? Pokazaćemo mi njemu etc!"
Srbi su svakako sa većim procentom bele boje od tih raznih došljaka u Francusku.
Kad je jedan takav počeo da dobacuje i provocira, nije znao da ovde ne obitavaju razni šernobojni i ostali Nosfiji koji ih podržavaju i tu se zenuo. Kad je započeo beg napravio je još jednu grešku, nije se setio da nema krila.

Uzivas sprdajuci se na ovu temu?
Ma daj, to je polupismeni komunista Aleksa... uhhh

:heart:

' Ништа лично .. само посао '

Крвати у Београду су ДНК анализом утврдили да је дечко Срб ... и нису могли отрпети ту увреду да Срб се декларише Хрватом

Елиминилисале су га Црос Дрес и Транс особе јер није хтео финанцијски компензирати уговорен накнаду ...

а то је нетолерантно брутално дно дна у тржишном либерализму

@inesamoto

?!

Логпедија помаже дефектима у ВЕРБАЛној комуникацији .. не писању ....за писање/читање је задужен ДисГРАФичар/ка/ДискЛЕКСичарка/чар

Отварач/ица теме је поставила тему по принципу 'изнес'те спекулац'ју '.... Тако да је спекулац'ја изнета ....

Свођење рачуна монархиста јер Хрвати нису вратили законитом власнику ТКТВКЊКВ'у имовину Каражорђевића ...

Монархисти постају временом све агресивнији .....

Pa dobro roditelji ti bas i nisu uspeli sa vaspitanjem, a verovatno nisi ni imao od koga da se naucis. Jadan. :heart:

Srbi su svakako sa većim procentom bele boje od tih raznih došljaka u Francusku.
Kad je jedan takav počeo da dobacuje i provocira, nije znao da ovde ne obitavaju razni šernobojni i ostali Nosfiji koji ih podržavaju i tu se zenuo. Kad je započeo beg napravio je još jednu grešku, nije se setio da nema krila.

Ma daj, to je polupismeni komunista Aleksa... uhhh
A sta da postane od nekih komunjarskih otpadnika. Opste je poznato da im kultura i obrazovanje nisu bili jaca strana.

(...) Nije ovo Split da bacaju ljue u vodu, ovde su svi dobrodošli, ali kad piju previše, često upadnu u reku koja ja na metar-dva odatle. (...)
"Matej je trenirao vatrepolo, bio je izrazito jak momak, sportaš, nepušač... Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondicija, znanje o plivanju i vještine - ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja", rekao je Periš za Novu TV. :kafa:

"Matej je trenirao vatrepolo, bio je izrazito jak momak, sportaš, nepušač... Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondicija, znanje o plivanju i vještine - ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja", rekao je Periš za Novu TV. :kafa:
Možeš da budeš i Džoni Vajsmiler, ako si pun alkohola i/ili droge nema plivanja, samo lep san i zdravo.
Iskreno se nadam da je negde otišao, ali bez jakne i sa ugašenim telefonom? Sve izgleda kao nesrećan slučaj, pad i zdravo.

Како вас је лепо видети заједно .... Ајмо .. пуса ....
Beži bre, nas dvojica volimo žene, nismo kao ti i Komšiju. Paljba!

Možeš da budeš i Džoni Vajsmiler, ako si pun alkohola i/ili droge nema plivanja, samo lep san i zdravo.
Iskreno se nadam da je negde otišao, ali bez jakne i sa ugašenim telefonom? Sve izgleda kao nesrećan slučaj, pad i zdravo.

Beži bre, nas dvojica volimo žene, nismo kao ti i Komšiju. Paljba!

Еххх.. доћи ће (опет ) та времена .. када ћете уз цвичек .. брљу .. гибу и млинце

опет мерити своје каме и србосјеке ....

Еххх.. доћи ће (опет ) та времена .. када ћете уз цвичек .. брљу .. гибу и млинце

опет мерити своје каме и србосјеке ....
Srbojeci su bili izum Hrvata, a vaš drug Tita je bio Hrvat. Zato je i pomilovao toliko ustaša koji su samo prešli u partizane. U suštini, od fašista prešli u iste takve komuniste, ubijali Srbe. Aj sad mrš.

Back