Sid*
Aktivan član
- Poruka
- 1.643
........ JEL NEKO PRODAJE SVOJE STARE MARTINE, ILI ZNA NEKOG KO IH PRODAJE???????....mrzim da nosim nove stvari, pa zato ocem da kupim iznoshene8-)
Koji broj nosis? Odakle si?? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
........ JEL NEKO PRODAJE SVOJE STARE MARTINE, ILI ZNA NEKOG KO IH PRODAJE???????....mrzim da nosim nove stvari, pa zato ocem da kupim iznoshene8-)
I like itali jbm ga ja mnogo mi neshto veliko, 43 mogu da prezivim, ali 47 O_o.....jesu li bar malo ofucane, nije valjda da su kao na photo-u?
![]()
Naravno da je izvodljivo...ali ako hoces da kupis broj 47![]()
imam ja broj 41 su moje,
ali nisu na prodaju...
U stvari koliko nudis..?
....pa kad si nogat, bem ti nogu nogatuCero, u mojim cokulama bi bila glavna u kraju...eee sta smo sve zajedno prosli
Preko njih je preslo tooooooliko ljudi na koncertima, prosuto je 1000000 litara piva i drugih raznih tecnosti...ma divota, inace ja martinke ne nosim vec neko vreme...
..pa koje su boE?.....pa ti najbolje znash koliko ti vrede martine, ja nisam u situaciji da postavljam pochetnu cenu, or not?.![]()
Naravno da je izvodljivo...ali ako hoces da kupis broj 47
evo i slike
![]()
Cero, u mojim cokulama bi bila glavna u kraju...eee sta smo sve zajedno prosli
Preko njih je preslo tooooooliko ljudi na koncertima, prosuto je 1000000 litara piva i drugih raznih tecnosti...ma divota, inace ja martinke ne nosim vec neko vreme...
....pa kad si nogat, bem ti nogu nogatu:x
......a cena? zakon ponude i traznje.........koliko bi me oklepao za tvoje fosilchice?
![]()
brate zezas.. 47.. kolko si visdok?
47?! Zanimljivo
Jel ima istine u onome "velika stopala-veliki nos"?
47?! Zanimljivo
Jel ima istine u onome "velika stopala-veliki nos"?
Pa i nema :rolleyes: al bolje da ti ne kazem za jednu drugu izreku![]()
![]()
![]()
i druga izreka nije tacna
ne moras da se uveravas
Pa i nema :rolleyes: al bolje da ti ne kazem za jednu drugu izreku![]()
![]()
![]()
postoji puno sličnih izreka
manje-više (više "više" nego "manje") su netačne
ebiga:-(