''Angus Young''
Aktivan član
- Poruka
- 1.740
ljudi ovo tema o muzici a ne o obući.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E da li nosite marte leti?A tačno kakve su ovo gluposti da martinke trebaju da se kupuju broj veće?Iskreno moje su broj veće i to je tolika muka za noge da je to nešto neverovatno....Stvarno to niko ne treba sebi da uradi....

E da li nosite marte leti?A tačno kakve su ovo gluposti da martinke trebaju da se kupuju broj veće?Iskreno moje su broj veće i to je tolika muka za noge da je to nešto neverovatno....Stvarno to niko ne treba sebi da uradi....

Ja moje nosim i leti, bez problema. A to za br veće, i ne znam baš, ne valja da su ti knap, ali ako su baš za ceo broj veće mogu da te pošteno nažuljaju (koji paradoks), ali ti to verovatno već dobro znaš![]()

OPet kazem, ne razumem..ja imam broj vece ne zuljaju me, nisu mi napravile rane...
Vecina ljudi koje kupi pravi broj kukaju kako su ih prvih nedelja jako zuljale " dok se nisu razgazile".
Moje su savrseno legle na nogu od prvog dana i najudobnija su mi obuca ikada.
Inace nosim martine i leti ali ne preko dana i ne stalno, Ne zato sto mi je vruce u njima vec sto se osecam nekako nelagodno...generalno izbegavam i crnu odecu leti.

...