Fluffy
Domaćin
- Poruka
- 4.793

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najgluplja stvar koja postoji....kao nisi metalac ako ne nosis martinke....koje sranje.....zhuljaju, tesko se hoda u njima , hladno je zimi, u prevodu bacanje para na nesto shto je urbana kopija vojnih cizmi.
najgluplja stvar koja postoji....kao nisi metalac ako ne nosis martinke....koje sranje.....zhuljaju, tesko se hoda u njima , hladno je zimi, u prevodu bacanje para na nesto shto je urbana kopija vojnih cizmi.
nah...bacanje para je kupiti tri para cizama svake zime od kojih ce sve tri da propuste kishu,
a tvoji prstici ce u medjuvremenu da se smrzavaju u hladnoj vodi
btw - ko pominje metalce?
Koga da ubijem za ovako nesto![]()
![]()
prvo su ih nosili radnici ... pa skinsi i pankeri ... i na kraju ovi me(n)talci![]()
nah...bacanje para je kupiti tri para cizama svake zime od kojih ce sve tri da propuste kishu,
a tvoji prstici ce u medjuvremenu da se smrzavaju u hladnoj vodi
btw - ko pominje metalce?
Original postavio unsaie ♀ nah...bacanje para je kupiti tri para cizama svake zime od kojih ce sve tri da propuste kishu:Slažem se... ako je nekome hladno u martinkama, neka obuce termos carape...![]()
ja isto
Ovakve je nosio basista grupe the who!
![]()
Ovo da kupim pa d'umrem!!
Ako mi se posreci uzecu za novu godinu,mada mozda mi i donese ujak iz Rusije.... Ma to se samo tako kaze!! Mada bi i svisnuo od srece!!