MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dr:
U je.bem li ti sve sto ne naletis na mene narkomana pa da ti galvu polomim pick.o jedna pederska sto se krijes iza tihj marinki ....uuuuu sto ja na tebe nisam naleteo na beer festu da te bacim medvedima ionako ne radis nista na ovom svetu samo sejes mrznju , mamu ti jeb.em glavatu...

pa sto se nisi javio jbt?kazi kad...nije ni sad kasno...
nemoj da kukas za birfestom nece ti medvedi nigde.
ja bas volem narkomanskepiicke poput tebe...

Dr:
U je.bem li ti sve sto ne naletis na mene narkomana pa da ti galvu polomim pick.o jedna pederska sto se krijes iza tihj marinki ....uuuuu sto ja na tebe nisam naleteo na beer festu da te bacim medvedima ionako ne radis nista na ovom svetu samo sejes mrznju , mamu ti jeb.em glavatu...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....

Koliko ti imaš godina? tlinest????:lol::lol::lol:
Nemaš ti veze o životu, ko sije mržnju?
Jedini ti ovde siješ mržnju, vidi se po izjavama...8)

Ja ne sljapam po barama, nego sutnem svakoga koga stignem, a uvek cekam priliku, kada me neko zajebava da ga zveknem martinkom na kojoj imam siljke.

Prilozi

• s1000bnc.jpg
    s1000bnc.jpg
    16,3 KB · Pregleda: 38
Dr:
smekeri ste svi a?
U sto bi voleo da vas neko sa istim tim martinkama izgazi ko volove majmuni jedni isti ste ko fenseri gadite mi se i vi i vase martinke ..time sebe kao svrstavate u neku grupu ljudi koja , kako sam ja dosad shvatio , gotivi markinke zato sto su ubojjito oruzije , ma smesni ste . Nemam nista protiv nikoga ali kad vidim pickice koje u sutci gruvaju martinkama po cevanicama dodje mi da mu ili joj polomim glavu ....koje ste vi sisice uostalom martinke su cipele koje sluze da kad ti nesto tesko padne na nogu da to ne polomi prste a ne da bi vi na kurvinjski sutirali ljude govnari jedni ....
no.1-Postoje i Martinke bez celicnog ojacanja...
no.2 iz prinudjenog mi se cini da je osoba koja je ovo napisala dobila martinkom po nekom delu svoga tela...
no.3 ja licno gotivim martinke ne zato sto su ''ubojito oruzje'' vec zato sto mi se svidjaju,a kao ''ubojito oruzje''..pa recimo da im je to dodatni plus...
no.4 da,posmatras ''pickice'' tokom sutke,ali u njoj ne ucestvujes...
no.5 nemas ''nista protiv nikoga'' a ovamo bi da lomis ljudima glave
no.6 ja sebe ne svrstavam ni u kakvu grupu ljudi...
no.7 treba da vidis moje martinke pa da otkrijes kakvo je toubojito oruzjesa sve ruzama
no.8 i ne znam koliko je pametno deliti ljudske karaktere po supkulturama,jer to samo dokazuje kolika si ti zapravo zatucana volina,i da si ti upravo taj koji u celoj prici izaziva nagon na povracanje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back