Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
heh...ja vise slusam rock..ali ih nosim. i stavise jako ih volEm...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocean_state:Plitke su ko cipele. Ali teshko da cesh naci na vojnom otpadu ako nosish mali broj. Ja bih hteo uskoro da odem da uzmem jedne poshto mi trebaju. A koji broj nosish?
pa sta recihertz:slažem se...ne moraju označavati 'muzičku pripadnost'..........
to je chist metalizzam... zar ne vidish ove spajkove na djonovima.... totalno su innn.....Cherry : ):Bljak! Sta je ovo?
:shock::Idol::to je chist metalizzam... zar ne vidish ove spajkove na djonovima.... totalno su innn.....
Imitacije su sranje. Skupi pare za prave Martinoze!Cherry : ):Necu ni da kazem koliku imam nogu(poprilicno malu)
Steta sto u ovom mom mestu nema vojni otpad![]()
Mnogo su mi skupe![]()
Nadam se da ce do jeseni ostati ona imitacija martinki u prodavnici obuce![]()
Ocean_state:Imitacije su sranje. Skupi pare za prave Martinoze!
Teshko da ima tako mali brojevi. Ja sam nosio dedine 42 ali deda je nizi od mene tako da nosi tako mali broj a meni su sad knap pa ocu nekome kome bi znacile da dam. Hteo sam da dam ortakinji ali njoj su prevelike a vidim i tebi su prevelike pa naci cu ja nekog. Ma vraticu ih deki. E ako neke zanimaju starke broj 42-41.5 nisam ih uopshte nosio kupio sam ih pre pola godine ali su mi onda bile male ali nisu hteli da mi ih vrate. Starke su polu-duboke crne kupljene u djaku. Cena po dogovoru.Cherry : ):Znam da su sranje. Sigurno neki plastikanac, al' sta cu nemam love![]()
Zivot je takav, cupav i dlakav!
Mozda cu kupiti one cipele, jer za ove prave matinke nemam love, a i da imam bez veze je da kupim jer mi noga rasteNadam se da ce izrasti do negde bar 40,41 da mogu da preturim po vojnom otpadu
![]()
Ja imam nogu 37... I marte.... Al' moji nesu hteli da mi ih kupe dok ne vidu da mi noga godinu dana neje izraslaCherry : ):Necu ni da kazem koliku imam nogu(poprilicno malu)
Steta sto u ovom mom mestu nema vojni otpad![]()
Mnogo su mi skupe![]()
Nadam se da ce do jeseni ostati ona imitacija martinki u prodavnici obuce![]()
difrent from others...:Prosle godine sam kupio na nekom "starom buvljaku" od cigana za 200 kinti!!!
To je neki unikat,nigde nisam video sl.Moze da se pertla ima i kajseve.Na spicu je fabricki isecena koza,tako da se vidi svetlucavi metall....
cim prebacim sliku sa fona na komp,pokazacu vam!
Moj bas je tezak 4 kile ali ipak shto jes jes ne nosim ga toliko. Martinke su bile teshke 2 kile zajedno sad su 1.5 kila. Djon se ofucao jedva da ga imam.difrent from others...:Pre 3 god sam uzeo neke duboke cipele ili sta su vec za neku sicu.Nabudzen s metalom.1.5kg komad!merio sam.
Slabo ih nosim jer jako zuljaju inace su ubistvene!
Oktobar1864:uh...ja sam pre neki dan bila na fizickom u martinkama...trcala ...otpale noge...