MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
454401.jpg

Ovo je prava stvar bre...
THRASH 'TILL DEATH!

bas su kul...

Moja nastavnica istorije nosi martinke

Poslednja izmena:
hehe....ja sam bas misla seb kupit martinke ubrzo...mislim da,kad ih kupim,necu ih skidat....hehe
jer sace zima,a ja nosim samo starke,tak da ce mi se noge smrznit....vrijeme je za martinkee!!!=)
samo,da vas pitam....jesu li bolje ravne bez ikakve pete ili one s petom....znate ba na sta mislim.....haa?

mislim da martinke nisu obuca za zimu...
osim ako nemas bar 3 para carapa na sebi :)

Delimicno istinito:)

Problem sa martinama jest ako ti se noge smrznu neces moci da ih ugrejes sledeca dva sata:D
Dakle ne valja dugo po zimi stajati u mestu u njima:)

I obavezno debele carape.
Ne znam, moje drugarice obuju npr zimi martine na najlonkice i onda kukaju " jao prsti mi se smrzose"...Pitam se zasto:D

Zato sam ja kupila martine broj vece (nosim 37 a kupila sam 38) i onda mogu carapki da navlacim koliko hocu:D

Ja sam se na ovu temu jos davno oglasavala...ali ima nekih promena.

Kupila sam zimus nove martine - Dr.Martens - bordo - 20 kopci -bez bruksa

A svoje stare Shellys bordo 14 kopci sam sprejom ofarbala u trava zeleno ( jer su bile pomalo ostecene) i polepila neke samolepljive crvene bubamare po njima....Kad hodam kao da livada raste za mnom :D
Nazalost sada mogu da ih nosim samo kad je suvo jer su mi pukle dole duz djona i ekseri mi poispadali... :(

@ vix
Mislis na one sa duplim djonom?
Generalno nema velike razlike - meni su lepse one klasicne;)

jesam li ja ovdje jedina kojoj u martinkama nije hladno....:eek: ... imam one visine do koljena i bez problema nosim samo par carapa

Nije ni meni ladno ako se krecem:)

Ali ako sedis sat vremena na klupi na -5...meni se smrznu noge da :D

@ Overkill
Kako se sada uopste krecu cene martina?

Ja kad sam ove svoje kupovala pre 5 godina behu oko 7 000..i jos sam dobila limenku piva uz njih kao poklon haha;)

Nije ni meni ladno ako se krecem:)

Ali ako sedis sat vremena na klupi na -5...meni se smrznu noge da :D

@ Overkill
Kako se sada uopste krecu cene martina?

Ja kad sam ove svoje kupovala pre 5 godina behu oko 7 000..i jos sam dobila limenku piva uz njih kao poklon haha;)

Pa u bilo kojoj obuci da sedis ili stojis napolju ima da ti se zalede noge,nema to veze sa martama!!:mrgreen: U Urban shop-u u Bg sam gledao pre 3 nedelje i kostale su 9000 dinara mislim da su bile one od 20 kopci!!

Poslednja izmena:
@Overkill
haha, ma znam....nego zbog bruxa je dosta tesko ugrejati noge kad ti se jednom smrznu posto se on oladi :D

@Unsaie
Foliram da me greje ljubav:P
Kasnije su me nosili jer nisam mogla da hodam koliko su mi se zaledili prsti..:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back