Ne citam vas bas pa ne znam dal se slazete...nisam trazio misljenje o insanity programu vec odgovore o ucinku ponavljanja s malim tezinama?navodeci primer insanity treninga koji je ocigledni primer definicije u odnosu na masu..to je postavljac pitao pa sam ocekivao pojasnjenje..njemu..ne meni da se razumemo..pokusavamo objasniti mnogima koji su kako kazete u zabludi..ne pomazete im tako sto se osvrcete na nesto sa drugih tema
Slusaj, Gjune, taj insanity program kao i svi ostali su CISTI MARKETING!
Gde god vidite "toplu vodu" i da sadrzi reci - High mega giga, super, extreme, insanity, extraordinary i slicno - SVE SU TO GLUPOSTI U 97% !
Gluposti su u smislu da NIKADA NECETE DOBITI ONO STO ONI NUDE!
Ista fora kao o onim trenazerima za struk - Samo vi lezite i gledajte televozor a na kraju meseca cete imati trbusnjake kao onaj bodyfitness takmicar koji uzima steroide i hormon rasta bode u stomak da bi unistio masno tkivo lokalno....
A tebi je argument svi oni ljudi na klupu?
Ja garantujem da su to sve neki fitnes aerobik i sl takmicari SA IZUZETNOM GENETIKOM kojima je placeno da dodju i reklamiraju...Cak mislim da se ono nisu ni oznojili na treningu nego da su ih ispolivali vodom....

Ne verujte u ove nove programe - THERE IS NO EASY WAY OUT, NEMA MAGICNOG STAPICA PA CETE ZA P90 G60 F40 DANA IZGLEDATI KAO NEKO KO 20 GODINA SE BAVI FITNESOM

Sta sad, ljudi kao nisu znali da vezbaju ovih milion godina i sad se nasao neki pametnjakovic koji je provalio toplu vodu i sada ce to da zameni sve sprave, tegove, trcanja i slicno koja vrede do 30 000 e , i sad ces samo uz pomoc nekog smesnog dvd-ja sve to da postignes...
Pa u to veruju samo deca i to do osmog razreda i glupe zene...
EVO O CEMU JA PRICAM, MALO SAM JURIO PO YOUTUBU ALI BAS NADJOH NAJBOLJI MOGUCI ARGUMENT KOJI POSTOJI ZA INSANITY PROGRAM - neki lik objasnjava sav taj marketing koji se javlja u kampanjama fitnes industrije...
KAo sto vidis georgejune, nisam ja ludo, postoje milioni ljudi sirom planete koji znaju sta je prevara i imaju imalo mozga....NE jede se sve sto leti....
Znam dosta toga o psihologiji marketinga i mogu ti reci da su ove reklame napravljene da zabezeknu coveka a pogotovo klinca, da mu iskljuce racio i mozak i da u njemu ostane neki podsvesni osecaj i uzbudjenje wow kako je ovo dobro ovaj extreme har core insanity mega giga TRENING PROGRAM

KAo sto neko odgovori na onaj prvi klip na youtubu:
man you are so right, ppl dont need tv marketing fitness programmes just motivation, a gym membership and low carb diet!
tomsta29 2 months ago
Toliko a ti sad mozes da tupis po tvome do prekosutra.....Pametni ljudi se smeju...
Ovo sve mozes da dobijes samo ako trcis, a od onih vezbi NEMA MISICNOG NAPRETKA I HIPERTROFIJE....Znaci mozes samo da skines salo i da ono sto imas od misica tj onaj minimum da ti se vidi....A to mozes isto od najobicnijeg trcanja, ali ni od toga ne mozes ako ti ishrana nije sredjena 100% - a to znaci mnooogo odricanja koje retko ko uspe da ostvari.....
Znaci suma sumarum, kome treba ova glupost "insanity"

program i da radi neke glupe vezbe koje sluze da bi samo istripovale klinca da radi neki ultra mega giga sistem koji ce kao carobni misic da ga pretvori kao u lika posle fotosopa....