gucci_novosadjanka
Poznat
- Poruka
- 7.935
josh si i gay...................shto ti je nick maja ili tako nesto?/I/I@Ī@:ja nisam zajebana ...ja sam zajeban...
pozzz and peace

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
josh si i gay...................shto ti je nick maja ili tako nesto?/I/I@Ī@:ja nisam zajebana ...ja sam zajeban...
pozzz and peace
bufla:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eve je priznajem da ne koristim novcanik
jel ako izgubim novcanik izgubicu sve u njemu
pare, licnu, idetifikacijonu karticu, clansk kartu od biblijoteke i ko zna sta jos
mata....(nick mu je mata)gucci_novosadjanka:josh si i gay...................shto ti je nick maja ili tako nesto?![]()
eh......... kad je neko ..... (slusaj modasaki8050:mata....(nick mu je mata)![]()
gucci_novosadjanka:josh si i gay...................shto ti je nick maja ili tako nesto?![]()
C c c c. . . Pa koristi li onda ovde ko novcanik?Lame_du_guerrier:Haha mislim da bi meni najviše značila članska karta od biblioteke... Zato ni ja ne korsitim novčanik...
Za one fensi da. Za one sa vojnog otpada ne. Martinke kao shto je po vec stoti put receno su prvo bile radnicke cipele-cizme pa su ih pankeri i skinsi usvojili zbog toga shto su jeftine i mocne pa su sad napravljene malo lepshe i mnogo skuplje. Pankeri su ustvari mesavina hipija i skinsa.kao sto je Tamplja rekla, ne mora da znaci
ali treba imati pare za martinke
ja,ja,JA. . .:C c c c. . . Pa koristi li onda ovde ko novcanik?![]()
aj idi do prodavnice i pogledaj koliko kostaju martinke ....Ocean_state:Za one fensi da. Za one sa vojnog otpada ne. Martinke kao shto je po vec stoti put receno su prvo bile radnicke cipele-cizme pa su ih pankeri i skinsi usvojili zbog toga shto su jeftine i mocne pa su sad napravljene malo lepshe i mnogo skuplje. Pankeri su ustvari mesavina hipija i skinsa.