Ma u redu je brate imam ih ja na stotine posto sam imao 40 kg viska pa sam pisao iz licnog iskustva..ali samo kad me pitaju..ne idem okolo sujetno da se hvalim i tako dizem sebi cenu za koju me zabole..za razliku od tebe koji lupis da se noge bolje urade u teretani nego na bajsu..a da niko teretanu nije pomenuo..i tako mozemo u nedogled smara
Pa posteno - NOGE SE I BOLJE URADE U TERETANI!!!!!!
hahaha evo bas skoro neki fudbaleri kolektivno upali u teretanu i svi rade noge - prese, cucnjeve, listove i sutiranja-ekstenziju...
Sta mislis da su fudbaleri onakvi od trcanja? ahaha nemoj da si smesan...Imam i komsiju koji se bavio biciklizmom i uzimao je kreatin amono kiseline i isao u teretanu da radi noge....
Kako da ti objasnim, teretana je postala "must have" za sve sportiste, ona je organon ili orudje svakog sportiste skoro bez obzira sta radio.........To je kao flasica vode koju poneses na trening...
A ono sto pricas da se mi "budzimo" i da smo napumpani ovakvi onakvi - samo da ti kazem - pre 2-3 godine uleteli su neki malkic bolji plivaci u teretanu i svi skoro na benhu dizu 100kg.....Zivi sram me je pojeo....Bokseri isto, kikboxeri takodje, Dzudisti? Oni jos vise, rukometasi - neki dizase i 115kg , kosarkasi - velike ruke=veliki misici - isto dizase puno.....
Znaci naspram njih nista se mi ne budzimo, ne izigravamo, ne dizemo "prevelike tezine"
Pqa profesionalni sportisti dizu isto kao mi a nama je to cilj sporta a njima nije....Mozes onda da zamislis koliko je neophodna teretana??
Evo skoro mi pisao jedan klinac da ga izbacili iz fudbalskog tima Partizan valjda, terali ga da uzima kreatin a on se uplasio mislio je da su to steroidi pa je napustio klub...
Znaci u danasnje vreme - AKO ZELIS DA BUDES MALO USPESNIJI U NEKOM SPORTU - TERETANA + ISHRANA + SUPLEMENTACIJA JE ZAKON i bez toga se ne moze skoro pricati....
Jeste bas ce neko da jede punjene paprike i da radi sklekove i da bude najbolji srpski rvac ili bacac kugle....
TERETANA JE ZAKON, NE ZATO SO JE JA VOLIM NEGO ZATO STO JESTE.....Ja bih jedva cekao kada bi postojalo nesto bolje pa da radim besplatno kuci a ne da bacam pare kao budala godinama i da prebijam put do iste, ALI NE POSTOJI.....Sve zivo sam probao do sad i TERETANA JE KRALJICA U FIZICKOM PRIPREMANJU I POSEDUJE APSOLUTNO SVE STO SE MOZE RADITI!