- Poruka
- 128.215
ma brate tu kadicu nisam vadio i cistio 3 godine koliko imam masinu 
tako da je ok sto sam je oprao.... nisam ni znao da se to pere.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da se pere, bar jednom u pola godine!ma brate tu kadicu nisam vadio i cistio 3 godine koliko imam masinu
ma filter jesamNaravno da se pere, bar jednom u pola godine!
Filtere čistiš?
Nego, da sam juče umrla ne bih znala da se zove kadica, ja to zovem hepek za deterdžentma filter jesam
kao i sto sam ukljucivao program pranja masine svakih pola godine ali ovu kadicu nisam.
pazi ja je i ne koristim puno
otprilike perem jednu masinu nedeljno![]()
Pa ko ga tero da instalira aplikaciju.to ti je kao da si se oženio tom mašinom...sad kad krene da te smara s kim to izlaziš, zašto nisi na vreme došao kući...prvo sms a posle će da počne da te zove kad god joj je dosadno ili se zabrine da negde imaš drugu mašinu za veš....![]()
A ja fiokaNego, da sam juče umrla ne bih znala da se zove kadica, ja to zovem hepek za deterdžent![]()
sledeća poruka veš mašine: sama sam ...dođi....napuni mePa ko ga tero da instalira aplikaciju.
Oće da ulljučuje mašinu preko telefona ali neće da ga mašina zove telefonom.
E pa ili ili... Nema treće
a kad dođe i počne da je puni prljavim vešom strimovaće mu muzikusledeća poruka veš mašine: sama sam ...dođi....napuni me![]()
sledeća poruka veš mašine: sama sam ...dođi....napuni me![]()
Polako, nikad nije kasno.a ja oprao na ruke..e jesam bilmez![]()
Neko te zeza.Dobih danas na telefon poruku od masine za ves da treba da joj operem kadicu?
Sta je to?
Otkud tim masinama kada?![]()
Tvoja mašina neki AI kada šalje porukeDobih danas na telefon poruku od masine za ves da treba da joj operem kadicu?
Sta je to?
Otkud tim masinama kada?![]()
ma brate i kad stavim puno vesa javi mi da izvadim .. kao tesko jojTvoja mašina neki AI kada šalje poruke![]()
ali kada sam znala da se ne radi o mašini..samo što si promašio datum..trebao si temu juce da otvoriš na 1.aprilma brate i kad stavim puno vesa javi mi da izvadim .. kao tesko joj![]()
nisam toliko prolupaoA jel ima neki nadimak?
Hoćeš da kažeš da ja jesam?nisam toliko prolupao
to sto volim tehniku ne znaci i da sam lood![]()
ti si dala ime masini?Hoćeš da kažeš da ja jesam?
Ih, da je samo mašina... ali imam svoje razloge, to još od detinjstva "vučem"ti si dala ime masini?![]()
Sve je dobro dok neko ne počne sa istima da razgovaradame su romanticne, muskarci su loodi ako masinama daju imena.. treba to razlikovati.