"Matej ne bi sam otišao, a da se nikome ne javi" Oglasio se otac mladića iz Splita koji je nestao u Beogradu

aj nadji nekog drugog..ja sam napisala na temu sta sam imala u prvom postu koji sam ostavila. o cemu ti pises i sta si povezao u onome sto ti stoji na ramenima, nemam pojma, a i ne zanima me.

ovo ko da se reefer klonirao. :rotf:

evo ga taj postic

https://forum.krstarica.com/threads...oji-je-nestao-u-beogradu.941154/post-43994124
a ovo sigurno nije marlon, a gde ste nasli dodirne tacke ne znam....i ne zanima me...

smaraju sa tim likom..vrv je pijan i drogiran izasao kratko napolje i proklizao u vodu. drugo, ti njegovi drugovi nisu primetili da ga nema do samog kraja? mozda ga je neko od tih drugara gurnuo u vodu, a posto su u srbiji lako je reci da su to uradili srbi. ko zna iz kog razloga su ga doveli i kome se od njih zamerio.

najbolje da vise hrvati ne dolaze ovde da nas ne smaraju i resavaju svoje probleme preko nasih ledja.

splicani su koliko znam poznati kao narkosi.
napisala si isto sto i ja

Poslednja izmena od moderatora:
Ovde je bitnije sto je mlad momak skolovan sportista nestao neobjasnjivo u toku noci iz kluba...Nije bitno dal je iz Splita i Hrvat ..jos manje bitnije se prepucavati radi rata i stvari sto su se desavale tada.Ja ne bin voljela da dozivim da mi nestane prijateljica ,sestra ili bilo ko drugi blizak tako.Matej je dosao da upozna Beograd i provede se sa drustvom.Kao i mi svi sto otputujemo negdje na odmor pa sad nam se desi nesto i pojedinci kazu pa zasto je dosla ovde.Mislim nije ok.....Iskreno mi je zao ako se ispostavi da je upao u vodu.z:(

Ovde je bitnije sto je mlad momak skolovan sportista nestao neobjasnjivo u toku noci iz kluba...Nije bitno dal je iz Splita i Hrvat ..jos manje bitnije se prepucavati radi rata i stvari sto su se desavale tada.Ja ne bin voljela da dozivim da mi nestane prijateljica ,sestra ili bilo ko drugi blizak tako.Matej je dosao da upozna Beograd i provede se sa drustvom.Kao i mi svi sto otputujemo negdje na odmor pa sad nam se desi nesto i pojedinci kazu pa zasto je dosla ovde.Mislim nije ok.....Iskreno mi je zao ako se ispostavi da je upao u vodu.z:(
Pravi se fama jer je lik iz splita, koji bi i tamo nasao nacin da se sjebe...

Mislim da ne preterujem. Par puta sam isao na utakmice ,derbi Zvezda Partizan i gledao kako seku nekog momka polomljenom flasom ,mozda cak i navijaca istog tima. Tu mozga nema , Polako gubim nadu da je ziv. Sumnjam i na njegove drugare,kao bliski a ostavili ga? Ovde je problem sto vlasti Hrv i Srb imaju lose odnose i na neki nacin podgrevaju mrznju, Gledate onog Vulina da li je ikada propustio priliku da ispljuje Hrvatsku? Drugo imali smo Bjelivuka koji je vodio Partizanovce ,navijace Zvezde su ostavili da deluju. Nesto nizvodno se udavio i Cvijan ,prebegli sekretar SNSa.

Mislim da ne preterujem. Par puta sam isao na utakmice ,derbi Zvezda Partizan i gledao kako seku nekog momka polomljenom flasom ,mozda cak i navijaca istog tima. Tu mozga nema , Polako gubim nadu da je ziv. Sumnjam i na njegove drugare,kao bliski a ostavili ga? Ovde je problem sto vlasti Hrv i Srb imaju lose odnose i na neki nacin podgrevaju mrznju, Gledate onog Vulina da li je ikada propustio priliku da ispljuje Hrvatsku? Drugo imali smo Bjelivuka koji je vodio Partizanovce ,navijace Zvezde su ostavili da deluju. Nesto nizvodno se udavio i Cvijan ,prebegli sekretar SNSa.
Kolega imate problem s percepcijom, mrtznja stize preko dunava...vulin odgovara na to, a mozda i ne treba da odgovara, jer se bolest ne leci recima....vec tabletama...mislim, lecite se brate...

...
cupaju ljudima demit fasade iz zaebancije, eno vec 4 5 kuca je ocerupano do cigle na nekim mestima, to je postala zabava...i razrusene ograde koje su od cigle , ukrasne cigle , da li pajserom ili nekom sipkom isto iz zabave...i navika da se to radi tek tako..
Ali to nije nivo na kojem ja zelim da ostavim stvari i zivim u takvom krimi mala okruzenju...

Мој покојни стриц је говорио:
"Коме год смрди народ у аутобусу - нека се окупа !"

Као млад, ја то наравно нисам разумео.
Међутим први пут кад сам као одрастао на посао кренуо неистуширан,
осетио сам тај људски воњ око себе.

И схватио !
Ономе који смрди - сметају други који такође смрде !

То је тај механизам, да, да !

Сећам се, Дубровник 1985. неки клуб ...

Уђем у веце, перем руке, за суседним лавабоом један црња то исто ради и гледа се у огледало.
Изгубљеним гласом ће:
- Евритинг из шит !
Неко му добацује:
- Евритинг из океј мен ! Вер ар ју кам фром ?
- Њу Јорк ...

Све ми је то било чудно, депресивни црња 10 хиљада километара од куће,
и 20 хиљада миља од Африке.

Био је то мој последњи Дубровник ...

Овим постом сам хтео да покажем колико је здравље важно.
Неки ген депресије који вуче та Американчева лоза,
опстаје и не нестаје иако су сишли са гране и дошли у Америку,
и то у центар света Њу Јорк,
па одатле у центар светске културе Дубровник ...

Јок, ништа не помаже, све је ср ање !

Ne razumem zašto si sentimentalan prema njemu kad oni nisu takvi prema nama. Pogledaj šta sam gore napisao baš o tome kako su naši vaterpolisti prošli u Splitu, hrvatski gradjani su hteli da ih linčuju.

Ne bih voleo da mu se nešto desi, ali nisam ni uzbudjen, objektivno nema šta da traži ovde, a došao je da se provodi. Stalno dolaze ovde na provod, a naši ljudi su tamo nakon Oluje gradjani trećeg reda, decu nam zlostavljaju po školama.
Ja sam sentimentalan zbog coveka kao coveka, a ne zbog nacionalnosti i patriotizma.

Još se traga za Splićaninom nestalim u Beogradu, pomažu i srpski vaterpolisti​

VESTI Autor:nova.rs02. jan. 202209:5449 komentara
Podeli

MATEJ PERIŠ
Izvor: Nestali.gov.hr
Potraga za Matejom Perišem (28) nastavlja se i danas. Njegov otac, Nenad Periš, tim povodom stiže u Beograd. On je zabrinut zbog nestanka sina, kome već drugi dan nema ni traga ni glasa. Već je stupio u kontakt sa službama koje tragaju za njegovim sinom i nada se da će sa svojim detetom vratiti u Split. Matej Periš, mladić iz Splita, poslednji put je viđen u jednom beogradskom noćnom klubu. U potragu za njim su se uključile i srpske vaterpolo legende.

Matej je visok 188 centimetara, ima plave oči i kosu, te ravan nos. On je sin Nenada Periša, čuvenog vaterpolo sudije i dugogodišnjeg radnika splitskog Nastavnog zavoda za javno zdravlje.
„Mateju je ovo bio prvi put da ide u Beograd i, da vam pravo kažem, nisam bio ni sada za to da ide baš tamo čekati Novu godinu. Ali, išao je s prijateljima koje zna još iz osnovne škole pa mi je ipak bilo nekako lakše“, priča otac u razgovoru za „Slobodnu Dalmaciju“.
Zatim je otkrio i kako je prvi put shvatio da nešto nije u redu.
"Kad mi je Matejev prijatelj preko ćerkinog Instagrama zatražio broj mobilnog nakon dočeka Nove godine, odmah sam znao da nešto nije u redu, a naročito kada mi je rekao da je Matejev telefon isključen."
Otkrio je i da mu pomažu veliki prijatelji Igor Milanović i Darko Udovičić, legendarni srpski vaterpolisti.
https://rs.n1info.com/vesti/jos-se-...alim-u-beogradu-pomazu-i-srpski-vaterpolisti/

Мој покојни стриц је говорио:
"Коме год смрди народ у аутобусу - нека се окупа !"

Као млад, ја то наравно нисам разумео.
Међутим први пут кад сам као одрастао на посао кренуо неистуширан,
осетио сам тај људски воњ око себе.

И схватио !
Ономе који смрди - сметају други који такође смрде !

То је тај механизам, да, да !
Odlican primer Srpskog projektovanja....

prekinite da prdite!

i da nagadjate kao neke babetine!

na kraju ce ispadne sasvim trece!

iso je do toaleta, potvrdjuju kamere!
guzva ispred toaleta cekalo se i on izlazi napolje, sam , ka tom dleu gde niko pre njega nije izasao niti posle njega nekolik osati posle... i dotle su hvatalae kamere do te ivice, i odatle se on nije vratio sto se vidi po kamerama!

dakle upao je urjeku, bio je vruc zagrijan iznutra i plus od alkohola, i upao u hladnu rjeku u sred zime u dva tri nocu i sta ocekujete?
to sto je razvijen il se bavio vaterpolom da ce mu pomoci u ledenoj rijeci u koju upadne pijan ko ****** i pregrejan...

jbt desava se to, klasicna prica...

ali ne moraju ovde babetine da brbocu i trce pred rudu!!!

Srpski mediji: Nadzorne kamere snimile Mateja pred klubom, vidi se smjer u kojem ide​

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2329655

Bas da neko melje random likove je totalno nerealna situacija... Tesko da ce neko random lika da ubija, baca u reku iliti sta ja znam sta eventualno da ga prebije... Znaci ili je upao u reku ili mozda nije neki random lik?
ajmo biciklista u diskac...

pa cemo izaci zajedno da piskimo...

smes?

salim se

da upao je u vodu, jbg pijan, a ledena rjeka nocu u zimu... preseklo srce...

Poslednja izmena:
Нажалост, пошто се досад није појавио, мислим да је у питању убиство из страсти. Вероватно је отишао на састанак са својим љубавником који је (претпостављам) за њим дошао из Сплита. Претпостављам да му је после кратке свађе љубоморни љубавник пресудио, а тело бацио у Саву. Надам се да грешим!

Није он далеко отишао чим је јакну оставио,
треба тражити ту у околини, можда још има наде ...

Притиснути његове другаре и наравно обезбеђење клуба.
Ако је могуће контактирати и локалне дилере дроге.
Не мислим да су они нешто урадили, али они знају да ли је био дрогиран.

Back