MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja! Od pre mesec-2..... :)

Jer stalno zaboravljam pare u nekim drugim pantalonama,a ovako drzim sve na jednom mestu.
Do sad ga nikad nisam zaboravila kuci..(ili josh gore,negde drugde..)

kao sto je Tamplja rekla, ne mora da znaci
ali treba imati pare za martinke
Za one fensi da. Za one sa vojnog otpada ne. Martinke kao shto je po vec stoti put receno su prvo bile radnicke cipele-cizme pa su ih pankeri i skinsi usvojili zbog toga shto su jeftine i mocne pa su sad napravljene malo lepshe i mnogo skuplje. Pankeri su ustvari mesavina hipija i skinsa.

Ocean_state:
Za one fensi da. Za one sa vojnog otpada ne. Martinke kao shto je po vec stoti put receno su prvo bile radnicke cipele-cizme pa su ih pankeri i skinsi usvojili zbog toga shto su jeftine i mocne pa su sad napravljene malo lepshe i mnogo skuplje. Pankeri su ustvari mesavina hipija i skinsa.
aj idi do prodavnice i pogledaj koliko kostaju martinke ....

Bah, sada ako imaš nekoga u vojsci, prave martinke možeš da nabaviš za džabe, ako nemaš, pa oprosti se od njih... U svakoj prodavnici (većoj) imaš da kupiš "martinke" ili "polu-martinke" za 7000 dinara. Ima i kvalitetnije malo, u novom merkatoru čini mi se za 12.000 dinara. A u metrou, imaš za 2000 dinara neke što možeš da nosiš dve nedelje, posle toga ako ti ostanu pertle-svaka čast.

Martine jeste da kostaju podosta, oko 100 evra uvejk bilo, ali ako pogledate koliko traju pa i isplati se. Ja sam moje Underground nosio pune 4 godine u proseku svaki dan, jedne doktorke isto pune 4 godine (ne toliko cesto ali bilo je oko godinu dve da sam ih nosio non-stop). . . Tako da kad izracunes one i nisu toliko skupe jer i za tu cenu dobijas dosta toga :) Nisu recimo kao nike patike koje se poderu za godinu dana ;) A kostaju priblizno kao i matine, malo manje 10-20 evra. . .

moj decko sad kuka...hoce da kupi martinke...ali..skupe su...110 evra...
kaze...ajde prodas ti tvoj telefon..prodam ja moj..i kupimo meni martinke...:lol:
ja ih nemam...a i nemam neku zelju da ih imam...a i da zelim...bilo bi' mi samo jos gore...posto ne bih mogla da ih kupim..nemam ja tolike pare....ali mislim da su martinke super ;)
i one spooky-ine su bas lepe...:D

Danas sam se tek setila koliko taj žuti konac doprinosi kompletnom utisku. Na mojim martinkama je konac (posle šest godina aktivnog nošenja) bio sasvim crn. Danas sam se smilovala da ga operem i... Iznenađenje. Potpuno drugačije izgledaju. A i noga mi u njima sada deluje manje :)

eh martinke...za sve pankere,metalce,rokere i I SKINSE (ali ne bilo koje vec RASH I SHARP) puno pozdrava.a ZA NACISTE...**** OFF! Evo kako stoje martinke na jednom od RED SKINSA...
foto_g_macarra_chungo_style.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back