Masina mi se javila

to ti je kao da si se oženio tom mašinom...sad kad krene da te smara s kim to izlaziš, zašto nisi na vreme došao kući...prvo sms a posle će da počne da te zove kad god joj je dosadno ili se zabrine da negde imaš drugu mašinu za veš.... :p
Pa ko ga tero da instalira aplikaciju.
Oće da ulljučuje mašinu preko telefona ali neće da ga mašina zove telefonom.
E pa ili ili... Nema treće

Nego, da sam juče umrla ne bih znala da se zove kadica, ja to zovem hepek za deterdžent :D
A ja fioka :lol:

Inače i moja mašina je smart, ali ne bi se u životu usudila da je startujem "na daljinski" tj da radi kad nisam kući
Ja sam u fazonu da sedim i gledam oko mašine dok se puni voda da možda negde ne curi...
Tek kad se mašina napuni vodom i krene sa pranjem ja se udaljavam.
Ako čujem kasnije kad ponovo uzima vodu za ispiranje, opet trčim u kupatilo i zveram oko nje

ti si dala ime masini? :eek:
Ih, da je samo mašina... ali imam svoje razloge, to još od detinjstva "vučem" :kiki:

Mašina za pranje suđa je bila Big Bole.
Mikrotalasna Boško.

Nadimci su nastali slučajno. Imali smo neke goste i mama me je pitala gde se nalazi nešto, a meni je bilo glupo da kažem "na mikrotalasnoj i na mašini za pranje suđa" pa sam im eto nenadano dala nadimke.

Deci ne kažem "Hajde usisajte" nego im kažem da malo prošetaju Džonija po stanu.

Automobil ima nadimak Šerpa. Zbog boje.
Da nastavim? :mrgreen:
dame su romanticne, muskarci su loodi ako masinama daju imena.. treba to razlikovati.
Sve je dobro dok neko ne počne sa istima da razgovara :mrgreen:

Back