- Poruka
- 129.376
Dobih danas na telefon poruku od masine za ves da treba da joj operem kadicu? 
Sta je to?
Otkud tim masinama kada?

Sta je to?
Otkud tim masinama kada?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kadica ili posuda za prasak.Dobih danas poruku na telefon od masine za ves da treba da joj operem kadicu?
Sta je to?
Otkud tim masinama kada?![]()
to ti je kao da si se oženio tom mašinom...sad kad krene da te smara s kim to izlaziš, zašto nisi na vreme došao kući...prvo sms a posle će da počne da te zove kad god joj je dosadno ili se zabrine da negde imaš drugu mašinu za veš....Dobih danas poruku na telefon od masine za ves da treba da joj operem kadicu?
Sta je to?
mislis da je to ona posuda gde trpam prasak?Kadica ili posuda za prasak.
ja samo i otvaram odlicne temeOdlična tema
Pa i gel se vremenom nataloži...mislis da je to ona posuda gde trpam prasak?
ali ja ne trpam prasak vec gel..kako onda moze biti zaprljano?
Bez obzira, verovatno ima taj senzor koji pokaze da se vremenom zaprlja.mislis da je to ona posuda gde trpam prasak?
ali ja ne trpam prasak vec gel..kako onda moze biti zaprljano?
pazi šta radiš...moraš da pažljivo protumačiš poruku.....kadica je simbol ženskog polnog organa...tvoja veš mašina ima neke seksualne.fantazije u vezi tebe..nađi joj psihijatraDobih danas na telefon poruku od masine za ves da treba da joj operem kadicu?
Sta je to?
Pre će mašina da se javi nego žensko. Posle kukaju kako ih ni jedan momak neće.Dobih danas na telefon poruku od masine za ves da treba da joj operem kadicu?
Sta je to?
a nije te dočekivala kafa?Dobih danas na telefon poruku od masine za ves da treba da joj operem kadicu?
Sta je to?
e hvala..nisma imao pojma..Bez obzira, verovatno ima taj senzor koji pokaze da se vremenom zaprlja.
nađi joj psihijatra za svaki slučaj....e hvala..nisma imao pojma..
izvadio sam malopre i oprao
pride sam otvorio i onaj ventil dole, to se secam da se nekad otvara i cisti i sad sam aktivirao program za samociscenje .
valjda ce biti sve ok
hvala![]()
nisi je valjda posmatrao dok radi samočišćenje? to je kao kad gledaš devojku da se kupa...nepristojnoe hvala..nisma imao pojma..
izvadio sam malopre i oprao
pride sam otvorio i onaj ventil dole, to se secam da se nekad otvara i cisti i sad sam aktivirao program za samociscenje .
valjda ce biti sve ok
hvala![]()
Neko trazi bannisi je valjda posmatrao dok radi samočišćenje? to je kao kad gledaš devojku da se kupa...nepristojno![]()
Ima istinePre će mašina da se javi nego žensko. Posle kukaju kako ih ni jedan momak neće.
On to samo da svi znamo kako ima mašinu sa WiFiŠto si moderan, mačak![]()
nije lepo sprdati se sa tudjom nevoljom.On to samo da svi znamo kako ima mašinu sa WiFi
BTW, da li poruka na engleskom ili srpskom?nije lepo sprdati se sa tudjom nevoljom.
![]()
Kadica je ono gde se sipa prašak i oplemenjivačOtkud tim masinama kada?
Ti uređaju često daju preventivne poruke bazirane na upotrebi (koliko si puta uključio, koliko si puta otavarao vrata, ili proteklom vremenu od prethodnog servisiranja) da te upozore da je otprilike vreme za to. Može biti, a ne mora da znači da postoji problem.na sprskom.