Маса и дефиниција

Opet ti sta si ti sta sam ja..ovde nismo ti i ja nego nasi nikovi..ne predstavljas petra petrovica da bi se hvalio..i niko nigde nije pomenuo da je potrebno od sebe napraviti nesto sto se u insanityju reklamira..nego da su to sve validne vezbe..nebitno kako se zove i ko uzima za to kesh..bitno da svaki pokret odatle valja...ti stvarno nemas mozga ako drugacije tvrdis..kao sto niko nije nigde pomenuo debele ljude i na tom dvdu ih nigde nema..to ih ti ubacis i skrenes pricu sa teme da bi natero na svoju vodu..to svugde radis..niko za to nije dao pare a kao i sve drugo poput yoge se pojavi na necemu da bi se sirilo znanje sta mislis o tome?pre nego li tako nesto popljujes moras pogledati koje su varijacije..ako si ti radio 15 za trbusnjake u svakom video nebitno nek je neki kucni sa youtuba ces naci nesto novo..al se ti nadjes pametan i popljujes da je bas ovo prevara..i moze ti se jer svi koji tebe pitaju nemaju blage veze da sami izgooglaju ili skinu ako ih uopste zanima..zabole mene sto me neko xxx puta pitao za bajs kad nema volju isterati do kraja..jel treba da se hvalim ovde..puca mi k

Opet ti sta si ti sta sam ja..ovde nismo ti i ja nego nasi nikovi..ne predstavljas petra petrovica da bi se hvalio..i niko nigde nije pomenuo da je potrebno od sebe napraviti nesto sto se u insanityju reklamira..nego da su to sve validne vezbe..nebitno kako se zove i ko uzima za to kesh..bitno da svaki pokret odatle valja...ti stvarno nemas mozga ako drugacije tvrdis..kao sto niko nije nigde pomenuo debele ljude i na tom dvdu ih nigde nema..to ih ti ubacis i skrenes pricu sa teme da bi natero na svoju vodu..to svugde radis..niko za to nije dao pare a kao i sve drugo poput yoge se pojavi na necemu da bi se sirilo znanje sta mislis o tome?pre nego li tako nesto popljujes moras pogledati koje su varijacije..ako si ti radio 15 za trbusnjake u svakom video nebitno nek je neki kucni sa youtuba ces naci nesto novo..al se ti nadjes pametan i popljujes da je bas ovo prevara..i moze ti se jer svi koji tebe pitaju nemaju blage veze da sami izgooglaju ili skinu ako ih uopste zanima..zabole mene sto me neko xxx puta pitao za bajs kad nema volju isterati do kraja..jel treba da se hvalim ovde..puca mi k

Evo npr "koliko ja nista ne znam" i koliko "sve" sto pisem pisem "gluposti:
Jedan moj PP koji je samo jedan u moru...
.....

Treba mi samo mala sugestija oko ishrane. Posto sam srednjoskolac, 18god i oko gimnazije imam brdo pekara(sendvici, pice i ostalo) i dve samoposluge, ne znam sta da jedem za uzinu a da to bude sto zdravije. A da zaboravio sam imam i jednu prodavnicu zdrave hrane.
Kada idem popodne u skolu od 14h, ustajem ujutru u 9, doruckujem oko 11 pola 12, pa onda tek jedem u skoli oko 3? valja li takav nacin ishrane? kada sam prepodne od 08h onda je normalnije doruckujem kuci nesto malo, pa uzinam u skoli, pa posle skole negde oko 3 jedem kod kuce. Mozes li molim te samo da mi ako imas vremena pomognes. Hvala unapred !
Pozdrav
P.S. Idem ja u teretanu jos od novembra, od septembra sam poceo sa korekcijom ishrane.. Ne bas strogo.. Pojedem ponekad picu kad izadjem sa drustvom do grada, slatkise sam skroz izbacio. Inace nema sanse da se secas, ali ti si mi najvise pomogao oko ishrane i motivacije.. jos u avgustu sam ja tebe pitao sve oko mrsavljenja i ishrane, a onda sam krenuo i u teretanu i veoma sam zadovoljan rezultatima.. nisam od likova koji hoce da se urade za leto i bazene, vec hocu da od tinejdzerskih dana gradim zdravo telo. I nigde nisam zurio sve sam normalno radio.. 4x nedeljno trening.. gledao po netu razne klipove i vezbe.. pitacu te drugom prilikom nesto oko vezbi jer hocu da napredujem dalje. U septembru sam imao 98kg sada imam 90kg na visinu od 190cm.. povecala mi se misicna masa a smanjio sam salo opet rukovodio sam se tvojim pisanijem po forumu.. Sada zelim da se ono sto kazu izdefinisem, da skinem jos tih masnih naslaga, da bi se videle plocice, jer dosta vezbam stomak i jedva cekam da jos smrsam da vidim rezultate.. Ja se raspisah

====================

Eto georgije malo glupo sto se hvalim, i sto pisem ovde tudji PP ali ne postoji drugi nacin da ti dokazem da se ne hvalim uz vetar, inace i ne volim da se hvalim ali jedino sto sam jos mogap da ti dam svoj password pa da sam vidis ali tada bi mi izbrisao akaunt ahhahahahahhaha

Ma u redu je brate imam ih ja na stotine posto sam imao 40 kg viska pa sam pisao iz licnog iskustva..ali samo kad me pitaju..ne idem okolo sujetno da se hvalim i tako dizem sebi cenu za koju me zabole..za razliku od tebe koji lupis da se noge bolje urade u teretani nego na bajsu..a da niko teretanu nije pomenuo..i tako mozemo u nedogled smara

Ma u redu je brate imam ih ja na stotine posto sam imao 40 kg viska pa sam pisao iz licnog iskustva..ali samo kad me pitaju..ne idem okolo sujetno da se hvalim i tako dizem sebi cenu za koju me zabole..za razliku od tebe koji lupis da se noge bolje urade u teretani nego na bajsu..a da niko teretanu nije pomenuo..i tako mozemo u nedogled smara

Pa posteno - NOGE SE I BOLJE URADE U TERETANI!!!!!!

hahaha evo bas skoro neki fudbaleri kolektivno upali u teretanu i svi rade noge - prese, cucnjeve, listove i sutiranja-ekstenziju...
Sta mislis da su fudbaleri onakvi od trcanja? ahaha nemoj da si smesan...Imam i komsiju koji se bavio biciklizmom i uzimao je kreatin amono kiseline i isao u teretanu da radi noge....

Kako da ti objasnim, teretana je postala "must have" za sve sportiste, ona je organon ili orudje svakog sportiste skoro bez obzira sta radio.........To je kao flasica vode koju poneses na trening...

A ono sto pricas da se mi "budzimo" i da smo napumpani ovakvi onakvi - samo da ti kazem - pre 2-3 godine uleteli su neki malkic bolji plivaci u teretanu i svi skoro na benhu dizu 100kg.....Zivi sram me je pojeo....Bokseri isto, kikboxeri takodje, Dzudisti? Oni jos vise, rukometasi - neki dizase i 115kg , kosarkasi - velike ruke=veliki misici - isto dizase puno.....

Znaci naspram njih nista se mi ne budzimo, ne izigravamo, ne dizemo "prevelike tezine"

Pqa profesionalni sportisti dizu isto kao mi a nama je to cilj sporta a njima nije....Mozes onda da zamislis koliko je neophodna teretana??

Evo skoro mi pisao jedan klinac da ga izbacili iz fudbalskog tima Partizan valjda, terali ga da uzima kreatin a on se uplasio mislio je da su to steroidi pa je napustio klub...

Znaci u danasnje vreme - AKO ZELIS DA BUDES MALO USPESNIJI U NEKOM SPORTU - TERETANA + ISHRANA + SUPLEMENTACIJA JE ZAKON i bez toga se ne moze skoro pricati....
Jeste bas ce neko da jede punjene paprike i da radi sklekove i da bude najbolji srpski rvac ili bacac kugle....

TERETANA JE ZAKON, NE ZATO SO JE JA VOLIM NEGO ZATO STO JESTE.....Ja bih jedva cekao kada bi postojalo nesto bolje pa da radim besplatno kuci a ne da bacam pare kao budala godinama i da prebijam put do iste, ALI NE POSTOJI.....Sve zivo sam probao do sad i TERETANA JE KRALJICA U FIZICKOM PRIPREMANJU I POSEDUJE APSOLUTNO SVE STO SE MOZE RADITI!

Rece zli..''AKO ZELIS DA BUDES MALO USPESNIJI U NEKOM SPORTU''..ovde niko ne zeli da bude uspesniji ni u jednom sportu jer je rec o rekreaciji..a za to teretana nije potrebna-nephodna:idea:i da ne bude opet 30 redova radi se i o teniserima..biciklistima..stonoteniserima..itd i sl..da iko od njih ide i polaze na teretanu to bi se na njima iz aviona videlo..a ipak imaju zavidne rezultate u raznim sportovima

Rece zli..''AKO ZELIS DA BUDES MALO USPESNIJI U NEKOM SPORTU''..ovde niko ne zeli da bude uspesniji ni u jednom sportu jer je rec o rekreaciji..a za to teretana nije potrebna-nephodna:idea:i da ne bude opet 30 redova radi se i o teniserima..biciklistima..stonoteniserima..itd i sl..da iko od njih ide i polaze na teretanu to bi se na njima iz aviona videlo..a ipak imaju zavidne rezultate u raznim sportovima

Pa ti zamisljas da svako ko ide u teretanu MORA da izgleda kao Ronnie Coleman...PA evo i ja - skinuo sam 8 kg sala i sada kad obucem trenerku niko ne bi rekao da sam krocio u teretanu....Ali zato kada se skinem u majicu na bretele :eek::eek::eek::eek:

Nije svim sportistima cilj da imaju 120 kg ciste odrane misicne mase i 8% body fat-a pa da se vide iz aviona......NE RADE SVI ISTI PROGRAM U TERETANI....

Ali tegovi i sprave su ono sto je najbolje za vezbanje i to se sve nalazi u teretani a nema ni u jednom drugom objektu ili na otvorenom...

Nema veze za PRO i rekreativce - i za rekreativce je najbolje da vezbaju u teretani - JA SE KLADIM DA 90% OD NJIH SE NE REKREIRA IZ ZAJEBANCIJE KAO NPR KADA SETAS PSA PO PARKU NEGO SVI ONI ZELE TRBUSNJAKE 10 KG MANJE BAR 5 KG MISICA VISE I TO TAKO a to bez oooozbiljnog treninga u teretani nema sanse....

RAzlika izmedju rekreativca u teretani i PRO sportiste je samo u tome sto PRO za to dobija manje-vece pare a rekreativac ne dobija nista od novca, jos placa iz svog dzepa....

Znaci jos jednom - TERETANA JE ZAKON - za svakog.....Teretana je oooodavno izgubila TABOO i Bilderana zvanje kako je ti zoves.....Danas tamo najvise vezbaju svi ostali samo ne PRAVI BILDERI.....Cak ne mogu ni ja reci da sam pravi amaterski rekreativni bilder....Fitness G isto sam rekao za sebe itd...

Tako da prihvati cinjenicu da teretana nije bilderana u kojoj se vezbaci zbog gradje primecuju iz aviona NEGO JE JEEEDNO SVEOBUHVATNO MESTO ZA PODIZANJE SVIH SPORTSKIH PERFORMANSI.......E sad sto tamo ima i debila kao i na svakom drugom mestu ne znaci da su svi koji idu tamo takvi i da imaju takv karakteristike grupe....

Pa evo sta cu ja prihvatiti i za to stavljam ruku na panj..da u teretanu idu lozane koje se gledaju u ogledalo i loze-takmice sa drugima..na te mi ti licis bez uvrede..i one druge koji prate trend koji uglavnom vataju zjala i nikad se ne oznoje..pre svega 90% njih nista ne radi pravilno i temeljno sa zacrtanim ciljem i napretkom..to je onako po slobodnoj proceni ali mislim da sam i vise u pravu..jako je mali broj nelozana sa opustenim napretkom i normalnim izgledom koji ne bode oci izgledom i stavovima sta i kako treba raditi..e takvi su po meni za primer

sad da je insanity kesa, to se ne slazem...Ja ga radim 3 puta nedeljno i 3 puta nedeljno tegovi sa 1 danom odmora i zadovoljan sam,ne planiram da program radim 60-90-156 dana nego jednostavno da mi to bude rezim,sto se tice samog insanity-ja moze da se izgubi na masi ali jednostavno nece se nabaciti nikakva misicna masa(u najboljem slucaju)ali sa kombinacija sa tegovima to je bas dobra stvar i naravno da nije za nekog ko je ceo zivot sedeo ispred tv-a,nego za nekog ko se bavi sportom i treba mu da izgubi (istopi0 to malo sala sa stomaka da mu se vide plocice,ja ponavljam sam zadovoljan tempo je jak,ali osecaj posle je super,ali kao sto i shaun-T kaze nista bez ishrane!

Back