- Poruka
- 25.886
Cene maslaca u Nemačkoj nikad niza. Ide cak na 1 evro sa pune cene 1.20 evra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali zato americki maslac od americkog mleka u pakovanju od 16 oz-a (ili 1 pound, odnosno sto vi preko bare kazete 454gr) kosta 3,67 us$ u Walmart-u. (u Costcu ide i jeftinije), po regularnoj ceni. Odnosno, 8,08 us$ po kg ili po danasnjem kursu 6,95 eura.Straus maslac u Americi se prodaje u specijaliziranim trgovinama, a cijene počinju s 16 eura po kilogramu.
amerika pofafaj nam![]()
kilo u srbiji 17 eura
kilo u nemačka 4 eura
nezm jeli dobro računam?
U lidlu prodaju maslac bez marže,zato mu je cijena 0,99€.Ovo je pred istek roka , pa da se ne baci.
Već vidim na pijacama da kosta 300 din preko burazera kupili tone.
Sušili migrante.
Pa očekujemo samo da se (pre)prodavci organizuju oko kupovine.Na pijacama u BGD?
Brate, ala se nas @mario80 razmahao, 1euro (jel jos 118din?) u Svabiji a preprodaje ga iz gepeka Lade ispred Kalenica za skoro 2,5-2,6.

to je od magarca maslac pa je zato jeftin...nas je od kravaCene maslaca u Nemačkoj nikad niza. Ide cak na 1 evro sa pune cene 1.20 evra.Pogledajte prilog 1830513

nasa drzavna uprava bas kao i njeni simpatizeri vole da pomazu hrvatima kad god mogu.Ja sam (na Kosmetu) pronašao maslac od 1 e (250 g) ali
mi je to bilo sumnjivo pa sam uzeo hrvatski Zdenka maslac za 3,3 e.
Nije mi bilo lako što pomažem Hrvate ali švabama još manje verujem.
Hrvati su dobar narod treba im pomoć.nasa drzavna uprava bas kao i njeni simpatizeri vole da pomazu hrvatima kad god mogu.
stos onda guro balvane?Hrvati su dobar narod treba im pomoć.
Ne budi nacionalista!
moz da me pijan u odsustvu citiras u svakom levom postu pominjuci me kako ti drago...italijani tu radnju zovu fumare. 
U EU su proizvodi iz ex YU jeftiniji nego u Srbiji i Hrvatskoj,ili je cijena skoro ista.Meni je jeftinije u EU da jedem po restoranima nego u srbiji da kupujem hranu i sam kuvam.
Pogledajte prilog 1830573
ah barsaaaa