~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
a neee...ondaK su shelike bolje...zbog onog ojachanja...nanesesh vecju shtetu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i koliiko para ima.....mata:odeca ne cini coveka ...ali govori ko je ...
uopshte ne mora da znachi.....:Idol::i koliiko para ima.....
malo si se zajebala....................ajde objasni se molim te!/I/I@Ī@:za tebe to ne vazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao sto je Tamplja rekla, ne mora da znaci:Idol::i koliiko para ima.....
/I/I@Ī@:pa...sta slusas
p'da...original dr.martens (il' kako se pise,pojma nemam (prirodnjakbufla:kao sto je Tamplja rekla, ne mora da znaci
ali treba imati pare za martinke![]()
pa nikakveLame_du_guerrier:Inače, kave veze martinke imaju sa muzikom?
sta to tebi smeta?Lame_du_guerrier:Pa šta će onda ova tema...ovde?
Kako kakve? To je nezaobilazan rekvizit kao secenje krawa na bini il slicno....Inače, kave veze martinke imaju sa muzikom?
e da to me podseti..kao sto je Tamplja rekla, ne mora da znaci
ali treba imati pare za martinke
pa onda psssssst i jedi...sta ja znam,pitu,snikers,sta vec volis!Lame_du_guerrier:Ne smeta meni, samo nema logike...
:Idol::e da to me podseti..
na tvu sam skoro cuo da stereotip srpskog kazanove danas treba da ima deeeebelu butku. Narocito u predelu dzepa...
takodje sam cuo da prodaja muskih novcanika nikad gore nije isla, zato sto je devojkama neodoljivo kada muskarac iz butke vadi stos i placa konobara zalupivsi parom o sto...
toliko o emancipovanim srbima...
na tvu sam skoro cuo da stereotip srpskog kazanove danas treba da ima deeeebelu butku. Narocito u predelu dzepa...
takodje sam cuo da prodaja muskih novcanika nikad gore nije isla, zato sto je devojkama neodoljivo kada muskarac iz butke vadi stos i placa konobara zalupivsi parom o sto...