Dr.Grozozo
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
Samo NARKOMANI i SKINSI nose pisljive Martinke!
amin...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U je.bem li ti sve sto ne naletis na mene narkomana pa da ti galvu polomim pick.o jedna pederska sto se krijes iza tihj marinki ....uuuuu sto ja na tebe nisam naleteo na beer festu da te bacim medvedima ionako ne radis nista na ovom svetu samo sejes mrznju , mamu ti jeb.em glavatu...

Narkomani... Pa, ako su zavisnici od muzike narkomani, onda jesam narkoman, a ako ne, onda tvoja tvrdnja nije tacna....
Skinsi... Pa, pitaj koga hoces, potpuni sam antifasista, antirasista i antisovinista, tako da opet tvoja tvrdnja pada u vodu!![]()

U je.bem li ti sve sto ne naletis na mene narkomana pa da ti galvu polomim pick.o jedna pederska sto se krijes iza tihj marinki ....uuuuu sto ja na tebe nisam naleteo na beer festu da te bacim medvedima ionako ne radis nista na ovom svetu samo sejes mrznju , mamu ti jeb.em glavatu...

no.1-Postoje i Martinke bez celicnog ojacanja...smekeri ste svi a?
U sto bi voleo da vas neko sa istim tim martinkama izgazi ko volove majmuni jedni isti ste ko fenseri gadite mi se i vi i vase martinke ..time sebe kao svrstavate u neku grupu ljudi koja , kako sam ja dosad shvatio , gotivi markinke zato sto su ubojjito oruzije , ma smesni ste . Nemam nista protiv nikoga ali kad vidim pickice koje u sutci gruvaju martinkama po cevanicama dodje mi da mu ili joj polomim glavu ....koje ste vi sisice uostalom martinke su cipele koje sluze da kad ti nesto tesko padne na nogu da to ne polomi prste a ne da bi vi na kurvinjski sutirali ljude govnari jedni ....
Jao izvini brate, mislim sta reci......................ej bre ibanez!nemo mi muvas painkilerku.she's mine8-)