MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto ja planiram da ih kupim a nisam opredeljen ni za jednu muzicku celinu tipa rock, metal, narodnjaci, slabo sta i slusam...
A nisam ja u masineriji iako sam iz Cacka *** ne volim ja tuce kao oni :P

Eto ja planiram da ih kupim a nisam opredeljen ni za jednu muzicku celinu tipa rock, metal, narodnjaci, slabo sta i slusam...
A nisam ja u masineriji iako sam iz Cacka *** ne volim ja tuce kao oni :P

nisam ti zato pomenuo masineriju..vec zbog tvog avatara.rek'o da se malo raspricas sa njima u vezi nekih stvari.to su super momci koji ce ti rado razjasniti stvari :cool:

Eh kada sam proshao fazu martinki i to u najgore doba,kada su devojchice gledale da li imash 2-ojk,3-ojku ili 4-ku ili neke ostale svemirske patike u to vreme od par stotina maraka,a ja sam celo leto furao martinke,plavi izlizani dzins,koji je sada u modi i belu majcu!!
Mozda sam isaho shto se tiche gornjeg dela odece 12-15 god napred,a martinke su svoju slavu u Srbiji imale 80-tih.Mada je to po meni patika koja nikada nece izaci iz mode,samo kada bi napravili malo udobniji djon!!!

Eh kada sam proshao fazu martinki i to u najgore doba,kada su devojchice gledale da li imash 2-ojk,3-ojku ili 4-ku ili neke ostale svemirske patike u to vreme od par stotina maraka,a ja sam celo leto furao martinke,plavi izlizani dzins,koji je sada u modi i belu majcu!!
Mozda sam isaho shto se tiche gornjeg dela odece 12-15 god napred,a martinke su svoju slavu u Srbiji imale 80-tih.Mada je to po meni patika koja nikada nece izaci iz mode,samo kada bi napravili malo udobniji djon!!!

dobili smo definiciju martinke
Lepa patika sa neudobnim djonom
au, u pm sta jos necu cuti ovde :lol:

Ja hocu da kupim shellys rangers u Urban shopu,one sa 10 kopci,jako mi se svidjaju...Da li neko moze da mi da savet da li da ih kupujem 1 ili 2 broja vece,posto imam 14 godina,noga ce mi porasti a marte traju jako dugo :think: molim vas odgovorite sto brze!

A sto su toliko skupe msm 14k dinara O.o od kad su toliko martinke ja sam vidjao i za mnogo manje (8-9 hiljada) da li vredi dati para toliko na shellys,tj da li je kvalitet u skladu sa cenom???

Oooodavno su tako skupe.svugde. i naravno da kvalitet nije u skladu sa cenom. doduse ima neki koji ih donosivaju za 8-9 iljada od preko grane ali to su skroz neke fuserke.koza je kruta kao lim, a djon je vazdusni
http://forum.krstarica.com/showthread.php/5189-MARTINKE!!!!!!!!!!!!?p=16265283&viewfull=1#post16265283
takve su mi ove duboke.ako nisi navikao na tvrd djon,one ce ti napraviti zulj

skupo je sve u armi sopovima i urban sopovima.ali ono, skrpices vec pare polako ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back