Masoni, Templari, Rotarijanci

http://www.dodaj.rs/f/1o/iZ/1vo05Mnp/984054102030014568718335.jpg
moze li neko da mi kaze da li ova slika ima veze sa masonerijom...nekako mene asocira na tako nesto a nisam siguran zbog cega

Jok, nema crnu kravatu, nema obeležja, masoni ne nose nikakve štapove i cilindre-polucilindre, šešire uopšte...jedino što liči je crno-bela komb.

Masona možeš da poznaš u stv. životu kad nekog upoznaješ - po načinu rukovanja itd lolol Ali pošto ne znaš kako, nećeš znati da je brat :lol:

Jok, nema crnu kravatu, nema obeležja, masoni ne nose nikakve štapove i cilindre-polucilindre, šešire uopšte...jedino što liči je crno-bela komb.

Masona možeš da poznaš u stv. životu kad nekog upoznaješ - po načinu rukovanja itd lolol Ali pošto ne znaš kako, nećeš znati da je brat :lol:

Jesi li ti mason Razvigore :D

- - - - - - - - - -

Jel ima nekog masona ovde uopste?

"Priroda tera ljude da u početku čine nesavršene pokušaje, da bi na kraju, posle mnogih pustošenja, padova, pa čak i opšteg unutrašnjeg iscrpljivanja svojih snaga, učinili ono što im je um i beztoliko žalosnih iskustava mogao reći: da izađu iz stanja bezakonja i da stupe u savez naroda."
Imanuel Kant (Immanuel Kant), 1784.
1
"Ono što mi predviđamo jeste da cela Evropa može da postane jedna velika republika, a da čovek može potpuno da se oslobodi."
Tomas Pejn (Thomas Paine), 1791.
2
"Idući napretku društvo ide pravo ka svetskom jedinstvu, koje dobija svoj izraz u Svetskoj državi."
Dragiša Stanojević, 1870.
3
"Jer, svet je jedan. Čovečanstvo je celina."
Dimitrije Mitrinović, 1921
4
"Funkcija svetske vlade jeste da spreči rat, stoga jedino ona treba da poseduje za to neophodnumoć."
Bertrand Rasel (Bertrand Russell), 1949.
5

05100r.jpg

Očitošću, stasom, glasom i pogledom
Ženama spadaju gaće

Poznato je da je Albert Pajk voleo izlete i bahanalije po šumovitim proplancima u društvu sa "finim" ...

Poslednja izmena:
Aj ja kontam Vucica i slicne sto su u masonima. Oni su upoznati sa delom istine oko porobljavanja planete od strane Satane i sl. Al ovi mali masoncici nemaju pojma cega su se latili. Toboze nekog licnog nadogradjivanja a ono programiranje u satanisticke svrhe. Samo sa mnogo vecim ciljem od obicnih sekti. Nije cilj da lider sekte dodje do tvoje nekretnine, ili ako si zensko vagine, nego da se sto vise siri i ucvrsti moc masonskog vrha. :D

Aj ja kontam Vucica i slicne sto su u masonima. Oni su upoznati sa delom istine oko porobljavanja planete od strane Satane i sl. Al ovi mali masoncici nemaju pojma cega su se latili. Toboze nekog licnog nadogradjivanja a ono programiranje u satanisticke svrhe. Samo sa mnogo vecim ciljem od obicnih sekti. Nije cilj da lider sekte dodje do tvoje nekretnine, ili ako si zensko vagine, nego da se sto vise siri i ucvrsti moc masonskog vrha. :D
bro nemoj zasmejavati.... valjda znas da ako i slicnu dileju stave u red stave je kastinski kao klovna

Naravno to je bratstvo, a ne sestrinstvo :D

Nego, silio silu, ... Martinović tede onomad da napravi logu, pa kad mu rekoše da bolje bude nečiji, nego da Srbi taki nikakvi i u mozak kljakavi prave pajace a ne masone. I tako dobiše logu u nekom bunaru i oni otidoše i sedoše u mrak umislivši da su masoni a ne pajaci.

:rotf:

jbt. ..alaj sam ga opevo u jednom redu o Srbskoj masoneriji !!!

Poslednja izmena:
Какав је, меЂедић Грицко лол
Није морао да утврђује да ли нека чезне за њим, само укључи мод за читање мисли :lol:
Šalu na stranu, znam jednog koji izgleda 100% isto kao ovaj, a oženjen je ribom koja ima 30 i kusur i izgleda super.
Ima nešto u sedoj bradi a'la Hemingvej što privlači napupele omladinke intelektualne provinijencije... ;)

A što se Vučića tiče, on nije mason. A nije ni faca kao Pajk. Možda bi mu brada dobro stajala, da prikrije nešto... :mrgreen:

Ima nešto u takvom tipu staraca, dugokosih i autoritativnih. Poznajem sličan slučaj, kao, on je neki umetnik, a ona je sa njim od svoje 25, a on ima sada 60. A nije ni veza u pitanju, to je neki nerazumljivi odnos elekrino kompleksa.... ili darovitih muškaraca...ne znam :lol:

Postojale su neke ženske lože kroz istoriju, ali to je ugašeno i ne postoji, koliko znam. Što se tiče nacionalnog, postoji nacionalna loža sa tradicijom u Srbiji UVLS i Regularci, engleska i francuske lože...

- - - - - - - - - -

Jedan Srbin, a stotinu glava zavađenih, gde god... pa i u masoneriji.

Šalu na stranu, znam jednog koji izgleda 100% isto kao ovaj, a oženjen je ribom koja ima 30 i kusur i izgleda super.
Ima nešto u sedoj bradi a'la Hemingvej što privlači napupele omladinke intelektualne provinijencije... ;)

A što se Vučića tiče, on nije mason. A nije ni faca kao Pajk. Možda bi mu brada dobro stajala, da prikrije nešto... :mrgreen:

Pa to su neke bolesnice sto ih otac silovao pa traze zamenu. Ili tako neka druga slicna podloga bolesna.

- - - - - - - - - -

Ima nešto u takvom tipu staraca, dugokosih i autoritativnih. Poznajem sličan slučaj, kao, on je neki umetnik, a ona je sa njim od svoje 25, a on ima sada 60. A nije ni veza u pitanju, to je neki nerazumljivi odnos elekrino kompleksa.... ili darovitih muškaraca...ne znam :lol:

Postojale su neke ženske lože kroz istoriju, ali to je ugašeno i ne postoji, koliko znam. Što se tiče nacionalnog, postoji nacionalna loža sa tradicijom u Srbiji UVLS i Regularci, engleska i francuske lože...

- - - - - - - - - -

Jedan Srbin, a stotinu glava zavađenih, gde god... pa i u masoneriji.

Jedino je RVLS prava i to jesu masoni ima ih, bez obzira sto se sprdate. I politicari su masoni a nisu pajaci. Britanci dobrim delom tako rade spoljnu politiku

Jedino je RVLS prava i to jesu masoni ima ih, bez obzira sto se sprdate. I politicari su masoni a nisu pajaci. Britanci dobrim delom tako rade spoljnu politiku

Regularci su pod francuskim patronatom, a ULVS pod engleskim i kad kažemo viđeniji Srbi masoni, to su ljudi koji su bili u UVLS; među mas. ima poltičara, naravno, ali njih najmanje ima i to onih profi politčara... karijernih i stalno u politici od kada su se pojavili. Obe lože imaju svoje hramove kod nas, čak i taj deo priče nije deo tajne.
Regularci prave one skandale po novinama sporadično, ko je bio, svađaju se i iznose prljav veš po tabloidima.

Poslednja izmena:
Regularci su pod francuskim patronatom, a ULVS pod engleskim i kad kažemo viđeniji Srbi masoni, to su ljudi koji su bili u UVLS; među mas. ima poltičara, naravno, ali njih najmanje ima i to onih profi politčara... karijernih i stalno u politici od kada su se pojavili. Obe lože imaju svoje hramove kod nas, čak i taj deo priče nije deo tajne.
Regularci prave one skandale po novinama sporadično, ko je bio, svađaju se i iznose prljav veš po tabloidima.

regularci su pod engleskim patronatom

Regularnost koja krasi Regularnu Veliku Ložu Srbije predstavljaju i međunarodna priznanja iz preko 140 regularnih Velikih Loža širom sveta i sa svih kontinenata, a najpre priznanje od strane „majke svih Velikih Loža“ – Ujedinjene Velike Lože Engleske (United Grand Lodge of England).

Poslednja izmena:

Back