MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ne.... bio je izgubljen, vjerovatno nije ni primjetio sto mu je na nogama.....zavisnik od kompjutera, to je jedino sto je, hm furao

nego,
ima li pored urbana i shoe-be-do-a jos neko mjesto na kom se mogu pronaci martinke?
ove urban su mi previse.....urbane :mrgreen: , a sh ima vecinom one kratke....

um.... mislila sa negdje blize.....na primjer novi sad
mrgreen.gif

onamo u jevrejskoj i sh centru imaju samo brojeve od i preko 40

najgluplja stvar koja postoji....kao nisi metalac ako ne nosis martinke....koje sranje.....zhuljaju, tesko se hoda u njima , hladno je zimi, u prevodu bacanje para na nesto shto je urbana kopija vojnih cizmi.

najgluplja stvar koja postoji....kao nisi metalac ako ne nosis martinke....koje sranje.....zhuljaju, tesko se hoda u njima , hladno je zimi, u prevodu bacanje para na nesto shto je urbana kopija vojnih cizmi.

nah...bacanje para je kupiti tri para cizama svake zime od kojih ce sve tri da propuste kishu,
a tvoji prstici ce u medjuvremenu da se smrzavaju u hladnoj vodi :confused:

btw - ko pominje metalce?

Moras imati mnogo retardirano stopalo da se u njima "tesko" hoda.( osim mozda u pocetku dok ne naviknes)
Stvar je navike.
Ja sam u svojim martinama isla na 50 kilometara pesacenja na Fruskogorskom maratonu. Spomenucu da jedina nisam dobila zuljeve.
Zimi, kao sto rekoh nije ladno ako se obuju dobre carapke a leti bruks hladi nogu .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back