- Poruka
- 69.823
Milane,ovo o čemu Vilaravijojla priča je ključno i mislim da može da se sabere u dve reči-sačuvati narod.Ja sam tako shvatio njeno pominjanje Čiče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Податак да неко може на тако лак начин и у тако кратком временском року да организује масовне нереде у читавој Енглеској неумитно нам указује да се енглеско друштво налази у дубокој кризи и да Енглеска рапидно улази у ред земаља трећег света. Драстично се креше војни буџет, скоро преполовљује број војника, а тежи се дуплирању броја полицајаца, гуше грађанске слободе, постоје предлози да се врати смртна казна све са циљљем да се превентизују шири друштвени немири.
On je to govorio u ratu. Sada nije rat.
Ako cekas i u ratu i u miru pa ti ces onda da se bas dobro nacekas.
Treba hvatati prosperitet.
Nisu vazne pare; ni krediti. Vazno je znanje.
Ne treba nam riba. Bolje da naucimo da pecamo.
Kao sto je nekada zapad vazio za demokratski svet, svet napretka, a istok za represivni i zaostali -izgleda da se sada stvari menjaju, obrnuto proporcionalno.
Ove represivne mere svedoce o tome.
Ako u Srbiji nema reka i riba, ja ne znam gde ima.
Ne treba tapkati u mestu.
Slazem se neka drugi ratuju, ako im je do rata, ali mi ne treba samo da sedimo i cekamo.Treba da hvatamo prosperitet -u bilo kakvim uslovima.
On je to govorio u ratu. Sada nije rat.
Ako cekas i u ratu i u miru pa ti ces onda da se bas dobro nacekas.
Treba hvatati prosperitet.
Nisu vazne pare; ni krediti. Vazno je znanje.
Ne treba nam riba. Bolje da naucimo da pecamo.
Kao sto je nekada zapad vazio za demokratski svet, svet napretka, a istok za represivni i zaostali - izgleda da se sada stvari menjaju, obrnuto proporcionalno.
Ove represivne mere svedoce o tome.

Poceli pogromi nad korisnicima Interneta u engeskoj !!!!!
Nekoliko destina korisnika Facebook и Twitter uhapseni u nocnim racijama cekista iz engeske tajne policije i Skotland Jarda !!!! .. Opoziciji se upada u stanove i kuce i oduzimaju kucni kompjuteri , smart - foni , mobilni telefoni , licna dokumenta ... Akcijom rukovodi neki amerikanac koga su doveli iz .. valjda iz Gvantanama ..![]()

До смиривања страсти потребно је доћи мирним путем уз дијалог.ЊЕМАЧКА: ВОДЕНИМ ТОПОВИМА НА ДЕМОНСТРАНТЕ
Полиција је употријебила водене топове како би растјерала демонстранте у сјеверном њемачком граду Хамбургу, који су избили након уличног фестивала у насељу Шанзенвиртел.
Инфо | 12:22 21/08/2011 | Извор: СРНА
Мала група људи, махом тинејџера, је ухапшена, а за сада није познато колико је лица повријеђено.
Нереди су почели синоћ када је група непознатих лица покушала да провали у банку "Шпаркасе" у насељу Шанзенвиртел, рекла је портпарол полиције.
Инцидент се догодио близу позоришта "Роте флора", на којем су се некада окупљали љевичари.
Полиција је саопштила да је против изгредника употријебила водене топове и да је морала да угаси више пожара у области.
Вјерује се да су хиљаде људи изашле на улице у то вријеме, иако се не зна колико је тачно умијешано у насиље.
Предвиђајући нереде полиција је распоредила око 2.000 људи синоћ у тој области.
Очевици кажу да су младићи са капуљачама преко главе разбијали излоге продавница.
Демонстранти су оставили написе на фасадама који се односе на недавне протесте у Британији - "Лондон је свуда".
У нередима и насиљу које је погодило неколико британсиких градова повријеђено је више од 100 полицајаца у периоду од 6. до 10. августа.
Нереди су избили након што је полиција убила осумњиченог дилера дрогом Марка Дагана.
Њемачка влада саопштила је да никад неће дозволити да се понови ситуација из Лондона.
Прошле године, 14 људи је повријеђено у насиљу након фестивала у Хамбургу, а више од 40 људи је ухапшено./
В.Ч.