Masaža u dvoje

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
39.110
Postoje ponude u spa centrima ili centrima za masažu o masaži u dvoje. Krevet do kreveta, za par. Može da se bira vrsta, relaxaciona, sportska, terapeutska, kao i vreme.

Ako biste išli sa partnerom i dočeka vas dvoje koji masiraju, muškarac i žena, šta biste izabrali, da vas kao ženu masira muškarac, a vašeg partnera žena ili istopolno? 😊

Znam da to možda nekima ne bi bilo važno, ali za ćaskanje. 🙃

I da li biste virili da gledate partnerku/partnera ako ga osoba supr pola masira?

Kad sam bio na fizikalnoj bio je lik da mi razradi zglob i radi ok ali mi vise nekako zenske ruke prijaju
Ako sempokocim, idem kod muskarca. Jbg, jaci je. Mada i to moze da udari s ledja. Imao sam problem sa ramenom, padala mi ruka dok spavam. I pomislim, masirace mi rame, neke vudu fore sta vec, kad on, okreni se na ledja, podigni ruku preko ramena skroz, vec krenulo da boli. I drzi mi ruku tako i kazu, guraj da je vratis nazad sto jace i kako sma krenuo to on palcem po misicu ispod pazuha, to je onaj sto spaja zadnje rame sa trupom. Kukas brate. Ali posle toga... I naravno ono krcanje vrata i ostalo.

Back