MARTINKE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam sa batinim martinama napravila rupu na zidu od ucionice...nameracila se da razbijem jednu budalu,promasila i opaucila zid...malkice je poprskao...a onda sam sa jos nekim likovima lagano udarala u novonastalo udubljenje i tako smo skinuli3-4 sloja farbe,malter i dosli do cigle...koji vandali.. :twisted:
jedina stvar koja moze da se meri sa martinkama sa celikom jesu drvene klompe... :-D

Imam martine Schellys rangers 10 kopci, 25 safova u svakoj, napred sam probusio ono zaobljenje na desnoj martinki, i zasafio tri srebrna siljka, lepo izgleda, a kad uletis u fajt, **** kevu...
Devil horns za sve metalce!!!!!!!!!!!!!!!!!1

lol.

ja imam dr.martens stare neke 4 godine,satjem kupim shewike od dvajes kopchi ^^
a trenutno posedujem ovo :
ELE2042B.jpg

smekeri ste svi a?
U sto bi voleo da vas neko sa istim tim martinkama izgazi ko volove majmuni jedni isti ste ko fenseri gadite mi se i vi i vase martinke ..time sebe kao svrstavate u neku grupu ljudi koja , kako sam ja dosad shvatio , gotivi markinke zato sto su ubojjito oruzije , ma smesni ste . Nemam nista protiv nikoga ali kad vidim pickice koje u sutci gruvaju martinkama po cevanicama dodje mi da mu ili joj polomim glavu ....koje ste vi sisice uostalom martinke su cipele koje sluze da kad ti nesto tesko padne na nogu da to ne polomi prste a ne da bi vi na kurvinjski sutirali ljude govnari jedni ....

U je.bem li ti sve sto ne naletis na mene narkomana pa da ti galvu polomim pick.o jedna pederska sto se krijes iza tihj marinki ....uuuuu sto ja na tebe nisam naleteo na beer festu da te bacim medvedima ionako ne radis nista na ovom svetu samo sejes mrznju , mamu ti jeb.em glavatu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back