Jacksonka
Aktivan član
- Poruka
- 1.382

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ja planiram da ih kupim a nisam opredeljen ni za jednu muzicku celinu tipa rock, metal, narodnjaci, slabo sta i slusam...
A nisam ja u masineriji iako sam iz Cacka *** ne volim ja tuce kao oni![]()
Juce sam ih obula kako bih sebi dokazala da cu se skuvati u njima.
I jesam.
Lepo je kada covek sebi stvori neku utehu...![]()
nije lepo procitati razocaravajuce glupu dosetku![]()
Niko nikoga ne tera da cita sta mu nije po svidzi![]()
dok ne procitas nesto glupo
ne znas koliko glupo to nesto zaista jeste
Eh kada sam proshao fazu martinki i to u najgore doba,kada su devojchice gledale da li imash 2-ojk,3-ojku ili 4-ku ili neke ostale svemirske patike u to vreme od par stotina maraka,a ja sam celo leto furao martinke,plavi izlizani dzins,koji je sada u modi i belu majcu!!
Mozda sam isaho shto se tiche gornjeg dela odece 12-15 god napred,a martinke su svoju slavu u Srbiji imale 80-tih.Mada je to po meni patika koja nikada nece izaci iz mode,samo kada bi napravili malo udobniji djon!!!
ma ne svidjaju mi se dr.martens....A i to sto kazes ionako cu kupiti nove do tadSeliz su govna bas kao i underground ,ne brini nece ti dugo trajati
ako,ih budes cesto nosio god dana je cela vecnost![]()
Ja hocu da kupim Shellys Rangers u Urban Shopu,10 kopci,kostaju 13000...Sta mislite o njima? http://www.urbanshop.co.rs/prodavnica/ShopProd/7394-crne-1249/ShopCat/shellys-rangers-5
Seliz su govna bas kao i underground ,ne brini nece ti dugo trajati
ako,ih budes cesto nosio god dana je cela vecnost![]()
A sto su toliko skupe msm 14k dinara O.o od kad su toliko martinke ja sam vidjao i za mnogo manje (8-9 hiljada) da li vredi dati para toliko na shellys,tj da li je kvalitet u skladu sa cenom???
Car i jeste u tome da su busne.. I to vidno![]()