MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shelyjeve od 14 kopci.te su mi relativno nove
i neke izlizane vanserijske.njih imam ravno 10 godina:shock:
znaci toliko je rasutirana da se visi metal u spicu.ali ih obozavam.gde me sve nisu vodile...

Uf martinke...sastavni deo mog zivota...mada sam ih ove sezone navukao svega desetak puta...stalno sam u nekoj zurbi pa nemam vremena da se pertlam...
Inace sto neko rece, svaki klinac danas nosi cokule, sta je to...postala moda...

Secam se kad sam u sedmom osnovne prvi put otisla u skolu u glanc novim martinkama... One onako lepe, jos uvek neizlomljene, sijsju se, a ja jos obukla neke kratke farmerke da se vide marte...
Ulazim ja u ucionicu i svi krenu da cice kao u fazonu "A, fuj, sta ti je to na nogama?!?!" A ja ih sve gledam sa gadjenjem, koji su seljaci... Posle su se navikli...

Secam se kad sam u sedmom osnovne prvi put otisla u skolu u glanc novim martinkama... One onako lepe, jos uvek neizlomljene, sijsju se, a ja jos obukla neke kratke farmerke da se vide marte...
Ulazim ja u ucionicu i svi krenu da cice kao u fazonu "A, fuj, sta ti je to na nogama?!?!" A ja ih sve gledam sa gadjenjem, koji su seljaci... Posle su se navikli...
:) ja sam isti problem imao sa crvenim starkama :)

LJUDIIIII,kupujem ih sutra:razz:!!!konacno!!! dr.Martens!!! ali jos uvek ne znam da li da kupim sa 14 ili 20 kopci???ove sa 20mogu da nosim uz neke suknjice i tako to...inace svako ko nosi martine je extra!!!
samo jos nisam sigurna kako uz lone da ih nosim...

Ja u mojoj skoli jedina imam marte :D
Pa, jedino troje nas i ima u celom mestu.
Nemam pojma kol'ko imam kopci. Mrzi me da brojim :p
Sramota me da priznam, ali ja cistim moje marte. Ne bas da se ogledam u njima ali su uvek ciste.
Da vas ne bi zuljale namazite neku kremu sa UNUTRASNJE strane.

E pa cim nisu celicne to znaci da su laznjaci...
(mislim orginal su ali prilagodjene fensi populaciji...)

:roll: :roll: :roll:
daj,molim te...
tacno,danas martinke uglavnom nose nafurani klinci koji misle da su uhvatili boga za bradu...
da,sad me Liza podseti...U Italiji sam videla bebce od mozda godinu dana u kolicima, nekom beretkom na glavi u majusnim martinkicama...doslo mi je da mu ih ukradem...:grin:
btw,Lizo,gde si ti? nema te odavno...8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back