Масовни помор људи на многим фронтовима

Делује ми да има ту проблем са бројем становника у Европи, јер од 2св рата породице имају мање од 2.2 детета (колико је минимално потребно за позитиван прираст) скоро све земље! А соле нам памет да број становника расте!? Како?

Са бројем становника постоји проблем.. обичан човек заправо не може да провери истинитост те тезе!
Једноставно мора да верује медијима који то пласирају!
Кажу пренасељеност! Ја сам се налетео много авионом..и видео сам толико места на земљи где нико али нико не станује...питао сам се па како смо пренасељени!!?

Masine menjaju ljude u proizvodnji tako da se potreba za ljudskom radnom snagom smanjuje. Umesto da ljudi rade 4 sata dnevno 4 dana u nedelji neko je dosao na ideju da su visak i da ih treba eliminisati. To je sva filozofija - ljude ne ugrozavaju masine nego sami ljudi. Bez ljudi masine su samo gomila gvozdja.
Bile u pocetku samo gvozdje, pomocno sredstvo u fabrici. Sada se vestacka inteligencija razvila a ljudi bez racunara i robota ne mogu, da se tehnologija prestane koristiti bio bi to slom ekonomije.

Него хтео бих да скренем пажњу широким народним масама и да објединим неколико тема на крстарици, да је у току помор народа путем:
1) електромагнетног зрачења (мобилни, вајфај)
2) отроване хране и воде (гмо, разноразни отрови)
3) путем медија који сервирају страшне ствари и покушавају да контролишу
4) вакцина!!!
5) присилних миграција
6) лоповских режима наметнутих од стране банака
7) индустријских монопола који само праве сиромашне сиромашнијима!

Пробудите се, секташи се увукли у многе поре наших живота, време је да истерамо мак на конац!

Укратко, све што вам се понуди а долази ван Србије - одбите,
јер то има намеру да вам науди!
Zanimljivo

Kako objasnjavas da i njihova deca disu isti vazduh kao ti, jel imaju neke posebne skrge kroz koje disu?

Kako objasnjavas da na njih mobilni i wifi ne uticu, kad sednete u isti restoran?

Jel njihova pegla i toster ne zrace elektromagnetno zracenje, za razliku od tvojih kucnih sklopocija?

I kako se to ljudi ubijaju "migracijama", kad eno pola azije i afrike trci u evropu na socijalu, nisam cuo od nikoga za masovne pomore

Делује ми да има ту проблем са бројем становника у Европи, јер од 2св рата породице имају мање од 2.2 детета (колико је минимално потребно за позитиван прираст) скоро све земље! А соле нам памет да број становника расте!? Како?

Са бројем становника постоји проблем.. обичан човек заправо не може да провери истинитост те тезе!
Једноставно мора да верује медијима који то пласирају!
Кажу пренасељеност! Ја сам се налетео много авионом..и видео сам толико места на земљи где нико али нико не станује...питао сам се па како смо пренасељени!!?
Broj stanovnika se povecava globalno, uglavnom u africi i aziji se kote ko bubasvabe. Evropa svoj nizak natalitet nadoknadjuje uvozom iz tih regija.

Back