Masaža

na masažu aromatičnim uljima od strane lepe maserke ako je mogućno

pa pazi ako ti stvarno treba masaza, ono masaza u smislu deblokade, limfne drenaze, relaks ili sportske... u principu je bolje da to bude maser. (bez diskriminacije ikakve, jednostavno jachi stisak i to je to)

e sad' ako ti je sa telom sve u redu i ne trazish neke terapijske efekte vec bi vishe ono kao malo da se opustish uz dodir neke lepe zene... e onda ono... ocesh broj? :D

a, ovaj.... chisto da znash, vecina tu u oglasima za masazu su ti rave, a ove shto nude erotske masaze i ne znaju da masiraju, realno, njih odma smaram da predju na shenjepu jer bar to znaju hahah :D

nachi prepoznacesh da se radi o pravoj masazi kada ti devojka/zena bude nabrojala vrste masaze i njihove cene... koje se krecu od 1000 do 2000 dinara za ovo shto sam nabrojao...

... e sad' imash i drugih vrsta masaza osim ove standardne, relaks iliti shvedske... iamsh tai masazu, pa shiacu masazu, pa recimo masazu lava kamenjem... pa levo... pa desno... ima svashta :D

dobro to spada u B

ima ona tajlandska kad ti poredjaju vrele tegle i napravi se vakuum
a mozda ono pocnete pa dokle stignete zavisi od vajba romantika neka jaka
el onda dobijes popust ili

dobro ima prava masaza i prostitucija OK

a sta je ta erotska, napali te al te ne dira?

inache i na standardnoj masazi je mnogo lako napaliti se... zato shto si potpuno opushten, a i konstantan dodir lepe zene... nash ono. :)

sreca pa sam prvih par puta dok mi je josh bilo neprijatno u tim situacijama lezao na stomaku :lol:

posle se naviknesh kad ti je to posao, ove ribe shto su samnom radile samo prekriju budzu peshkirom i prave se lude :hahaha:

ali vama je lakshe, nishta se ne izvaljuje :mrgreen:

dobro to spada u B

ima ona tajlandska kad ti poredjaju vrele tegle i napravi se vakuum
a mozda ono pocnete pa dokle stignete zavisi od vajba romantika neka jaka
el onda dobijes popust ili

aha, kaping se zove to ( cupping, kao sholjanje :lol: ) , i drenazna je procedura... znachi koristi se obichno u sklopu anticelulit programa, to jest posle istog. :)

:)

igleda kul al' mi je uvek bio zent da me ne udari neshto preko ledja dok su ta srranja na meni :lol:

haha pa ne znam to za popuste i to... koliko se secam dva puta sam u zivotu platio masazu.

samo jednom parama :mrgreen:

Gledam neke lične oglase po netu, dosta se nude usluge masaže, da li je neko probao i kakva su iskustva?

Ako ti je do masaže i opuštanja imaš spa i wellnes centre za kompletan ugođaj. Ako ti je do prostitutki bolje skokni do Budimpešte za vikend tamo em su legalne em su 1000 puta profesionalnije a još se reklamiraju na netu pa možeš da ih vidiš pre ugovaranja posla. Ovde ti je lutrija šta sve može da te snađe ;)

dobro ima prava masaza i prostitucija OK

a sta je ta erotska, napali te al te ne dira?

Ма, ја се напал'о од масаже обићне у Турској, све сам се на стомак окретао, а срећом била и тона сапунице - пене као камуфлажа.
Веште руке имала була лол..
Насјбоља је она масажа у Куму, оно јес да има трагичан крај.

Back