BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Cudi me da neko nije tako usao na grand paradu ili slicna pink sranya![]()
Njih ce vanzemaljci da skeenjaju,gledao si dzet set

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cudi me da neko nije tako usao na grand paradu ili slicna pink sranya![]()
Njih ce vanzemaljci da skeenjaju,gledao si dzet set![]()
Ono je pa retardirano da ne može nikako da bude smešno. Za to i za ono ,,Velika Srbija" će, nadam se, b92 da makar malo bude lupan![]()
Slazem se,a tu veliku Srbiju nisam gledala,ne znam o cemu se radi...
U Teksasu nisam bioNajgori slučaj?
U Teksas?
Garant je ispizdeo zbog one bebe. Lepo kupio kartu i došao da se opusti posle pripreme za doktorat (kaže cnn spremao doktorat iz neuronečega) kad neko doneo bebu u bioskop. Njemu pao mrak na oči pa uzeo sačmaru što je kupio kad je to jutro išao po jogurt. Ostalo je istorija.
Garant je ispizdeo zbog one bebe. Lepo kupio kartu i došao da se opusti posle pripreme za doktorat (kaže cnn spremao doktorat iz neuronečega) kad neko doneo bebu u bioskop. Njemu pao mrak na oči pa uzeo sačmaru što je kupio kad je to jutro išao po jogurt. Ostalo je istorija.
Можда му се једноставно није допао филм?
jock samo su ga iznervirali
...bice glavni u zatvoru do sledeceg meseca, tada ce tron preuzeti neki klinac iz Kalifornije koji ce ubiti za dve glave vise od prethodnika...moda a deca moderna...
Ma jok. Tamo se poštovanje stiče čvrstinom i agresivnošću a klinci nisu za tako nešto bez obzira koliko ,,ludi" bili sa pištoljima.
Bas me briga za terror napad, jedva cekam Dark Kinight Rises u nasim bioskopima.![]()
Америчке мајке грле своју децу која су срећом измакла мецима
Бол и страх свуда имају исто лице... јел'да, колеге