Maskenbal

Jedna bela ošišana ovca *

Jedan crni gusar sa prstenom još crnjim *

Tri Don Žuana *

Vesela golubica *

Gripozni pacov što slini i štuca *

Žuti pas koji nervozno laje i sve provocira *

Stari Nosferatu *

I pospana balerina *

Nasmejani Kralj *

Radoznala Kraljica *

Čovek bez maske koji gordo nosi buket buntovništva u sitnim grudima *

__

Maskenbal...

U staroj kući pokraj puta

Jedan fenjer ispred trema

Zabava bez reda i poretka...

Nužno će izgleda biti da neko strada...

U truloj kući

Sa terase , kroz trule daske

Iznenada i sasvim neočekivano

Kralj pijani propade...

Svi skidoše svoje maske

I momentalno - svi nestadoše.

Prilozi

• Epicentar.png
    Epicentar.png
    356,1 KB · Pregleda: 101
Poslednja izmena:
Sutra je nedelja, a svaka nedelja je Sveta Nedelja. U našoj crkvi je na desnoj strani, odmah iza ulaza.
Ako mi pošalješ u PP ime i prezime, sutra će da piše ono isto tamo u jednoj svesci.
Mnogo volim da čitam, a mislila sam da su svi koji lepo i zanimljivo pišu pomrli davno.
Ja to ime mogu odmah da zaboravim, ne boj se... ali da se zapiše makar na jednom mestu.

Sutra je nedelja, a svaka nedelja je Sveta Nedelja. U našoj crkvi je na desnoj strani, odmah iza ulaza.
Ako mi pošalješ u PP ime i prezime, sutra će da piše ono isto tamo u jednoj svesci.
Mnogo volim da čitam, a mislila sam da su svi koji lepo i zanimljivo pišu pomrli davno.
Ja to ime mogu odmah da zaboravim, ne boj se... ali da se zapiše makar na jednom mestu.
Ne mora na PM ... nema ništa lepše od toga kada neko želi da te spomene na Liturgiji i lepo je i to da zapisujete imena.... jako dobro i jako lepo... :) moje kršteno ime je Sava... od pradede sam nasledio ime koje mi je u l.k. Sebastian, prezime sam skratio zbog ovog "polu-pseudonima", pa sam Gorenjak skratio u Gor... to je sve... upiši me sledeće nedelja i puno, puno hvala... :) :heart:

"...Ovaj album predstavlja nastavak mog rada u borbi protiv primitivizma u današnjoj kulturi, koji je uzeo maha uglavnom zbog nemilosrdnih političkih igara moći, koje su prouzrokovale sveopšte udaljavanje od spiritualnog..." - Milan Mladenović (1958-1994)

Angel's Breath - Angel's Breath (1994)​

Back