Масаже су екстра и није тачно да је релакс масажа онако само мажење по телу, јер то је обична масажа само што је спорија и мало нежнија од спортске.
Ја сам ишао у салон масаже који је чак и покупио неке награде и проглашен за најбољи у неком периоду. Занимљиво је да њима највећи број позива почиње са да ли нудите и оне ''масаже''.

Тако да су мени у првом позиву ставили до знања да не раде еротске масаже, без обзира што сам се ја претходно информисао, погледао сајт, како изгледа амбијент и остало.

Иначе и мене је наравно занимало да ли неке масерке раде еротску масажу, па сам окренуо 5-6 бројева оних које су ми личиле да управо се баве тиме, јер раде у кућним условима, увече само са мушкарцима, али добио сам одговор да се не баве тиме.

Вероватно иде само по препоруци.
Што се тиче овог салона за масажу, радиле су само младе девојке, неке прелепе, неке габори, али битно је те масира женска рука. Мада са друге стране имао сам проблем са другарицом којој је било непријатно да је масира девојка.

Ја сам мислио да жене нису конзервативне као ми мушкарци.
Приметио сам да искључиво долазе мушкарци.
На западу ово није неки посао који цвета, јер тамо су људи хладни и нису навикли на додир, посебно мислим на Немце.